Bord Cu Turometru, Se Poate Pune?
![]() ![]() ![]() |
Bord Cu Turometru, Se Poate Pune?
engime |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 11 November 08 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Ford 2.0L 131 HP
Mondeo
1998
- GL-03-UIU
|
|||
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Masina e din 91 si nu are turometru?
De ce sa nu poate pune,niste modificari la instalatia electrica poate trebuie facute, dar normal trebuie sa se poata pune. ![]() 13 Nov 2008, 10:21: E dacie, la dacie uni au pus de bmw bord. Cred ca te referi la bordu de dacie cu turometru This post has been edited by motanpaul: 13 Nov 2008, 10:21 |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
engime |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 11 November 08 From: Galati ![]() |
da de dacie vreau sa pun
Nu are turometru e in 4 viteze o sa fac cateva poze Multumesc This post has been edited by engime: 13 Nov 2008, 10:25 |
--------------------
Ford 2.0L 131 HP
Mondeo
1998
- GL-03-UIU
|
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Si la masina mea, vreau sa ii pun.Desi si a mea ii 4 trepte.
O sa ii pun, dar am chesti mai importante de facut:franele,suspensiile Normal trebuie sa mearga, poate stie cineva 100 % daca merge sau nu This post has been edited by motanpaul: 13 Nov 2008, 10:33 |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
se poate pune panoul de bord cu totul, ar trebui sa se potriveasca.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Se pot pune ceasuri cu turometru 100%.
La vechea dacie a tatalui meu (1988) am pus acum 4 ani ceasuri cu turometru in locul celor originale fara turometru. Singura modificare consta in faptul ca trebuie tras un fir de la minusul bobinei de inductie la mufa turometrului. PS: mie mi le-a instalat un electrician dar am stat langa el si am tras cu ochiu. This post has been edited by ionut.tanase: 13 Nov 2008, 11:04 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
mishujkl |
![]()
|
![]() posts: 0,25 Group: Members Posts: 231 Joined: 25 June 07 From: sv ![]() |
Poate te ajuta asta: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...11&hl=turometru
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Jay2k8 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 13 November 08 From: CALARASI ![]() |
deci se poate pune turometru.. eu vreau sa inlocuiesc tot bordu.. cu unu de cn preferabil... am o dacie din 92
|
--------------------
dacia 1310
dacia 1310
1992
|
|
dacia_gpg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 2 November 07 From: POCREACA ![]() |
Se poate pune orice tip de bord ce s-a montat vreodata pe dacie.Totul depinde de instalatia electrica care o ai pe masina care poate suferi oricand modificari facute de un electrician auto care se pricepe.
De exemplu turometru are alimentare dintr-o mufa ce contine trei fire: -rosu este(+) alimentare, negru(-) masa, iar verde(maro) vine la (+) bobina Trebuie urmarit traseul circuitului pentru becul de bord corespunzator, sa cunosti pinul exact , sa cunosti codul culorilor ,sa scoti mufa de la bordul fara turometru si sa il inlocuiesti cu o noua mufa corespunzator tabloului de bord ce vrei sa-l montezi. |
--------------------
dacia
DACIA 2000 ,
2000
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dacia_gpg @ 13 Nov 2008, 18:02) . De exemplu turometru are alimentare dintr-o mufa ce contine trei fire: -rosu este(+) alimentare, negru(-) masa, iar verde(maro) vine la (-) bobina[I] sunt multi electricieni care manaca ![]() si mie mi s-a spus la fel, basca ca eu aveam bord Takosan, si erau f incalcite firele, chiar daca mufele erau identice. a trebuit sa urmaresc traseele de pe bordul turcesc si fiecare fir sa-l notez. apoi sa-l compar cu schema din manual. Nu mi-a luat mai mult de 3 ore sa fac identificarile si adaptarile la fire si montaj. si functioneaza perfect! |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:58 |