reglare relanti, metoda ceacu
![]() ![]() ![]() |
reglare relanti, metoda ceacu
tzepesch |
![]()
|
||
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
pai da cum faci tu saracire cand ridici clapeta mai sus si sta cred ca peste primul orificiu de progresiune ... pai de aceea nu poti reduce turatia. Vrei saracire inchizi complet clapeta si strangi amestecul din surubul orizontal . Pentru relantii amble sunt identice , ori ai jiclorul in portjiclor prea mare sau e prea mic.
Omogenizarea o face usiul ... acuma inca un surplus de aer nu vad sa-si aiba rostul. Ia sa desfaci carburatorul si il intorci in sus sa vezi cum sta clapeta pe primul orificiu de progresiune .... Asa ca daca e deschisa peste primul orificiu ai tendinta sa strnagi amestecul mai mult dar o sa pape prin progresiune si avand diametrul mai mare consuma mai mult parerea mea. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
mai adi, tu nu intelegi ca e complet inchisa clapeta? nu o mai apasa surubul de reglare. amestecul e desurubat cat sa nu tremure masina, nu in turatie maxima.
avans 0 + 1-5gr. mai mult de atat ce drk sa-i fac? cum cum sa-i fac saracire. simplu, i-am mai adaugar aer. pe langa cel standard. cocluzie e ca bujiile sunt albe si consuma putin. oricat as tura-o nu pute fumul. 23 Dec 2008, 18:39: la IPT a iesit o valoare f mica la gaze. mult sub standard, si cu taote astea cil1 avea de atunci probleme ca scapa ulei. This post has been edited by tzepesch: 23 Dec 2008, 18:39 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
tzepesch |
![]()
|
asaaa, cum am redus relantiul de la 1000 la 800. stabil.
am pus rezistentele inapoi pe bobina. a impuscat platinile duap cca 600km fara R si se oprea in mers la franare. cum le-am recuplat a luat-o imediat. fara sa mai curat platinile, frig, intuneric, lipsa de smirghel, surubul platinii fixe intepenit. so, merge excelent chiar si cu platinile uzate. ale naibii Beru-urile astea. This post has been edited by tzepesch: 28 Dec 2008, 15:48 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Vlad asa imi place omu cand se descurca singur si e inventiv !
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
tzepesch |
![]()
|
mai degraba cand tot se joaca.
tot ieri am facut si ciorbita de carburator inmiresmata cu crema de jiglere. a iesit ca nou carbul. am pilit si clapeta la orificiile de progresiune sa intre mai repede. functioneaza f bine. si la ciocul de papgal, pilit corpul carb ca sa fie ciocul mai intors sa dea cat mai spre deschiderea superioara a clapetei, spre mijlocul difuzorului, langa perete. na-ma avut timp de modificarea ajutajului pt lungirea ciocului si directionare mai precisa. se vede clar, carb de dupa 85-90 au usor alt material de constructie, sau finisajul e mult mai prost. fata de carbul meu original de 1.3 din 82 azi am finisat platinile pe polizor cu piatra f fina. au iesit oglinda. am si de rezerva dar nu le pun decat daca se toceste pintenul platinii mobile. nu am motive altfel. so, buy BERU! prietenii stiu de ce! This post has been edited by tzepesch: 28 Dec 2008, 15:47 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
georgecny |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 25 May 10 ![]() |
salut Djasu 82.am o intrebare ptr tine;de unde ai facut rost de acea carte din care ai atasat paginile acealea cu modul de fuctionare a carburatorului.daca vrei mai pune niste poze cu tot ce tine de relat carburator si tacheti. MULTUMESC
|
--------------------
dacia1310 berlina
berlina
1996
- bz.o5.any
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:42 |