SOLUTIE PARBRIZ
![]() ![]() ![]() |
SOLUTIE PARBRIZ
p_serban |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Si asta este o problema tehnica al SuperNova???
Te duci matalutza frumusel in Carrefour sau in Praktiker sau Cora sau orice supermarker mare si iti iei solutie de iarna. Pe viitor incearca sa folosesti functia de search. |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Eu am luat din Shell cu vreo 190 000 Rain MX 5l parca ii zice, inodor, dar nu prea isi face simtita prezenta detergentul, desi rezista la -45. Nu il recomand.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
QUOTE(p_serban @ 19 Nov 2004, 15:18) Salutare!!! Imi poate spune si mie cineva, va rog, ce solutie de parbriz as putea sa pun in recipientul respectiv fara ca el sa inghete? Va multumesc !! ce sa nu inghete, recipientul ??? ![]() ![]() This post has been edited by driver: 19 Nov 2004, 19:35 |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
nu mai fiti rai
toti am fost incepatori ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
nn-am vrut sa fiu rau, glumeam numa,
este solutie speciala care nu ingheata cu detergenti la toate mag de piese auto mai ales in perioada asta, iar daca vrei pur si simplu sa nu inghete poti sa pui spirt sau alcool, mai demult asa faceam, inainte sa apara solutiile astea, dar acum nu prea mai e nici rentabil ca de vreo 5 ani s-o scumpit alcoolul... |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
MariusWsW |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 9 May 04 ![]() |
Sau faci ca mine...iei cativa litri de apa curata in care bagi cam 750ml tuica sau 500ml palinca.Nu ingheata si se curata parbrizul de nu se poate...faza nasoala e ca pute (afara nu in masina) a boasca...dar daca te prinde garcea sigur iti pune fiola si se inverzeste fara sa sufli in ea..
![]() |
-------------------- Omului ii trebuie 1 an sa invete sa vorbeasca si o viata sa invete sa taca...
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Pai, fratele meu, tu bagi palinca in rezervorul de spalat parbrizul???? Aia da-o de dusca si pune linistit alcool tehnic de 50.000 litrul in proportia 1/3...
![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
dacuBurebista |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 16 November 04 ![]() |
palinca numa' iarna
vara pune spritz... ![]() |
--------------------
supernova
clima
- b25ymt
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce are, merge super misto cu tuica, iarna trecuta am ajuns la socru-meu la arges, si tocmai imi ingetase apa in bidon, si ma vaitam ca nu vad nimic prin parbriz. cand am plecat spre casa, a avut grija de bine si mi-a umplut borcanul cu tuica, da cica daia care curge ultima si ca el nu o bea, ci o foloseste ca "alcool tehnic". ehehe, era o mai mare placere cand spalam parbrizul, da si ce putea apoi ......
in Cora, solutie, 3 L, 40 K |
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
fratioare, am trait s-o aud/vad si p-asta: tuica in bidonu de spalat parbrizu. m-ai spart
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
djonexx |
![]()
|
Dupa 4.5 ani de DSN Group: Members Posts: 86 Joined: 21 November 02 From: Cluj-Napoca ![]() |
Merge si un amestec de apa cu detergent lichid de vase si cu alcool tehnic. Depinzand de proportiile amestecului si temperatura de afara, poti obtine orice de la o chestie folositoare (si lichida), pana la un fel de gheata expandata in vasul respectiv
![]() Sau mai bine ia un prelix, care te rezolva pana la -21 grade. |
--------------------
Ford Focus
Trend CL Wagon
2006
- CJ-11-NEC Ford Focus Trend CL 1.6 tdci 110 cp
Dacia Supernova Clima 2002 |
|
driver |
![]()
|
hehehe , am pus apa cu un pic de detergent de vase si o lingura de sare si e super beton nici nu pute nici nu costa
![]() La Metro 80k 5 litri de solutie la -21. |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Atentie! Eu stiam ca sarea ataca vopseaua.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
in carrefour solutie 2+2 -500 ml - 50.000 lei si adaugi 1.5 litri apa(-18grade).excelenta(curata f.bine) .in restul anului poti pune 2,3 litri apa sau mai mult.solutia este de culoare bleu.
|
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
dacuBurebista |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 16 November 04 ![]() |
QUOTE(driver @ 2 Dec 2004, 19:44) hehehe , am pus apa cu un pic de detergent de vase si o lingura de sare si e super beton nici nu pute nici nu costa ![]() La Metro 80k 5 litri de solutie la -21. sa tii minte de la ce-ti rugineste masina ![]() |
--------------------
supernova
clima
- b25ymt
|
|
driver |
![]()
|
QUOTE(clr @ 3 Dec 2004, 08:51) Ce sa mai zic daca de la o lingura de sare rugineste masina ![]() Sarea nu ataca vopseaua ataca metalul de sub vopsea... |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Mai bine decat solutii facute cu alcool sau sare ... una din metro : 5l, rezista la -20 gr C si costa decat 65klei!
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Am mai incercat si prostia aia de solutie din metro... ca si produsele care au invadata in metro - aro - proasta mai... in afara de faptul ca nu ingheata, nexam, nu curata bine, apoi imprastie si un parfum... inodor...
Mai bine spirt sanitar si un pic de detergent lichid care nu face spuma multa, un pic de lichid spalat geamuri pt. miros... 1l spirt la 3 H2O si e super ok. A se face pt. omogenizare dilutie cu apa calda. Pret 50 000 spirtul. Un pic mai ieftin... |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu folosesc RAINX (eu cumpar din benzinariile Mol). !00Klei 2L, solutie care rezista pana la -40 de grade. Eu iau de fiecare data 2L rainx + 2L apa distilata => 4L solutie de cca -20 de grade (cred).
Curata perfect si eu nu am avut probleme cu amestecul respectiv. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
tse |
![]()
|
![]() Daciist convertit Group: Members Posts: 282 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
Petrom are o solutie foarte buna. La 1L, 2L, 3L sau 5L. Vine cam de 35klei litrul.
Nu l-am diluat, si merge perfect, inclusiv pe crivat. Cind il termin, tot de asta iau, ca-i bun |
--------------------
Ex_Clio3_Laguna3
Dyn1,5dCi 2dCi
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 01:16 |