Floricele de porumb, care a facut?
![]() ![]() ![]() |
Floricele de porumb, care a facut?
logan1.5dci |
![]() ![]()
|
||
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Ia de la Plus Clarky`s sunt cate 3 pungi intr-o cutie de carton. Nu se compara cu magyi, star sau oricare alta, sunt pur si simplu delicioase, se topesc in gura. La 600 w 4 minute si supa o punga merge un vin rosu de mama mama....
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Fac maine o proba. Multumesc.
Maine pe la 18, sa le ploua la toti in gura, cu poze ! ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io faceam floricele-n ceaun. Ciordeles papusoiu de pe camp
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Mama , am lacune...unt de cocos? Aud pentru prima oara, dar am sa caut.
Nu, nu voi amesteca cu alea "de gata" dar vreau sa incerc mai multe variante. auzi ala e unt de cocos (fruct) sau cocos (barbatul gainii ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 12 Nov 2008, 00:58 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 12 Nov 2008, 01:48) Io faceam floricele-n ceaun. Ciordeles papusoiu de pe camp ![]() ![]() Bai, rad cu lacrimi pe cuvant ... ![]() ![]() ![]() logan dci vezi sa nu exagerezi cu vinul dupa floricele ca dupa aia 2-3 zile nu mai esti bun de nimic. M-am folosit eu cobai la faza asta ... |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
incearca si POPZ au la carrefour cutie tot de carton tot trei bucati inauntru. sunt cu sare cu unt si parca cu branza
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Mama voi sunteti izvor de sugestii, trebuie sa le iau usurel, parca ma vad cu un carut plin cu floricele.
Mai, se apleaca de la floricelele astea? Cred ca nu, nu? Oricum sigur nu ingrasa. This post has been edited by logan1.5dci: 12 Nov 2008, 01:09 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
bolidu |
![]()
|
Se apleaca se ridica ...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ti se mai apleaca... doar n-oi manca 10 pungi la un film:)
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
"Barbatul gainii" mai este cunoscut si sub denumirea de cocoș. Unt din el nu-s la curent daca a scos cineva vreodata. Da stiu ca-i sta bine intr-o oala cu apa fiarta, alaturi de un morcov, o cepulica (sau un cepuloi - dupa preferinta) o albitura, o telina si nitica sare. Iese o zeama de ti-o faci in vena.
Io vorbeam de unt de cocos. Cand treceti pe langa masinariile alea de facut floricele, de la ce credeti ca miroase de v-o iau mintile razna? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 12 Nov 2008, 01:17) "Barbatul gainii" mai este cunoscut si sub denumirea de cocoș. Unt din el nu-s la curent daca a scos cineva vreodata. Da stiu ca-i sta bine intr-o oala cu apa fiarta, alaturi de un morcov, o cepulica (sau un cepuloi - dupa preferinta) o albitura, o telina si nitica sare. Iese o zeama de ti-o faci in vena. Io vorbeam de unt de cocos. Cand treceti pe langa masinariile alea de facut floricele, de la ce credeti ca miroase de v-o iau mintile razna? Bai mor de ras!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Bine acum am inteles. This post has been edited by logan1.5dci: 12 Nov 2008, 01:22 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 12 Nov 2008, 00:48) Confirm! Prin '92, timp de un an de zile am lucrat ca agent de vanzari pentru American Popcorn. Untul de cocos, este ingredientul minune care da aroma specifica. Untul de cocos si porumbul special pentru popcorn (expandeaza mai bine). P.S. Untul de cocos, mai are o utilizare minune. Unguent pentru cot, face pielea moale si catifelata... This post has been edited by radian: 12 Nov 2008, 07:46 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Orville Redenbacher's parca aveau si unt de cocos.
Diii Cocos! This post has been edited by einstein1984: 12 Nov 2008, 09:13 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bolidu |
![]()
|
Porumbul special pentru pop-corn se numeste ciocantina.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
La ceaun ies cel mai bine floricelele. Astea care trebuie sa le bagi la microunde nu prea imi plac. Cele cu sare sunt prea sarate, cele cu unt nu au nici un gust.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Baaaa, va sparg! Mi-ati facut pofta de floricele de porumb si sunt la serviciu!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Da-ti demisia
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mie nu mi-e pofta de flocirele
![]() ![]() |
--------------------
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La noi au facut unii asta... si dupa aia am primit toti interzis la floricele Din fericire am schimbat cladirea intre timp.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 12 Nov 2008, 12:26) La noi au facut unii asta... si dupa aia am primit toti interzis la floricele Din fericire am schimbat cladirea intre timp. Noroc ca am intrebat si eu daca am voie sa fac popcorn in cuptorul cu microunde, ca cica e interzis. E pentru incalzirea mancarii aduse de acasa. QUOTE(logan1.5dci @ 12 Nov 2008, 13:09) Fata, daca pot sa ma exprim asa, in a cata esti? Vezi ca din a sasea poti sa ceri acasa pentru sarcina grea. ![]() fato, inca n-am ramas, desi de cateva luni asa ma f**e o lene!... |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
Deci ai ajuns la solutia mea:
De-mi-sia, De-mi-sia ![]() ![]() |
--------------------
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
Bre eu la cuptorul meu pot sa pun ce vrea musciul meu deci nu am motive sa imi dau demisia
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
marksman |
![]()
|
E cuptorul tau. Asta e al firmei, asa ca ei fac regulile.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:47 |