radiator de aluminiu sau de cupru ?, radiator
![]() ![]() ![]() |
radiator de aluminiu sau de cupru ?, radiator
doviende |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 24 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
2001 CLIMA
|
|||
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
parerea mea este k cel de cupru este mai bun.are conductibilitatea termica mai buna decat aluminiul.bafta!!
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
1.Aluminiul cedeaza cel mai bine caldura, cuprul o conduce.
2. Banuiesc,(nu stiu sigur ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 30 Oct 2008, 11:53 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am pus eu radiator de cupru, sunt foarte multumit de cum se comporta. Si din cate stiu merge lipit daca se sparge, cel de aluminiu il arunci.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
doviende |
![]()
|
deci radiatorul din cupru este mult mai bun decat un radiator din aluminiu
|
--------------------
dacia
super nova
2001 CLIMA
|
|
doviende |
![]()
|
de obicei radiatoarele de aluminiu se sprag foarte usor
cred ca multi au problema asta cu radiatoarele la DSN |
--------------------
dacia
super nova
2001 CLIMA
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
votez pentru cupru daca e de dat cu parerea
![]() |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Radiatoarele de cupru sunt in primul rand mai bune pt schimbul termic(practic asta e functia lor), se face mai bine...Cat despre rezistenta probabil depinde f mult si de calitatea lor, ca daca e "bine lucrat" unul de Al poate fi mai rezistent decat unul de Cu "prost lucrat"...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
cata_28 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 27 October 06 From: bucuresti ![]() |
eu am radiator de cupru ,adevarul e ca nu sa potrivit la prinderile de pe masina dar cu putina imaginatie il montezi !!!
|
--------------------
dacia
supernova
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 10:51 |