Solenza si Loganul, Comparatie.
![]() ![]() ![]() |
Solenza si Loganul, Comparatie.
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(aditoi2002 @ 9 Nov 2008, 00:44) Asa s-a nascut Super Nova ... fata greselile de la NOVA.... Dupa care a urmat Solentza ... fara greselile de la super Nova... si cu cateva imbunatatiri... si uite asa am ajuns la LOGAN.... Trageti voi concluzia.... Profetule, sa nu zici ca ai pus botul la faza 'Nova, primul proiect 100% romanesc'?! Oleaca de intuitie iti trebuie sa-ti dai seama ca Nova e o copie dupa o masina din anii 80, nu-ti spun care poate iti dai seama. Practic 'masina aia'=Nova=Supernova=Solenza, nu se mai putea continua pentru ca pur si simplu solutia era depasita, si tehnic si moral. Apropos, Loganul e alt proiect, alte studii, alta platforma, nu are nici o legatura cu masinile Dacia anterioare. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Logan? Asta nu e materialul ala rulant caruia i se bloca repede caseta de directie, caruia i se rup rotile cind da-n gropi, care se rastoarna degraba la o curba luata mai tare ?
![]() P.S.: Intr-adevar, Loganul a fost vindut in 2005 in mult mai m ulte exemplare decit DSN si SLZ la un loc, dar Loganul a beneficiat de programu' RABLA, program ce a permis tuturor hapciupaliticilor sa-si instaleze hoiturile exclusiv pe banda cea mai apropiata de axul drumului, sa-si etaleze impresiile de raceri si frustrarile adunate in ani de dacie cu carbelitor. This post has been edited by Marty: 10 Nov 2008, 09:50 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
apropos de generalizari, au fost 14.607 de locuri la programul rabla in 2005, total, nu doar pe Logan(care au fost bine sub 10 000), cate Loganuri s-au vandut in total in 2005?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
QUOTE(Marty @ 10 Nov 2008, 10:45) Logan? Asta nu e materialul ala rulant caruia i se bloca repede caseta de directie, caruia i se rup rotile cind da-n gropi, care se rastoarna degraba la o curba luata mai tare ? ![]() Deci, daca dupa 3 ani nu am avut probleme cu caseta, nu mi-a picat roata si nici nu m-am rasturnat, inseamna ca am avut noroc?. ![]() This post has been edited by Amedeus: 10 Nov 2008, 21:02 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
dan16tone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 14 September 08 ![]() |
rautaciosi cind au cutitul rasucit in rana..............ca na acum am logan cu aer conditionat celularul la incarcat
![]() si na sa ma dau eu dupa banda doi sa ma depaseasca ala cu vreo occidentala veche? |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004:1.9D
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(Amedeus @ 10 Nov 2008, 20:55) Deci, daca dupa 3 ani nu am avut probleme cu caseta, nu mi-a picat roata si nici nu m-am rasturnat, inseamna ca am avut noroc?. ![]() ![]() Suntem un nean de norocosi, nu vedeti ca nemtii s-au rasturnat ? |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
QUOTE(dan16tone @ 10 Nov 2008, 22:17) rautaciosi cind au cutitul rasucit in rana..............ca na acum am logan cu aer conditionat celularul la incarcat ![]() si na sa ma dau eu dupa banda doi sa ma depaseasca ala cu vreo occidentala veche? Nu sunt rautacios, raspunsul meu e in ton cu ce s-a scris mai sus (cuvintele dintre ghilimele sunt citate) Ce legatura are telefonul mobil cu Loganul (la al meu tine bateria o saptamana si nu-l incarc in masina ![]() La noi in Timisoara banda a doua sau a treia e "rezervata" "profesionistior" cu camioane, autobuze, etc., noi cu autoturismele mergem pe banda intai. ![]() This post has been edited by Amedeus: 10 Nov 2008, 23:23 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
aditoi2002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 8 November 08 From: CRAIOVA ![]() |
QUOTE(argon @ 10 Nov 2008, 07:56) Profetule, sa nu zici ca ai pus botul la faza 'Nova, primul proiect 100% romanesc'?! Oleaca de intuitie iti trebuie sa-ti dai seama ca Nova e o copie dupa o masina din anii 80, nu-ti spun care poate iti dai seama. Practic 'masina aia'=Nova=Supernova=Solenza, nu se mai putea continua pentru ca pur si simplu solutia era depasita, si tehnic si moral. Apropos, Loganul e alt proiect, alte studii, alta platforma, nu are nici o legatura cu masinile Dacia anterioare. Nu-mi spui nimic nou..... mai ales ca la unele "proiecte" chiar am participat. |
--------------------
LOGAN
LAUREAT
EGEE/ 2005 / K7J 1,4
- DJ-OO-XXX masina .. e un ..rau mult prea necesar...
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
![]() ![]() ![]() foarte tare....cu solenza n-aveti nici o melodie? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
am solenza pe taxiu Solenzarii faceti cinste! ![]() 220 Kmh Autostrada Soarelui This post has been edited by logan1.5dci: 11 Nov 2008, 00:29 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
trebuie si cateba melodii ptr dsn-uri
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
si pentru Berline, si pentru Nove...
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
argon |
![]()
|
berlina e cea mai tare masina dpdv al intretinerii, orice stie bazele mecanicii si-o repara cu costuri foarte reduse. Ca nu ai siguranta, confort, samd e partea a doua.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(aditoi2002 @ 8 Nov 2008, 23:44) insa cineva ambitios mai mult zgarcit ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
QUOTE(argon @ 11 Nov 2008, 10:27) berlina e cea mai tare masina dpdv al intretinerii, orice stie bazele mecanicii si-o repara cu costuri foarte reduse. Ca nu ai siguranta, confort, samd e partea a doua. Sustin, patent si colac sarma. ![]() Poate exagerez, dar chiar nu pot uita pleiada de vecini (asta prin 80-90) care stateau mereu cu capota deschisa, ba suflau, ba ungeau, ba lustruiau. Si nu era unul, toti se pricepeau. ![]() Cand am luat Loganul, m-a uimit reprezentantul Dacia, eu am recunoscut mereu ca nu ma pricep la masini, si l-am intrebat in prostia mea, ce ulei trebuie sa cumpar sa completez. ![]() ![]() ![]() Acuma cand recitesc, parca mi se pare reclama. Sa nu uit sa trec sa-mi ridic cec-ul. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 11 Nov 2008, 11:24 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
dan16tone |
![]()
|
QUOTE(Amedeus @ 10 Nov 2008, 23:16) La noi in Timisoara banda a doua sau a treia e "rezervata" "profesionistior" cu camioane, autobuze, etc., noi cu autoturismele mergem pe banda intai. ![]() Amadeus nu fii mai rautacios cu profesionisti ca na asta le este painica lor nu ies cu cu dacioara pina la colt sa ia un covrig ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dan16tone |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
|
|
marksman |
![]()
|
Am impresia ca tu postezi numai asa, ca sa te afli in treaba si sa provoci flame-uri cum ai mai facut tu si ti-ai luat ban. Te anunt ca posturile de la Cafenea nu se contorizeaza.
11 Nov 2008, 18:53: QUOTE(os @ 21 Sep 2008, 12:13) This post has been edited by Illusi0n: 11 Nov 2008, 18:53 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
sandero e cea mai tare...
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
este, dar ala cu bara stabilizatoare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
bai, voi n-ati inteles ca loganu' e mai bun(a) ca solenza?!
hai toata lumea acasa! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Foaie verde ca zaganu'
Nu-i primar precum Videanu, Antrenor ca D. Munteanu, Pictura ca Luchianu', Si Solenza ca Loganu'. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 16:38 |