Dacia Sandero, Masina Anului 2009 in Romania, Conform UZEAR
![]() ![]() ![]() |
Dacia Sandero, Masina Anului 2009 in Romania, Conform UZEAR
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Da, imi spune, imi spune ca in cazul asta poate ar fi trebuit sa castige Logan Ph2. Parca e mai aproape de marea masa de cumparatori decat Sandelul.
Oare tot acelasi vesnic invocat raport calitate pret il duce pe Tiguan pe locul 2? Sau faptul ca e foarte accesibil "marii mase de cumparatori"? Intreb si io, nu dau cu parul. This post has been edited by chris_t: 10 Nov 2008, 19:46 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
in acest concurs nu castiga cea mai fiabila, nici cea mai ieftina, nici cea mai incapatoare...castiga cea care imbina cel mai bine aceste calitati...intr=o lume perfecta... eu inca cred ca la noi se mai apasa pe butoane si se ung anumite mecanisme....
|
--------------------
*
*
*
- *
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Inainte sa dati cu parul, asteptati si titlul acordat de APAR, cealalta asociatie de ziaristi auto din Romania. Va fi acordat, dupa cate stiu eu, in decembrie. Si daca va iesi tot Sandero (asa cum acum un an a iesit tot Kia cee'd, iar acum doi ani, tot Opel Corsa), ce veti spune?
Voturile UZEAR sunt transparente, puteti vedea acolo in clar cine a dat si cate puncte a dat. UZEAR este un juriu mai larg, care include si ziaristii ce tin rubricile auto pentru ziarele regionale, pe cand APAR este un juriu ultra-specializat, alcatuit numai din ziaristii de la revistele auto centrale, si al carui singur minus este faptul ca votul e secret (nu stii cine ce si cat a punctat). Cat despre Masina Anului, titlul arata masina care va avea, in opinia juriului, impactul cel mai mare in piata auto a anului viitor. De-aia se si acorda la sfarsitul anului pentru anul viitor. Este o treaba care tine si de marketing, fara indoiala, dar asa sta treaba si cu COTY (Car of The Year), si cu Volanul de Aur si cu toate celelalte titluri care vor ploua zilele astea. Sandero isi merita pozitia nu pentru ca ar fi o masina mai buna decat Tiguan si Forester sau celelalte, ci pentru ca a fost considerata relevanta de un numar mai mare de votanti. Pentru cei care nu vor sa le spuna altii care masina e mai buna, exista posibilitatea drive-testelor personale, sau a votarii in sondajele de sfarsit de an. QUOTE Cumparatorii de Mercedes si de BMW nu isi pierd timpul rasfoind reviste auto Da, ei isi pierd timpul manevrand gramezi de bani, ne scuzati... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Perfect de acord cu tine...si banuiesc ca si la APAR tot Sandero o sa iasa masina anului. Asta nu o sa ma convinga insa de obiectivitatea voturilor de pe acolo. Stiu, nu poti vorbi de obiectivitate cand vine vorba de masini, dar, las-o in aia de treaba, conform lui Gruian Alexandru (Mesagerul Hunedorean), Skoda Superb e mai frumoasa decat Jag XF, A4, BMW X6, C5, Accord sau Lancer.
Conform lui ACOVASA (Informatia de Cluj) Superb e de asemenea mai frumoasa decat X6, Accord, Lancer, XF, XC60 sau Scirocco. Si exemplele pot continua. Baietii aia probabil s-au dus cu plasa goala la drive-test. Si au plecat cu ea plina. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
adimatis |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 20 June 07 ![]() |
unii dintre voi, cu tot respectul, nu pareti in stare sa intelegeti despre ce vorbim. titlul nu presupune "cea mai" masina, ci "un pic din tot".
aici conteaza nu varfurile, ci media. si sandero, desi nu e varf la nimic, e cea mai buna medie. ce e asa greu? |
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
2007 "Multi oameni confunda un management prost cu destinul!" -
Kim Hubbard |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Pare rezonabil.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
adimatis: media a ce? care sunt criteriile avute in vedere de UEZAR la stabilirea clasamentului? Adica ceva cuantificabil, nu pareri...ca aia e mai frumoasa, ca aia are geamuri mai verzi...
Nu cred ca un astfel de top are vreo relevanta pentru un om decis sa isi cumpere o masina, pentru el primand alte aspecte. Ca si miscare de marketing din partea Dacia, e de inteles, in situatia actuala, cand toata industria auto plange si suspina... |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(chris_t @ 10 Nov 2008, 21:30) .... conform lui Gruian Alexandru (Mesagerul Hunedorean), Skoda Superb e mai frumoasa decat Jag XF, A4, BMW X6, C5, Accord sau Lancer. Conform lui ACOVASA (Informatia de Cluj) Superb e de asemenea mai frumoasa decat X6, Accord, Lancer, XF, XC60 sau Scirocco. ....Baietii aia probabil s-au dus cu plasa goala la drive-test. Si au plecat cu ea plina. Bine zis, cum draq de Superb e mai frumoasa ca LANCER???! |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hai ca nici castigatorul la Designul anului, nu e vreo frumusete. Jaguar XF e atat de banal ca se poate confunda pe strada cu un Mondeo.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
adimatis |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 20 June 07 ![]() |
QUOTE(CataOlar @ 11 Nov 2008, 06:54) adimatis: media a ce? care sunt criteriile avute in vedere de UEZAR la stabilirea clasamentului? Adica ceva cuantificabil, nu pareri...ca aia e mai frumoasa, ca aia are geamuri mai verzi... Nu cred ca un astfel de top are vreo relevanta pentru un om decis sa isi cumpere o masina, pentru el primand alte aspecte. Ca si miscare de marketing din partea Dacia, e de inteles, in situatia actuala, cand toata industria auto plange si suspina... pai chiar asta este. nu stiu care sunt criteriile, dar ideea e ca isi da fiecare cu parerea, si astfel ce produce o medie a... parerilor domnilor respectivi. bineinteles ca toate aceste clasamente, chiar si alea mult mai riguroase, sunt pana la urma subiective, ca doar sunt oameni in spatele lor, unii mai interesati decat altii. si bineinteles ca nu nimeni sanatos nu-si cumpara o masina doar pentru ca a primit un nu stiu ce titlu. dar nu ma mira chiar asa de tare pozitia sandero in frunte, pentru ca imi dau seama ca poate crea o impresie (medie) placuta. ![]() in fine, mie titlul acesta imi creste stima fata de sandel cu 3 procente. poate 4. sub 5 in orice caz. LE: iar cat despre cum sa fie o masina mai frumoasa ca alta, nu uitati ca "frumusetea sta in ochii privitorului". e o chestie general valabila. This post has been edited by adimatis: 11 Nov 2008, 08:56 |
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
2007 "Multi oameni confunda un management prost cu destinul!" -
Kim Hubbard |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Zilele astea o sa public rezultatul Sondajului de Satisfactie a Posesorilor Auto din Romania. 3400 de voturi.
Oamenii si-au votat propriile masini. Cu bune si cu rele. O sa ramaneti si mai surprinsi de rezultatele pe Romania versus Occident, si aici nu e vorba de oameni care sa plece cu o cana termos sau trei pixuri de la drive-teste ![]() Orice top e subiectiv. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Poi io nu stiu de ce se mira lumea atata pe aici: oare e chiar o erezie, in ideea in care la clasamente de genul asta in Franta castiga de regula un Reno/Pejo/Citro si in Germania un Fauve/BeMWe/... - chiar s-o face gaura in cer daca se intampla O DATA ca in ROMANIA sa castige o masina ROMANEASCA aceasta competitie?... ca nici in tarile amintite nu imi vine a crede ca modelele alea castigatoare reprezinta non plus ultra in materie de masini pe lume...
...altii isi ridica cotetele in slavi... noi dam cu ele de pamant, chiar cand in mod exceptional ne ies ceva mai acceptabile... ca de... noi suntem romani... si da bine sa fii sceptic in legatura cu tot ce e romanesc... te simti asaaa... mai implinit, mai deshtept, mai kuuuuul... This post has been edited by Vio: 11 Nov 2008, 12:59 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Si daca ne ridicam coteþul in slavi ce castigam?! Ne crede cineva?
Daca pe primul loc iesea un Mercedes, Bentley sau Rolls Royce nu era nici o stire. Era ceva normal. Dar asa... un coteþ low cost facut in Romania sau o Panda umflata cu pompa, in cazul Fiatului 500, i-a invins pe producatori de trotinete rapide si scumpe... asta da subiect de prima pagina. ![]() This post has been edited by raqzvan: 11 Nov 2008, 14:51 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.104 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi se pare absolut normal ca Sandel sa castige masina anului in Romania. Nu mi s-a parut normal cand a castigat acest premiu Mitsubishi Colt in 2005. Daca va aduce-ti aminte este anul de lansare al Logan-ului Berlina.
Cacaciosii aia de ziaristi, chipurile "din presa auto", au votat atunci asa: 1. Colt-ul 2. C4 3. Octavia II 4. Logan |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
Bai va explicat omu, voio sunteti surzi
nu asta vrea titlu ala sa insemne ca daca vroiaa sa insemne cea mai smechera masina, nu-l mai faceam, puneam pe rr pe 10 ani deacum si gata ci de masina noua lansata acu, care va avea cel mai MARE impact asupra pietei, adica careva sa zica ce amsina cred ei ca va avea vanzari mari , ea fiind nou lansata, si cum cu ceed au avut dreptate cred ca au si cu sandero , eu in locul lor tot asta as fi votat, si nu pt ca-mi palce ( pt ca nu-mi palce maina, sau u prea tare, nu am nu intentionez sa cumpar ) ci pt ca va deveni o masina reprezentativa pt piata noastra apropo am avazut acu doua zile una in madrid, si un logan si un mcv prin barcelona , nici un ceed insa ![]() |
--------------------
.
.
.
- .
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
astia http://www.caroftheyear.org/pages/Voting09.htm zic ca Fiesta este masina anului in Romania ...
![]() This post has been edited by Loganel_AG: 18 Nov 2008, 19:53 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Nu, ala e doar clasamentul juriului din Romania (compus doar din Dan Vardie, he, he), nu reprezinta rezultatele COTY Romania.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:28 |