Problema cu frana, Bate ceva cand pun frana
![]() ![]() ![]() |
Problema cu frana, Bate ceva cand pun frana
Shumy |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 23 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004
|
|||
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Detaliaza mai bine problema.
|
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
Shumy |
![]()
|
In timp ce merg cu masina si pun frana se aude un "fleoscait" gen pana de cauciuc.
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004
|
|
inamicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 August 08 ![]() |
am patit si eu pb asta acu cateva zile...parerea mea e sa te duci la ei ca ai garantie la tot si tio rezolva..cel putin eu leam explicat pb nu stiu ce avea dar miau rezolvato in 30 min si de at nu mai am pb cred ca e ceva legat de distanta dintre placute si disc nush sigur...am si eu o intrebare legata de stergatoare...daca le tin pe temporizator cateodata in loc sa stearga numa odata sterg de doua ori consecutiv si raman ori mai sus ori aproape de cader ...poate ma poate ajuta cineva
|
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
Shumy |
![]()
|
Ce garantie sa am ca nu mai am nimic.Sunt al 2-lea proprietar.
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004
|
|
poeluci |
![]() ![]()
|
![]() Membru fan Renault Group: Members Posts: 112 Joined: 1 August 06 From: Iasi ![]() |
Se aud batai la franare atunci cand ai acele sigurante de pe placute obosite !
Ai de ales : - ori le schimbi ori le mai cabrezi pe cele vechi. Eu optez pentru prima varianta deoarece daca tot demontezi pentru 0,5 una bucata siguranta cu 2 lei ai sa rezolvi problema. Nu e rau sa le mai cabrezi si pe cele noi !!! (le mai desfaci putin astfel incat placutele sa fie cat mai fixe in locasul lor ) ! Succes !!! This post has been edited by poeluci: 8 Dec 2008, 09:36 |
--------------------
Renault
Arkana
2021/ETECH full hibrid 1.6
- IS 04 WNW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:59 |