un lipici calumea pt a lipi bujia de chiuloasa?
![]() ![]() ![]() |
un lipici calumea pt a lipi bujia de chiuloasa?
slaiciprian |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Desfa culbutorul supapei de admisie de la cilindrul cu pricina astfel incat supapa sa ramana inchisa (ca sa nu imprastii amestec carburant nears pe sub capota). Si apoi o iei incetisor catre remat cu ea. Trebuie sa mearga.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 11 Nov 2008, 00:30) Desfa culbutorul supapei de admisie de la cilindrul cu pricina astfel incat supapa sa ramana inchisa (ca sa nu imprastii amestec carburant nears pe sub capota). Si apoi o iei incetisor catre remat cu ea. Trebuie sa mearga. Completare: si tensionare culbutor evacuare, astfel incat compresia (ce mai ramane din ea) sa scape pe langa supapa de evacuare si sa nu "franeze" motorul, plus ca aceeasi compresie-i vinovata de scuiparea bujiei ![]() This post has been edited by Muttley: 11 Nov 2008, 08:22 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Eu ma gandeam ca nu mai pune bujia deloc.
This post has been edited by vi_escu: 11 Nov 2008, 10:58 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Face un zgomot infernal.
Practic ai o explozie extrem de violenta, fara destinderea normala a gazelor, care da direct in atmosfera prin gaura bujiei. Punand bujia la loc (cat de cat) si mentinand supapa de evacuare deschisa, toata galagia se duce in evacuare. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Intreb si eu... Daca nu are bujie, ce explozie face?...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Muttley |
![]()
|
UPS
![]() Sunt eu boutz. Nu mai e motor cu ardere interna, e compresor ![]() In ideea asta, cred ca o solutie (depinde de cat de bine e infipta bujia) ar fi simpla scoatere a fisei. This post has been edited by Muttley: 11 Nov 2008, 16:44 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Muttley |
![]()
|
Recapitulare:
- fixat bujie (cu super-glue de exemplu) - anulat culbutor admisie (eventual prin extragerea tijei impingatoare) - anulare joc la rece culbutor evacuare - scos fisa bujie Cred c-ar merge... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Am patit si eu o faza de asta. Povestea e lunga, asa ca ma rezum doar cu rezultatul
Am venit cu o bujie scoasa din Rasinari pana in Sibiu. Motorul era chiar ok, am mers si cu 70 la ora, dar mai mult de atata n-am incercat, ca sunetul era echivalent cu a trai in interiorul motorului de broscuta. In oras am avut mica problema ca imi murea la relanti. dar daca conduci cu grija, poti ajunge si asa cu ea. Avand in vedere destinatia, nu cred ca iti faci griji ce defectiuni poate genera o asemenea smecherie ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
postez si eu de culmea curiozitatii: fara 2 bujii o merge un motor de dacie???
e posiblil??? |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu am mers cu fisele inversate 500 de metri (gluma proasta facuta de un vecin), si a mers. Cu maxim 40km/h
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
fara 2 bujii scoase nu merge.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cu un Cielo am reusit sa merg in 3 pistoane cu maxim 60 km/h, cu pedala la fund, cu dacia nu am avut onoarea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adrian_iasi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 7 February 08 ![]() |
este cat se poate de adsevarat, in trei bujii cu una scoasa de tot am atins viteza de 70km/h. ma rezolvat un vecin mi-a facut reductie si cu tot cu manopera ma ajuns 20ron, mai eftin ca adezivul. prin urmare cred ca am sa o mai tin vreo 2-3 luni. va multumesc tuturor!
|
--------------------
dacia
1300
1978 [SIZE=1]"Visează ca și cum ai trăi veșnic, dar trăiește ca și cum ai muri azi, căci nu contează anii din viața ta, ci viața din anii tăi." [/SIZE][FONT=Courier][B]
JAMES DEAN |
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
adrian_iasi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 7 February 08 ![]() |
nu de asta o duceam la remat vreau o alta, problema e ca acum daca tot o mai tin trebuie sa-i dau de capat. Imi tremura motorul la acceleratie sau cand e bagata in viteza de parca e trabant, si trebuie sa o turez calumea sa aiba ceva forta. am schimbat capac delcou schimbat bobina inductie bujiile merg toate(le-am scos cate una si se vede diferenta de turatie). hellp!
|
--------------------
dacia
1300
1978 [SIZE=1]"Visează ca și cum ai trăi veșnic, dar trăiește ca și cum ai muri azi, căci nu contează anii din viața ta, ci viața din anii tăi." [/SIZE][FONT=Courier][B]
JAMES DEAN |
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
QUOTE(adrian_iasi @ 18 Nov 2008, 19:00) nu de asta o duceam la remat vreau o alta, problema e ca acum daca tot o mai tin trebuie sa-i dau de capat. Imi tremura motorul la acceleratie sau cand e bagata in viteza de parca e trabant, si trebuie sa o turez calumea sa aiba ceva forta. am schimbat capac delcou schimbat bobina inductie bujiile merg toate(le-am scos cate una si se vede diferenta de turatie). hellp! mai da-i putin avans ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 12:33 |