Oprire motor in mers, cand schimb viteza, franez brusc
![]() ![]() ![]() |
Oprire motor in mers, cand schimb viteza, franez brusc
ovidiun |
![]()
|
||
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
curata-i jiglerul de relanti, e cum te uiti la carburator de pe partea dreapta a masinii langa mansonul care iese spre filtrul de aer( se vede usor ), eventual nivelul benzinei in carburator, regleaza-i culbutorii, regleaza-i avansul si verifica iar.
cu palpaitul luminilor... incearca intai sa masori cu un multimetru tensiunea de incarcare , e posibil sa trebuiasca schimbata bateria, releul de incarcare sau puntea de diode de pe alternator. This post has been edited by sorin1983: 26 Nov 2008, 10:22 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
Am curatat jiglorul de relanti si sita de la carburator.
Sambata ( ca atunci am timp) o sa merg la un electrician sa o verifice. Totusi fac o legatura cu termostatul, daca am patit la fel si in primavara. I-am facut aerisire, termostatul nou plus verficat in apa, apa nu urca chiar si la drum lung. Atat timp cat merg intins cu ea si nu schimb viteze, nu franez nu are nimic. ![]() |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ia legatura cu YDANIEL si intreaba de termostat ca aduce unele de la o firma buna si destul de ieftin! nu stiu ce ai luat tu dar eu am renuntat la astea noi "de uzina" sau alte dracii...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 08:48 |