Solenza si Loganul, Comparatie.
![]() ![]() ![]() |
Solenza si Loganul, Comparatie.
solenza_scala |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Probabil ai dat 5000 pe ea SH si acu dupa nici un an nu ti-o mai ia nici naiba peste 2500-3000, tu ce zici, e o miscare inteligenta?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mai apar multe topicuri d-astea tampite?
|
--------------------
.
.
.
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Nu stiu ce ati inteles voi. Am vrut doar sa spun ca toti cu care am vorbit mi-au spus ca Loganul e mai prost (cu foarte mult) decat Solenza. Masina am luat-o cu 3800 eur. Nu de bani vorbesc. De calitate
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca e Scala, ai luat-o cam scump, dar bine pe langa alte preturi, dar la ce calitate te astepti de la o masina de 3800 de euro? Compara putin solutiile constructive ale celor doua, tie ce ti se pare mai bun, o copie dupa o masina din '85(adica solnita ta), sau una gandita in 2004?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Cand era noua costa vreo 6000 eur...
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
argon |
![]()
|
in anul de gratie 2004, daca iti mai amintesti, ce masina noua cu dotarea de varf luai la 6000 de euro?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Cum sa fie mai buna ca loganul? De aia toate taximetrele sunt solenze? ca tin mult si sunt f bune?
![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
ma indoiesc total, are aceeasi platofroma cu supernova, deci spune multe, dar supernova este mai ... ahem ... sportiva
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
supenova e mai buna decit solenza , logan diesel sau benzina , cu motor de 1.4 sau 1.6 16v , sandero si decit multe multe altele
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
E clar mai buna Solenza,lasa-i pe astia cu golanele lor;cine crezi ca o sa recunoasca o teapa intre 6 000 si 12 000 de euro?
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
g_dani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 8 September 08 ![]() |
QUOTE(solenza_scala @ 8 Nov 2008, 18:53) Nu stiu ce ati inteles voi. Am vrut doar sa spun ca toti cu care am vorbit mi-au spus ca Loganul e mai prost (cu foarte mult) decat Solenza. Masina am luat-o cu 3800 eur. Nu de bani vorbesc. De calitate La 3.800 eur. .mai stateai un an pe tusa...mai puneai un ban la ciorap si puteai spera la mai mult decat la o solenza scala...eu asa as fi facut |
--------------------
Toyota
Avensis
1.8 VVTi 2003 BMW 525 i , 2002
"Daca ajuti pe cineva, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor" |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Normal ca loganul e mai prost, te duce oriunde fara sa faca figuri, chiar nu are pic de personalitate, il schimb pe o Solenza.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
loganul e peste solenza!
asta e, masina ia luat-o deja. sa ai parte de ea si s-o ingrijesti bine! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
de fapt... daca e sa facem o paralela intre 2005 si 1969, mai buna e Dacia 1300 decat Dacia Logan
![]() This post has been edited by SSilent: 8 Nov 2008, 19:51 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
studiu :
1. loganul s-a vandut numai in 2005 cat solenza in toata "viata" ei 2. la rubrica probleme tehnice slz sunt 2303 topicuri 2. la rubrica probleme tehnice lgn sunt 1109 topicuri ![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Solenza ? Bune masini, pacat ca s-au fabricat.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
QUOTE(solenza_scala @ 8 Nov 2008, 17:45) Povesti cum ca unui logan i s-a indoit puntea, altuia i-au crapat piese etc. au contribuit mult la decizia mea de a lua solenza. Dar astia care ti-au spus asa ceva, ti-au spus si pe ce coclauri au umblat, cu ce tîmpenii le-au supraîncarcat si alte bazaconii din astea de........."li s-a rupt caruta-n drum" ?Eu ti-as propune sa nu apleci urechia la tote tîmpeniile pe care l-e auzi ci sa testezi si sa compari live. Nu cunosc Solenza si nu ma pot pronunta la calitatea ei dar tinînd cont ca si aici este mîna de renault o consider "sora mai mica" a logan-ului si nu cred sa fie nici mai prejos si nici mai presus loganului. Cînd le-am vazut în 2003 pt. prima data (fiind în RO în concediu) am fost fascinat de ele si vroiam sa-mi cumpar una noua s-o aduc în DE dar n-am avut "CASH-ul" necesar. Într-e timp nu se mai fabrica si eu am Sandero. |
-------------------- |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Amedeus...nota 10!
Oricum,eu am impresia ca topicul asta e deschis la misto... |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(solenza_scala @ 8 Nov 2008, 18:45) Dragi colegi, Am fost bombardat cu fel de fel de probe cum ca solenza ar fi mult superioara loganului din punct de vedere al calitatii constructiei si a durabilitatii. Povesti cum ca unui logan i s-a indoit puntea, altuia i-au crapat piese etc. au contribuit mult la decizia mea de a lua solenza. Povesti... QUOTE(solenza_scala @ 8 Nov 2008, 18:45) Povesti... QUOTE(solenza_scala @ 8 Nov 2008, 18:45) Am facut o miscare gresita? Da: ai vrut sa afli parerea noastra. This post has been edited by Illusi0n: 8 Nov 2008, 21:05 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am avut DSN, apoi SLZ, acum LGN, si fiecare a fost o un pas spre mai bine fata de anterioara, SLZ este caliativ mai buna fata de DSN, atat.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
eu am vrut sa-mi iau solenza. de noua. am avut de ales intre ea si logan (era in 2004). m-am dus la dealer si m-am suit intai in solenza. pur si simplu nu puteam sa ma simt bine in ea. ca si confort la volan, e inferioara unei dacii 1300. nu mi-am putut regla scaunul sa stau cum imi placea mie. trebuia sa ma ajustez pe mine la masina! niciodata! drept urmare eu nu dau 2 bani pe solenza. loganul mi-a dat impresia ca ma sui in tanc. aveam turela mea, eram mai sus, vizibilitate. stateam confortabil!
|
--------------------
-
-
-
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Pe mine m-au "impresionat" in mod deosebit acele indicatoare ale Solenzei, din plasticul ala de mingi de ping-pong... De restul nu comentez, am condus doar una...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dragi colegi, Am fost bombardat cu fel de fel de probe cum ca loganul ar fi mult superior mercedesului din punct de vedere al calitatii constructiei si a durabilitatii. Povesti cum ca unui mercedes i s-a indoit puntea, altuia i-au crapat piese etc. au contribuit mult la decizia mea de a lua logan. Am vrut sa aflu si parerea voastra. Am facut o miscare gresita? |
--------------------
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
eu cred ca raspunsul corect e 60%
![]() ca sa fie toti multumiti: ambele sunt/au fost la egalitate, vorbeam de golan vs. merc ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 20:38 |