Diluarea "realitatii virtuale", .. si tranzitia spre o alta
![]() ![]() ![]() |
Diluarea "realitatii virtuale", .. si tranzitia spre o alta
bogdan_90 |
![]()
|
||
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|||
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
"Diluarea "realitatii virtuale", .. si tranzitia spre o alta" ma tata, dar ce titlu bagasi.
This post has been edited by logan1.5dci: 12 Nov 2008, 14:27 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hash @ 12 Nov 2008, 11:12) Mai rau e ca de la o vreme si DC a inceput sa mi se para searbad. Nu mai ma trage ata sa postez pe el, si asa sunt destui care 'se afirma', sau iau totul in raspar, crezind ca ei sunt inteligenti .. insa la un moment dat si personajele astea devin plictisitoare, intuibile .. practic nu au clisee ci un 'stil' previzibil, folosit in a spune, in fond, nimic sau nu mare lucru. Ironia atotstiutoare merge pana la un punct, insa dupa aproape 4 ani nu mai are haz. Imi cer scuze... Acum imi voi expune o teorie, in legatura cu femomenul de plictiseala, stres, sedentarism, etc. ce survine odata cu varsta. Am fost un copil cuminte, in sensul ca n-am facut belele care sa le regret, mai ales de dupa gratii. Nu fumez, nu beau cafea, dar a fost o perioada in viata, cand le trageam bine la masea. Sunt constient ca nu e un lucru de lauda, dar a fost perioada cea mai roz din viata mea. Atunci am participat la cele mai reusite petreceri, am facut cele mai tari nebunii, am avut cele mai dragute femei din viata mea. Secretul era ca aveam multi prieteni si nu eram legati de vreo femeie. Relatiile cele mai lungi, nu treceau de-o luna-doua. Pur si simplu totul s-a schimbat cand fiecare dintre noi a gasit o jumatate de care s-a legat si asta ne-a schimbat. Nu pot zice ca ne-am maturizat, pt ca barbatii nu vor reusi asta niciodata, dar multora poate le-a fost jena sa vina cu femeile intre bagabonti si usor-usor am ajuns sa fim fiecare cu pisda masii. Asta e motivul principal. Cand se sparge o astfel de gasca, incepi sa cauti prieteni noi, in special sa aibe aceleasi interese, aceleasi idei. Nu e aceeasi chestie, dar macar ai cu cine discuta. In ziua e azi, acesti prieteni ti-i faci in virtual. Ii gasesti intr-o comunitate gen forumul daciaclub. Din experienta iesirilor cu bicicleta, pot spune ca am format o adevarata gasca. O idee ar fi o locatie unde sa ne strangem, sa bem o bere, un vin, un suc, o cafea. Sa infiintam un club-cafenea-dacia, unde stransi la olalta, sa intram pe forum. Abia atunci va iesi caterinca cu adevarat si poate ar progresa si forumul ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 12 Nov 2008, 13:25) Si inevitabilele flamuri, se vor rezolva "barbateste" nu cu avertismente, suspendari si alte mofturi. ![]() Obligatoriu moderatorii vor trebui sa fie exsportivi de performanta... ![]() P.S. Sa mai indrazneasca atunci vreunul sa ma injure de orasul natal sau de mineri... ![]() This post has been edited by radian: 12 Nov 2008, 13:33 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fost participant la mai multe reuniri d-astea a oamenilor din virtual si pot sa spun ca in realitate lucrurile stau altfel. Nu se mai preteaza nimeni la zmeisme, iar de conflicte fizice, nici nu poate fi vorba.
Nu ca mi-ar fi frica de ceva/cineva dar imi place sa promovez puterea cuvantului. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 12 Nov 2008, 14:25) Imi cer scuze... Acum imi voi expune o teorie, in legatura cu femomenul de plictiseala, stres, sedentarism, etc. ce survine odata cu varsta. Am fost un copil cuminte, in sensul ca n-am facut belele care sa le regret, mai ales de dupa gratii. Nu fumez, nu beau cafea, dar a fost o perioada in viata, cand le trageam bine la masea. Sunt constient ca nu e un lucru de lauda, dar a fost perioada cea mai roz din viata mea. Atunci am participat la cele mai reusite petreceri, am facut cele mai tari nebunii, am avut cele mai dragute femei din viata mea. Secretul era ca aveam multi prieteni si nu eram legati de vreo femeie. Relatiile cele mai lungi, nu treceau de-o luna-doua. Pur si simplu totul s-a schimbat cand fiecare dintre noi a gasit o jumatate de care s-a legat si asta ne-a schimbat. Nu pot zice ca ne-am maturizat, pt ca barbatii nu vor reusi asta niciodata, dar multora poate le-a fost jena sa vina cu femeile intre bagabonti si usor-usor am ajuns sa fim fiecare cu pisda masii. Asta e motivul principal. Cand se sparge o astfel de gasca, incepi sa cauti prieteni noi, in special sa aibe aceleasi interese, aceleasi idei. Nu e aceeasi chestie, dar macar ai cu cine discuta. In ziua e azi, acesti prieteni ti-i faci in virtual. Ii gasesti intr-o comunitate gen forumul daciaclub. Din experienta iesirilor cu bicicleta, pot spune ca am format o adevarata gasca. O idee ar fi o locatie unde sa ne strangem, sa bem o bere, un vin, un suc, o cafea. Sa infiintam un club-cafenea-dacia, unde stransi la olalta, sa intram pe forum. Abia atunci va iesi caterinca cu adevarat si poate ar progresa si forumul ![]() si cica femeia are un rol foarte important in viata barbatilor de asta nu putem fara ele, femeile ne ajuta sa ne maturizam etc. |
--------------------
ford
focus
2007
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Frumos!
Unii se intalnesc virtual, pe mess, adica in paralel si dc si mess . |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
hash, primul tau post suna ca apartinand unui om al dracu' de rutinat, plictisit, cu foarte mult timp liber. Sotie ai?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
QUOTE(radian @ 12 Nov 2008, 13:31) Si inevitabilele flamuri, se vor rezolva "barbateste" nu cu avertismente, suspendari si alte mofturi. ![]() Obligatoriu moderatorii vor trebui sa fie exsportivi de performanta... ![]() P.S. Sa mai indrazneasca atunci vreunul sa ma injure de orasul natal sau de mineri... ![]() Ai partial dreptate, dar daca membrii reali sunt uniti si si-au facut bine inteleasa notiunea grup, nu cred ca vor exista probleme. Normal ca cei ce nu pot convietui in grup ar fi exclusi. Mai voi la pietrosani aveti vreo samanta secreta,numai a voastra ? ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 12 Nov 2008, 14:00 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() |
--------------------
ford
focus
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ba, sunteti cu capu' si voi.
Nah, vo trebuit Dacii Logan si masini extraterestre, fara probleme tehnice si alte idiotenii. Pai cand pe acest forum preponderent erau Dacii berline, sa mor io de era posibil sa apara asemenea topic. Of of ... evolutia asta....ce face din uameni. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Reno e de vina!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
hai ma ce naiba , forumul asta e ca a doua familie a mea , orice problema am intru pe forum caut una asematoare sau va scriu eu alta.
![]() |
--------------------
ford
focus
2007
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
![]() " Foaie verde de piper Mi-am luat Mitsu' Lancer, Ce ne-a dus si ne-a plimbat Si nu ne-a accidentat " This post has been edited by logan1.5dci: 12 Nov 2008, 14:47 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(Lostboy @ 12 Nov 2008, 13:45) Adica sa mai am si o nevasta virtuala??? Niciodata nu i-am inteles pe poligami. Nici nu indraznesc sa-mi imaginez cum ar sa am mai multe neveste, si cand se intampla sa ma intind cu baietii la una mica, sa inceapa concurs intre ele care sa ma toace la cap mai repede... QUOTE(logan1.5dci @ 12 Nov 2008, 13:46) Nu bre. tot o gaura in cur avem si noi ca si restul lumii, doar ca pentru unii a fi din Valea Jiului este suficient ca sa aiba motiv sa te injure. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(bogdan_90 @ 12 Nov 2008, 14:00) Ma, daca nu va mai place laba facuta de voi, face-ti-va intre voi, mai schimbati mina, vorba aia. NUma' sa nu fie unu' mult mai meserias decit oricare dintre voi ca p-orma faceti coada la ala sa va labeasca. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Hai s-o punem de-o-ntalnire, sa vedem care-o face mai bine
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
--------------------
a
b
c
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Fa-i o poza, poate il preluam.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
QUOTE(driverx @ 12 Nov 2008, 14:23) Pai cand pe acest forum preponderent erau Dacii berline, sa mor io de era posibil sa apara asemenea topic. Eu zic sa te duci pe la ultimele pagini din Cafenea, sa vezi ca totusi se putea, hihihihi ![]() QUOTE(radian @ 12 Nov 2008, 14:45) Niciodata nu i-am inteles pe poligami. Nici nu indraznesc sa-mi imaginez cum ar sa am mai multe neveste, si cand se intampla sa ma intind cu baietii la una mica, sa inceapa concurs intre ele care sa ma toace la cap mai repede... Ei, cum nu?!? Adapteaza asta la necesitati: ![]() S-a făcut un sondaj de opinie cu privire la relațiile conjugale și modul de a le privi în diverse pături sociale. Anchetatorii se opresc prima dată la un muncitor: - Cum credeți că e mai bine, să ai nevastă sau amantă? - Păi, domnule, eu zic că e mai bine să ai nevastă. - De ce? - Păi ești mai împăcat să știi că te-ai însurat după lege, că nu trăiești în păcat și au și copilașii doi părinți, cum se cuvine. Urmează un intelectual, aceeași întrebare: - Părerea mea este că e mai bine să ai amantă, pentru că e relativ mai civilizat: când unul se plictisește, pleacă pur și simplu, fără formalități, divorț, tribunale etc. Și-apoi mai e și acel savuros sentiment de clandestinitate. Și, în sfârșit, un academician: - Domnilor, fără îndoială că cel mai bine este să ai și nevastă, și amantă. - ?! (stupoare printre anchetatori). - Păi să vă spun cum e în cazul meu: acum, de exemplu, nevasta știe că sunt la amantă, amanta știe că sunt la nevastă, iar eu stau în bibliotecă și citesc. |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
bulan |
![]()
|
|
--------------------
a
b
c
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(radian @ 12 Nov 2008, 15:45) Nici nu indraznesc sa-mi imaginez cum ar sa am mai multe neveste, si cand se intampla sa ma intind cu baietii la una mica, sa inceapa concurs intre ele care sa ma toace la cap mai repede... Vorbeam in Gabon (tara poligama) cu un localnic si exprimam o idee identica cu a lu' Radian. Omu' mi-a zis: "fraiere, cit lipsesti tu, alea discuta, se cearta-ntre ele, se bat, asa ca tu cind ajungi acasa, sunt gata obosite si plictisite de vorba si scandal, numai bune de luat la cariceala." ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
In general amanta stie de nevasta, dar nevasta doar banuie. Oricum nevasta banuie si chiar daca n-ai amanta, asa ca nu vad rostul in a fi monogam.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bulan |
![]()
|
Cu trecerea timpului se dilueaza si realitatea!
|
--------------------
a
b
c
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:56 |