UNDE SCHIEM IARNA ASTA, preferabil Austria(Kaprun,Zell Am See)
![]() ![]() ![]() |
UNDE SCHIEM IARNA ASTA, preferabil Austria(Kaprun,Zell Am See)
nasty |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.511 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
m-am dat anul acesta pe astea: http://www.head.com/ski/products/skis/raci...2736/?region=eu
sunt absolut extraordinare. te scot din viraj de parca esti pe trambulina, manevrabilitatea e grozava. au scos untul din mine. nu eram convins de head, acum sunt fan infocat. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
QUOTE(ipiq @ 14 Jan 2012, 16:53) up! ![]() anu' asta, care incotro? eu pe 25 feb. plec la Obergurgl-Hochgurgl http://www.bergfex.com/obergurgl-hochgurgl...urgl-hochgurgl/ zapada batuta! Am fost cu familia in perioada 7-14 ianuarie la Lachtal! http://ro.bergfex.com/lachtal/ Minunat ca de obicei! Ba mi-am mai luat si niste schiuri noi-noute Volkl, promotie de la 350 E la 180 E, la un magazin SportExperts din Judenburg, asta ca sa ma faca definitiv fericit! Drum bun, enjoy si zapada full! This post has been edited by drrond: 17 Jan 2012, 12:37 |
--------------------
BMW X2, 2018
(fost proprietar de Dacia Logan,
2005, Ambition) NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM! |
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
Han Solo: Headurile alea sunt manevrabile ca au raza f. mica (13,8) la 170 cm lungime!!! Si mai si arata beton pe deasupra
![]() Eu raman fan Atomic, nu mi-am mai schimbat skiurile de vreo 6 sau 7 ani cred... drrond: cam subtzire Lachtal-ul cu partiile ![]() LE: un tutorial foarte bun pt Carving pt cei mai putin familiarizati cu stilul (80-90 % dintre posesorii de skirui carve folosesc stilul "clasic" -ca pe vremuri -cu alunecat pe cozi...) http://www.sofaskischool.com/Carving%20Lesson.htm Zapada batuta va doresc! (mai putin free-riderilor care injura cand aud asa ceva ![]() This post has been edited by ipiq: 17 Jan 2012, 15:07 |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
am mai schiat pe doage cu raza mica. m-am dat inclusiv pe schiuri de 11.x. astea au ceva... in plus
![]() au si o parte nasoala rau: dupa ce m-am dat pe ele (le-am inchiriat), eram hotarat sa-mi cumpar si eu. am vazut pretul si m-am calmat. btw, GRE-LE. This post has been edited by Han Solo: 17 Jan 2012, 15:51 |
--------------------
White Star
Titanic
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
pai din cate vad sunt cu miez de titan, normal ca-s grele
![]() asa sunt si ale mele si blastam cand trebuie sa le duc in spate de numa ![]() n-am incercat niciodata sa ma dau pe skirui cu asa raza mica, in schimb am incercat niste blizzarde de 1,90 cu raza 28 ![]() zi un pret aproximativ la headuri ca mi-s curios ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
Han Solo |
![]()
|
MSRP: http://www.onthesnow.com/gear/ski_reviews/2012/a/31: 1250 USD
in lumea reala: http://www.amazon.de/HEAD-i-Supershape-Rac...26810096&sr=8-1 acum sunt la 499, ceea ce e super OK, insa cand m-am uitat eu, la inceputul sezonului (am schiat devreme anul asta) erau inca la 899. hmmm. |
--------------------
White Star
Titanic
|
ipiq |
![]()
|
"Head's i.Supershape Titan has a generous 128 mm tip, which eases turn initiation. KERS, or Kinetic Energy Recovery System (similar to technology used in Formula One racing) transforms kinetic energy into electrical energy, stores it in a chip in the ski's tail and releases it at the end of the turn."
Laser frate!!! ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
Han Solo |
![]()
|
m-am hotarat: imi iau headurile si tre' sa le rup undeva anul asta, ca nu mai am rabdare pana la urmatorul sezon
![]() ipiq, vad ca tu ai schiat in val gardena. eu am fost doar vara in zona si nu imi dau seama ca lumea: stiu ca se schiaza la sella ronda, daca stai in ortisei ai cum sa ajungi acolo fara masina, sau e musai sa te duci catre santa cristina? multumesc. |
--------------------
White Star
Titanic
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
@ipiq
E adevarat ca e subtire, dar tot fain a fost!! In plus trebuie sa am rabdare cu ale mele. Daca nevasta a coborat iarna asta de la 2000m pe schiuri - in al 2-lea sezon, iar cu fetita cea mare am schiat pe orice partie rosie in al 4-lea sezon, in timp ce a mica a schiat pe la baza fara sa se pliciseasca, eu zic ca in 2 sezoane maxim pot sa merg oriunde fara sa fiu acuzat de egoism...( in familie ) ca stii cum e cu nevasta... ![]() |
--------------------
BMW X2, 2018
(fost proprietar de Dacia Logan,
2005, Ambition) NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM! |
|
ipiq |
![]()
|
-Sella Ronda este practic numele generic pt o tura care o poti face in sens orar sau anti orar in jurul grupului de varfuri Sella. Tura dureaza cam o zi intreaga daca esti mai incet si prinzi cozi, altfel poti termina si in jumate de zi. In timpul turei poti urca pe Marmolada (cel mai inalt varf al lor - sus ai si un muzeu vizitabil in clapari
![]() -Eu am fost acolo 3 ani la rand, dar am stat in acelasi loc - Selva Gardena. Eu tot timpul am inceput "ronda" de acolo. Partiile sunt mai bine legate daca o incepi spre dreapta (sageti verzi pe harta) decat spre stanga (sageti portocalii pe harta). -Nu am skiat niciodata in zona Ortisei, dar vad pe harta ca ai doua gondole care urca sus la Seceda. De acolo poti cobora spre Santa Cristina. Din Santa Cristina ai inca o gondola care urca la Ciampinoi. De aici poti cobora spre Selva Gardena unde iti poti incepe ronda in ce parte vrei. -Daca ajungi pe acolo neaparat NU RATA partia de cupa mondiala Saslong! Io unul ma fac piele de gaina cand cobor pe ea si ma gandesc ca pe acolo se da si Didier Cuche ![]() -Toata zona aia e mai scumpa decat Austria, de la cazare la mancare la bere la skipass... http://www.valgardena.it/stchristina/Winte...112_Groeden.jpg Daca mai ai nevoie de info cu cea mai mare placere. Attached thumbnail(s) valgardena_2010_019_crop.jpg ( Size: 611.18k ) Number of downloads: 344 |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
hmm mai scumpa...
anul viitor si eu vreau sa renunt la austria, si ma ganeam italea, marmolada sau cortina... alte idei? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bansko?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Corect! Daca se tine si Cupa Mondiala, tre' ca e la fel ca la Cortina d'Ampezzo.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la bansko zapada vine de obicei de la mijlocul lui ianuarie, de rev e cam lipsa. la bansko cica merita sa mergi in februarie/martie.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pai faci revelionul la Viena si mergi la ski la Bansko în februarie.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 17 Jan 2012, 17:43) aide capu meu. e suficient de clar? http://pc.sno.mobi/img/limg/mappic/201082422544696i.jpg In general daca dai cu google "piste map nume statiune" o sa gasesti ceva ![]() @han: pare un prets ok la oferta. Sper ca iti iei 1,63. Sper. This post has been edited by neumann: 17 Jan 2012, 22:53 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Han Solo |
![]()
|
Merci.
Pare destul de 'fragmentat'. Nu inteleg cum schiezi tot domeniul, din ortisei, fara masina. Acu' ma bate un nene la cap cu vale d'aosta. Studiez si franta. Va tiu la curent, de va intereseaza ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
si mie imi pare un pic fragmentat, dar am mai vrut sa schimb peisajul. Eu m-as duce la francezi, cu masina proprie, in locul tau.
|
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Han Solo |
![]()
|
in olanda sa schiezi tu
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
ceai ma? Olandezi sunt peste tot, stai linistit, mai ales in Austria
![]() Daca te coafeaza, vezi ca ai tren direct, mergi noaptea, giugiuc, pana in Austria. This post has been edited by neumann: 17 Jan 2012, 23:39 |
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
nici austria nu mai e AAA
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
ipiq |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 17 Jan 2012, 20:04) hmm mai scumpa... anul viitor si eu vreau sa renunt la austria, si ma ganeam italea, marmolada sau cortina... alte idei? Cortina e un kkt ![]() QUOTE(Han Solo @ 17 Jan 2012, 22:55) Merci. Pare destul de 'fragmentat'. Nu inteleg cum schiezi tot domeniul, din ortisei, fara masina. Acu' ma bate un nene la cap cu vale d'aosta. Studiez si franta. Va tiu la curent, de va intereseaza ![]() -Nu e fragmentat, partiile sunt legate calumea, din Ortisei urci si cobori de vreo 30 de ori in timpul "rondei" si ajungi tot in Ortisei. -Daca in Italia e scump, in Franta la Trois Valee TE RUPE!!! Am fost vara asta la Chamonix & Megeve, am platit 5 Euro pe o apa plata la jumate, 198 de euro pe noapte o camera dubla, 7,5 euro un sandwich, si 6 euro un triunghi de pizza ![]() ![]() LE: HanSolo: daca tot esti nehotarat, iti recomand cel mai fain loc de ski in care am fost eu pana acum: HinterTux. Ghetar, 3200m, prinzi zapada indiferent de perioada in care mergi (eu am skiat acolo pe 15 august), partii faine o gramada!!! http://www.bergfex.com/tux/#/tux/ 245 km de partii ![]() This post has been edited by ipiq: 18 Jan 2012, 13:45 |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ipiq |
![]()
|
nu-i nevoie de cutii de carton. e destul de mare portbagajul la opel, incape o saltea de 2x0.9 m
![]() am fost la o nunta deci partea buna e ca am stat numai o noapte care nu prea am dormito... ![]() cam asa arata camera minune ![]() scumpeanu rau oricum... This post has been edited by ipiq: 18 Jan 2012, 22:56 Attached thumbnail(s) eurotrip_248.JPG ( Size: 776.04k ) Number of downloads: 287 |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
neumann |
![]()
|
Pai era inclus si cadou' la miri probabil. Am stat in Chamonix in studio, vara, o saptamana cu pana in 400 de euro, pentur 2 persoane, bucatarie inclusa. Insa in Chamonix chiar nu prea ai unde sa schiezi, parerea mea. Afara de cazu in care faci freeride, cu totul alta mancare de peste.
Hintertux e ok, dar mai subtire ca Kitzsteinhorn, dupa parerea mea. Si pe astea la bate la fund Solden, asta daca vrei din Austria. Tux e ca backup la partiile din Mayrhofen, zona care mie imi place foarte mult. |
--------------------
...
..
|
|
ipiq |
![]()
|
La Mayrhofen am fost anul trecut si mi s-a parut ca nici nu pute pe langa Hintertux
![]() ![]() Cum naiba sa compari Kaprun cu Tux??? Kaprun: 12 km albastre 26 km rosii 3 km negre 41 km total (5 scaune, 3 gondole, 10 teleskiuri) Tux: 59 km albastre 132 km rosii 36 km negre 245 km total (22 scaune, 12 gondole, 25 teleskiuri) Chiar daca aduni cei 77 km de partii de la Zell am See la Kaprun tot nu ajungi la cifrele de la Tux. La Solden n-am fost inca dar am auzit numai de bine. Anul asta merg si eu o zi sa-i fac un test. ![]() In zona Mayrhofen e cea mai abrupta partie de ski din austria - Harakiri ![]() Attached thumbnail(s) harakiri.jpg ( Size: 85.03k ) Number of downloads: 272 |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
neumann |
![]()
|
vezi ca la tux ai inclus de fapt si Mayrhofen, pe cand Kaprunu l-ai lasat singur. Eu n-am vazut partie neagra in Tux, insa Kitz are vreo 2 cel putin. Plus, daca vrei sa faci bucata lunga la Tux, nu prea poti, ajungi aiurea intr-o vale si tre sa iei un telescaun mic care nu are partie, e doar de legatura. In Kaprun, iei cabina mare si merge repede.
|
--------------------
...
..
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
merge o lula. de la telecabina trebuie sa mai iei un trenulet si de sus nici macar nu e neagra. neagra in kaprun sus e doar cea accesibila cu teleschiul, dar na tu esti tot timpul gica contra.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 12:36 |