ASAM S.R.L, fosta firma de piese Conex
![]() ![]() ![]() |
ASAM S.R.L, fosta firma de piese Conex
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Slutare.
Pompa ce am luato din piata simplu circuit veche, vad ca deja curge.Oricum nu ma pun sa ii schimb garniturile la pompa deoarece sunt ieftine si nu tin. Am intrebat la magazine de pompa simplu circuit, numa Asam la 41 lei. Mama lor de Asam, stau si ma gandesc da ca sa iau pompa aia.Oare si astea simplu circuit le face proaste,deorece sunt mai usor de produs fata de cele dublu circuit? *-Sau daca stiti de la ce masina straina sa ma duc sa iau o pompa de frana? Daca as gasi o pompa de frana de masina straina, ar fi super tare deorece la masinile straine nu ai treaba cu pompa de frana. Cine stie de la ce masina pot sa ii pun daciei mele o pompa care sa ma scape de probleme? Daca nu gasesc una de la vreo masina straina, direct la magazin si iau una de Asam nu am ce face ![]() Multumesc anticipat |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
da dar o sa te foota aia l itp de n-o sa te vezi cu alta pompa.
pune tata pompa de papuc cu servo de papuc. e mai mare si nu se observa diferenta. |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Nu mai am treaba cu ITP-ul, am ITP pana in luna mai 2010.
Chestia e mor de nervi ca nu ma pot folosi de masina, am nevoie de ea dar nu merge. De aia ziceam ca daca gasesc una de masina straina ce merge pusa la dacie ar fi o minune. Sincer nu mai incredere nici in piesele de uzina,Asam...... Are fratemiu un passat din 1982, masina e cumparata de 2 ani si in acest timp nu a schimbat nimic la frane(saboti,placute....), despre pompa de frana nu mai zic ca nici macar un picur de lichid frana nu vezi sa piarda. La dacie in 2 ani de zile daca circuli schimbi la pompe de frane,garnituri,repartitoare,conducte.Caliatatea pieselor e jalnica. Sper sa gasesc o pompa de la o straineza sa ii pun.Daca nu ma risc cu un Asam. This post has been edited by motanpaul: 7 Jan 2009, 22:35 |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Azi, in urma unei frane puse prea brusc, ca sa nu ma bag intr-un idiot cu un autobuz atlasib cu remorca, care se credea regele drumului masinuta mea a ramas infranata bine de tot. Daca incercam sa ating putin pedala ma opream cu nasul in volan. Dupa ce am tras dreapta si am desfacut aserisitorul ala al pompei dublu circuit in 3 conducte, masina functiona normal. E o chestie normala sau e din cauza kitului de reparatie de conex?
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
ghici Ghiavole...
motane, eu am de uzina, Autonova, dubla cu 4. in 2 ani n-am umblat la ea la nimic! n-am avut treaba cu ea!. doar placute si saboti. |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
poti sa pui pompa de mertz:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
daca as cumpara suport de cric facute de tentativa asta de firma as face o gresala???original sau produs de alta firma nu gasesc
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
tzepesch |
![]()
|
sorine, serios... ti vrei sa-ti cada masina si sa-ti sparga discurile, sa-ti strice tamburii, sat0i rupa cine stie ce pe la roti. sau cel mai rau, SA CADA PE TINE????
se rup alea clasice, sau alea de SN care vin din uzina, damai astea. eu singur am rupt vreo 3. |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
pei si ce sa fac???.....ce imi recomandati?
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
ydaniel |
![]()
|
la ce te referi prin suport de cric?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Sorin_18 |
![]()
|
sub masina este acel suport pe care pui cricul
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
daca ala s-a copt, mai bine ia alta masina, ca a ta e varza.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
eh:)) acu vreo 4 ani-incercam sa ridicam o dacie
![]() ![]() era din 98 dacia.rezolvarea problemei:tabla+poxipol+antifon ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Sorin_18 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
tzepesch |
![]()
|
cum zicea Ydaniel. la fel am patit cu oltcitul meu. juma de ora m-am chinuit sa-l scot... era cric hidraulic...
|
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
motanpaul |
![]()
|
La masina mea suporti de cric sunt de conex, dar rezista.Suporti aceia ii folosesc in caz de pana.Acasa daca e sa ridic masina, pun cricu hidraulic direct sub longeron, si pun o bucatica de scandura intre cric si longeron.
Mi se pare mai repede sa ridic sub longeron. |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
ydaniel |
![]()
|
cauta de uzina.intreaba/da comanda:) nu lua conex!!!!!!!!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
motanpaul |
![]()
|
Salutare, in sfarsit sper sa am noroc de o pompa de frana buna.
Am mers in piata si i-am dat inapoi pompa simplu circuit veche.Si mi-a aratat o pompa dublu circuit, el zice ca nu a fost folosita.Si asa pare, numa ca are un pic de rugina pe deasupra deorece a tinuto intre fiare si a ruginit. Pompa cica ar fi de AUTONOVA.Acel om se ocupa cu dezmembrarea de piese de la dacii.Si omu este de incredere, si mi-a zis ca sunt pompe bune astea,si sunt fabricate mai demult si ar fi de caliatate. O sa pun niste poze cu pompa, ca poate cineva cunoaste pompele de autonova si imi confirma ca este Autonova. Multumesc anticipat, scuzati de claritatea pozelor Attached thumbnail(s) Imagine_34_.jpg ( Size: 46.67k ) Number of downloads: 352 Copy_1_of_Imagine_47_.jpg ( Size: 68.67k ) Number of downloads: 375 Imagine_44_.jpg ( Size: 45.94k ) Number of downloads: 364 Imagine_45_.jpg ( Size: 55.78k ) Number of downloads: 357 Imagine_46_.jpg ( Size: 67.53k ) Number of downloads: 348 Imagine_50_.jpg ( Size: 71.58k ) Number of downloads: 118 |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
scuzatima dar ma bag si eu in vorba cu o intrebare.. de caloriferele de caldura de dsn facute de asam ce stiti? eu asa am cumparat acum 3 luni..prin octombrie de lam schimbat pe cel original..sunt bune..nebune?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
ydaniel |
![]()
|
pompa pare noua-inca mai are ''sigilii'':)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
motanpaul |
![]()
|
Chiar daca nu e buna, nu am avut ce face decat sa iau de Asam.Am dat 20 lei pe ce simplu circuit.I-am dat pompa simplu circuit doarece curgea prin spate, si i-am mai dat omului 10 lei diferenta.Deoarece cerea 30 lei pe pompa dublu circuit.
Bidonas am acasa de la cea de Autospeed, si sper sa mearga daca nu mai caut pana gasesc una buna. Multumesc |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai sa o montezi:)
si sa bagi lichid de frana bun!! |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
motanpaul |
![]()
|
Lichid de frana, am luat de Lifrom dot 3.Cred ca este de Chimiopar
![]() Bine mai acasa si de Prelix, dar dupa ce am auzit de prelix, nu mai pun prelix in masina. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
tzepesch |
![]()
|
sau Guzu
|
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
Poky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 8 January 08 From: Iasi ![]() |
Ceva experiente cu capacele de pompa apa de la acest ilustru producator? S-a suparat rulmentu' pe mine (probabil s-a luat cu celelalte piese ce asteapta nerabdatoare sa fie schimbate
![]() Dar hei, am reducere 30% cica ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
ydaniel |
![]()
|
ia nene capac de pulsor scornicesti sau hepu germania.atata!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Poky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 8 January 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Poky @ 12 Jan 2009, 21:30) Ceva experiente cu capacele de pompa apa de la acest ilustru producator? S-a suparat rulmentu' pe mine (probabil s-a luat cu celelalte piese ce asteapta nerabdatoare sa fie schimbate ![]() Dar hei, am reducere 30% cica ![]() Fixed. Tocmai asta e problema, nu se mai gasesc de alt producator. Dar mai cautam... This post has been edited by Poky: 13 Jan 2009, 00:37 |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
eu am gasit BAISAM cu 40 de lei
![]() |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:48 |