releu faza scurta, releu
![]() ![]() ![]() |
releu faza scurta, releu
AnDreuTzu |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 12 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA 1.9D
2004
- DJ 87 DJA
|
|||
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
daca nu il gasesti la piese auto cauta la reprezentanta Dacia si sigur gasesti pentru ca daca nu il are face comanda si cred ca releu se potriveste cu cel de pe logan
|
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
AnDreuTzu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 12 November 08 ![]() |
am fost si la reprezentanta si mi-a pus k gasesc greu releu de faza scurta.....am fakut si comanda la piese auto....de gasit am gasit k un singur contact...numai k imi trebuie k doua contacte...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA 1.9D
2004
- DJ 87 DJA
|
|
Ionel 1966 |
![]()
|
![]() ionel 1966 Group: Members Posts: 107 Joined: 28 November 06 From: Margineni-Bacau ![]() |
Releul de care vorbesti e cel care iti da semnal la lampile de semnalizare cand incui si descui masina, daca ai inchidere centralizata. Din cate stiu faza scurta este direct din blocul de lumini. Vezi si topicul cu blocul de lumini.
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2003
- BC 96 XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ce ... releu de faza scurta la Solenza?
La solenza nu exista releu pe faza scurta, alimentarea becurilor e direct prin blocul de lumini (maneta de lumini) fara releu. Daca nu merg ambele faze problema trebuie cautata fie la blocul de lumini, fie inainte (panoul de sigurante). Sau poate or fi ... becurile arse. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
razvan solenza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 6 April 08 ![]() |
QUOTE(Ionel 1966 @ 17 Nov 2008, 14:45) Releul de care vorbesti e cel care iti da semnal la lampile de semnalizare cand incui si descui masina, daca ai inchidere centralizata. Din cate stiu faza scurta este direct din blocul de lumini. Vezi si topicul cu blocul de lumini. si la mine s-a dus acel releu si nu am gasit mie mi-a zis electricianul tre sa fac rost de 2 diode de 6 amperi in loc de releu |
--------------------
ARO dacia
10,4 solenza 1,4 mpi scala
2004
- bh o4 frb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 01:15 |