Am vazut azi ceva cam dubios
![]() ![]() ![]() |
Am vazut azi ceva cam dubios
Marius |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|||
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Ba merge cum sa nu mearga? Merge cu 1 (chiar si a II) la relanti lejer. La mine merge!
Hai sa facem un pool pe chestia asta... ![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nici nu ma mira ca te miri ca e de mirare ca o masina poate merge intr-a-ntaia fara sa actionezi asupra acceleratiei...
Recomand un studiu aprofundat asupra modului de reglaj relanti la MASINILE CU INJECTIE, si in particular la cele cu injectie multipunct, fie ea directa sau indirecta. Dupa care asteptam mirari pe aici, daca va mai fi cazul... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Slider, acum ti-am vazut semnatura! Reglezi si de 1.4?
![]() This post has been edited by LucVer: 1 Feb 2005, 15:51 |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
mei nene . tu ai masina din profil sau dacia ?
completeaza odata calumea profilul. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Merge si la carburator, ce vorbiti ? Tragi socul, duuh
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
DUUH e zgomotul cind dai de aia din fata sau asa facea socul tau ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
si cu socul tras la maxim imi moare motorul...nici 1cm nu misca din loc masina
pute-ti veni sa-mi aratati si mie cum se face treaba...platesc deplasarea daca nu va iasa cu masina mea nu va platesc nimica. |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Las-o ca ne-am lamurit. Nu mai chinui biata masina.
Ala era pe gheata tu esti pe zapada. Tot n-ai putut sa-ti schimbi profilul? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
sa mor eu daca inteleg despre ce e si de ce e interesant cu topicul asta...scleoroza m-a lovit inainte de 30 de ani
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nu stiu de unde
da-mi te rog link-ul si sa-mi zici si cum se ataseaza poza cu masina mea cum are al_capone de exemplu. mersi |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
nu te-a lovit fii fara grija:
WRC a incercat sa refaca experimentul unui care s-a dat jos din Matizul care patina pe gheata si incerca sa-l impinga; ei pe Dacia lui nu a reusit. I se opreste motorul. Daca-i inteles pina aici esti bine ! ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
You must enter a URL to a photograph or choose an image to upload from your computer before continuing
asta-mi scrie cand vreau sa-mi pun poza. de ce? ca am dat acolo browse si am dat calea de unde sa-si i-a poza poza din calcul meu |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
vezi ca-ti mai zice ceva; poza are o anumita dimensiune maxima; daca e mai mare n-o poti pune.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
am pus poza dupa cum se vede...dar nu ma lasa sa modific marca masinii...de ce?
|
-------------------- |
|
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hehe am descoperit acuma-i mai bine?
![]() |
-------------------- |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Parca ar fi pisica poza asta.
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
ce-aveti bre cu omul ? cind n-aveam nu era bine, cind are e pisica !
si lasa pisicile in pare te rog ... ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Puma. E OK?
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DACIA-Wrc @ 2 Feb 2005, 11:31) si cu socul tras la maxim imi moare motorul...nici 1cm nu misca din loc masina pute-ti veni sa-mi aratati si mie cum se face treaba...platesc deplasarea daca nu va iasa cu masina mea nu va platesc nimica. Stai cuminte cu socul. Eu glumeam. Cu socul tras nu mai moare motorul cand prinde aderenta. Se duce mai departe. |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
costi |
![]()
|
il aveai pe constiinta.....
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
![]() ![]() cu benzina...nu cred ca se poate...cu dizalul ii posibil...parerea mea acuma... ma..nu va place viper-ul meu? vrei sa-mi fac poza nud si sa mi-o pun acolo ![]() nu-i destul ca farul din stanga fata nu mai exista? ziua mi jena sa-i fac poze...ca am lipsa umpic din caroserie ![]() |
-------------------- |
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
![]() Băi, WRC ăsta e culmea! Clujenii cred ca se ingrasa de ras la intalniri! Am ajuns sa caut posturile lui mai ceva ca pe cele ale lui Marty! ![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
mai bine lasa masina... nu face poze nud...suntem multi tineri pe aici
![]() |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 07:16 |