sunet ciudat cand inchid usa din spate la mcv, dupa ce am lovit-o de un copac !
![]() ![]() ![]() |
sunet ciudat cand inchid usa din spate la mcv, dupa ce am lovit-o de un copac !
intarsia |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 17 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
2008
|
|||
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
aquatorul (sau acuatorul...fras stie cum se scrie). Se schimba...parca ii vo 80 lei unul...
|
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
intarsia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 17 July 08 ![]() |
mersi fain !
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
2008
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
10 lei? Hmmm...imi suna dubios de ieftin. Exista sansa sa te tina vo 2-3 deschideri.
Acum, adevarat...pretul asta a fost acum un an era 40 lei (de origine)...si asta pt DSN. Banuiesc ca eticheta a mai crescut pretul cu vo 20%...plus ca devalorizarea...inca 20%...prin urmare am presupus ca-i vo 80 lei...siu asta ma refer ca piesa de origine |
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
in targ duminica actuatoarele cele mai scumpe de logan sunt vreo 20 ron.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
eu ma refeream la cele normale nu de "origine" care trag in portierele mele de berlina de nu au treaba... la logan nu e fortat asa de tare cand deschide usa sau o inchide... deci ar trebuie sa rezolve treaba foarte bine... acuma na fiecare face ce vrea cu banu lui....
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
Mei...adevarat...eu pina acum tot ce am cumparat pt DSN a fost doar piese de origine...(cu atit mai mult...cu cit n-am cumparat piese multe)
|
--------------------
Dacia
Logan II
|
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
Eu sunt de parere ca cel mai bine dai jos fata de usa ca sa ai acces la actuator si te joci la el inchis deschis. Vezi ce are poate il repari chiar tu. Oricum spunene si noua ce gasesti. Bafta!
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:14 |