placute frana, uzura inegala
![]() ![]() ![]() |
placute frana, uzura inegala
verde |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.131 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|||
noo_yd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 14 May 08 ![]() |
sorry nu am putut sa fac azi pozele am fost plecat toata ziua dar maine le fac sigur sa le vedeti ...da asa e masina trage stanga cand franez (trage spre partea in care se afla placuta uzata) si mai e ceva cand franez mai brusc la viteza foarte mica maxim 5km/h se aude de parca sa-r misca etrierul (se aude un zbup asa parca sa-r misca ceva nu stiu cum sa explic mai bine)...la voi tot asa face ?
16 Nov 2008, 15:31: am reusit sa fac si pozele poate imi spune-ti si mie ce sa le zic alora la service ?care ar fi problema de s-a uzat numai o placuta .....oare se schimba pe garantie ? This post has been edited by noo_yd: 16 Nov 2008, 15:31 Attached thumbnail(s) DSC00426g.JPG ( Size: 699.03k ) Number of downloads: 200 DSC00427v.JPG ( Size: 193.96k ) Number of downloads: 203 |
--------------------
dacia
logan laureate
2007
- OT-23-XXX Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Pai ce sa le zici?Le zici ceea ce ai scris si aici:ca se aude un zgomot cand pui frana,masina trage intr-o parte si ce alte probleme mai ai.
Pe tine te intereseaza mai mult ce are masina sau daca trebuie sa scoti bani din buzunar pentru a o repara?O sa-ti spuna acolo daca se rezolva pe garantie. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
noo_yd |
![]()
|
nu e vorba de bani ,am fost azi cu ea la service si mi-au schimbat placutele si au mai uns pe acolo pe la suruburile alea (pistonase sau cum le zice) totul a fost platit ,mi-au pus placute ferodo ...ce zice-ti sunt bune ? explicatia a fost ca poate au ramas blocate alea candva (acum nu erau blocate) si din cauza aia s-a uzat decat cea din exterior acum sa vedem daca le mai uzeaza asa ca atunci sigur are ceva
|
--------------------
dacia
logan laureate
2007
- OT-23-XXX Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Acum mai trage intr-o parte si mai scoate zgomote cand pui frana?
Placutele Ferodo sunt foarte bune. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
noo_yd |
![]()
|
nu se mai aude asa placutelealea erau extraordinar de tari au lasat numai santuri pe disc ,astea nici nu mai scartaie cand pui frana acum sa vedem cat tin
|
--------------------
dacia
logan laureate
2007
|
|
voinicel |
![]()
|
![]() Noua mea pisica Group: Members Posts: 149 Joined: 9 June 06 ![]() |
Si pana la urma cu discurile te-ai lamurit? Sunt pline amandoua sau unul plin si unul ventilat?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
|
|
noo_yd |
![]()
|
da sunt pline amandoua
|
--------------------
dacia
logan laureate
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:52 |