DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Semnalizare, Semnalizare care te scoate din minti

engime
post 14 Nov 2008, 18:20
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Galati

Am si eu o problema la semnalizare: dupa 2-3 semnalizari nu mai merge trebuie sa ma aplec si sa o misc putin in contact, am schimbat siguranta cu una noua am curatat contactul dar nici ca vrea sa mearga dupa 2-3 semnalizari nu mai merge sa schimb releu semnalizare ?

--------------------
Ford 2.0L 131 HP Mondeo 1998 - GL-03-UIU
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ov
post 14 Nov 2008, 19:00
Post #2

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

mai degraba maneta, sunt infecte toate manetele

desfa cochilia de la volan si pune semnalizarea pe direct, asa vezi daca e de la maneta sau nu

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
PH-06-BOA
post 14 Nov 2008, 19:31
Post #3

Membru autentic

Group: Members

Fenomenul se manifesta in general, cand un bec de aceeasi parte e ars, nu are masa, contactele becului de control din releu sunt departate ( la releele termice) facand sa se intrerupa doar functionarea celui de la bord, nu si cele de pe lampi. Stabileste daca ambele becuri de pe aceeasi parte lumineaza cu aceeasi intensitate ( adica normal) , in acelasi ritm pe ambele parti. Daca ritmul difera, becurile sunt de vina (trebuie sa fie toate de 21 W) sau pierde curent datorita oxidarii, masa "slaba" , si asta vrea de fapt sa spuna si martorul de la bord. Miscand de el ( de releu sau ce faci tu acolo) , nu faci decat sa intrerupi si sa refaci un contact slab, daca durata si numarul de sclipiri de la bord e acelasi ca si cand ai manevra maneta de semnalizare.

--------------------
Dacia 1310 1988 - ph-99-aob
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 20:06
Forum Renault