tragedia de la petrila, 12 morti 3 explozii
![]() ![]() ![]() |
tragedia de la petrila, 12 morti 3 explozii
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
gata,
in cazul in care nu stiati moderatorii pot modera DOAR unde sunt moderatori (destul de logic) noroc ca a aparut OS prin zona |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Cardan e plecat (i-am aratat eu usa). Am sters destul de multe postari provocate de- sau in legatura cu el. Sper sa nu se supere lumea.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(Ov @ 18 Nov 2008, 16:26) gata, in cazul in care nu stiati moderatorii pot modera DOAR unde sunt moderatori (destul de logic) noroc ca a aparut OS prin zona Asta stiam, dar ma gandeam si eu ca ban puteti da oriunde (raspunzand cu capul), ce te faci daca intra cineva la cafenea(de exemplu) si moderatorul zonei e plecat mai multe zile . De asemenea, cred ca ar trebui sa mai aveti un buton denumit "URGENTA" pe care sa nu aveti dreptul sa-l folositi decat in astfel de cazuri, iar toate actiunile si textele sterse de un moderator care a apasat urgenta sa fie pastrate intr-un history a carui modificare sa o poata face numai adminii. E si acel buton sa va dea puteri gandite, pentru a evita atacurile de acest gen. De asemenea, ma intreb(pun prea multe intrebari asa?) daca moderatorul de la o anumita zona, nu poate muta un topic in zona sa pentru a avea drepturi depline? Bine, eu ma intreb retoric, ca raspunsurile sigur le are Google. This post has been edited by logan1.5dci: 18 Nov 2008, 17:02 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Raspunsurile se gasesc implicit in postarea lui Ov.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(dizzy @ 18 Nov 2008, 09:19) Vad ca ar costa cam 1000 EUR/buc. De ce nu cumpara asemenea echipamente, le monteaza de centura minerului sef de echipa si incep sa chiraie cand concentratia depaseste 7% sa zicem. Acesta e mai ieftin. La prima strigare e 545$. La un numar mai mare s-ar scoate un discount frumusel. http://www.canarysense.com/p3789/bw_gas_alert_micro_clip.php Mie imi plac aceste produse, chiar m-au scos dintr-o situatie mai deosebita. This post has been edited by liviu2004: 18 Nov 2008, 20:03 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ufff, iar explozie in mina. De data asta la mina Paroseni. Se pare ca nu sunt victime.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 17:10 |