PIESE DE UZINA, lista de producatorii intr-adevar autorizati...
![]() ![]() ![]() |
PIESE DE UZINA, lista de producatorii intr-adevar autorizati...
Andyno |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|||
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
si acelasi principiu se aplica si la tamburi pt break-tamburi mari-se potrivesc cei de solenta. ma ref la franare-nu stiu cum se numesc in termeni tehnici
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
vreau sa imi iau niste discuri de frana. De uzina nu prea mai sunt si chiar daca mai sunt nu stiu daca nu cumva tot mareata firma Conex le face.
Am vazut la unix discuri brembo si chiar ieftine, la 100 de lei bucata. stiti daca sunt ok? |
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Iti dai seama ca decat conex mai bine niste brembo, acuma te intrebi in ce tara sunt facute, probabil ca in niste tari cu mana de lucru foarte ieftina, dar totusi sub licenta brembo, ca sa nu pateze numele.
Atentie la dimensiuni, unele difera putin, nu stiu exact de ce, dar cu siguranta la o adica se pot schimba, cel putin asa spune legea ![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
brembo am eu de 3 ani pe masina, am dat 80 lei pe unul. au fost in cutie cu toate siglele brembo aferente. le-am luat pe comanda de la un magazin din militari-apusului
pe marginea lor (nu pe disc) scrie brembo de cand le am nu am avut probleme cu ele codul lor se gaseste in tabelul xcel de piese |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(iulica89 @ 6 Jun 2013, 09:25) Vezi ca alea de la unix sunt introduse gresit in reteaua lor ca fiind "de ext., dacia"; am fost azi sa-mi iau, si am renuntat, dimensiunile lor par a fi mai degraba pt. interior. In final, am luat 2 de VmComp ![]() Astea (VmComp) au dimensiunile: fi 20 + fi 78 + L 120. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bashtalu |
![]()
|
cap cremaliera ceva de calitate unde gasesc si de cine produs?
partea care intra in caseta de directie si bieleta de tipul vechi multumesc, 27 Jun 2013, 15:12: si inca ceva, bucsa teflon caseta directie? m-am cam saturat sa o schimb in fiecare an, pocneste in curba de fiecare data This post has been edited by bashtalu: 27 Jun 2013, 14:12 |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
alinworm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 844 Joined: 27 December 09 From: Bucuresti/Buzau ![]() |
am cumparat azi un saxofon de TES CONEX si e identic cu cel de origine! Se pare ca cei de la Conex au produs si ceva piese de calitate dar foarte putine!!
This post has been edited by alinworm: 27 Jun 2013, 20:52 |
--------------------
Dacia/Skoda
1300/Octavia
1977/2004
- BZ77UAP DACIOARA 1310
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 4 September 11 ![]() |
QUOTE(bashtalu @ 27 Jun 2013, 14:09) cap cremaliera ceva de calitate unde gasesc si de cine produs? partea care intra in caseta de directie si bieleta de tipul vechi multumesc, <span class='edit'>27 Jun 2013, 15:12:</span> si inca ceva, bucsa teflon caseta directie? m-am cam saturat sa o schimb in fiecare an, pocneste in curba de fiecare data Cauta bieleta de Topoloveni si cap bara de Pulsor Scornicesti.Bucsa de teflon vezi ca are cote de uzura .E marcata cu 1,2,si 3.Incearca una cu 2 sau 3. |
--------------------
dacia
solenza
2003/scala Daca ai ambitie poti muta muntii din loc,
daca ai cap ii lasi acolo ca nu te deranjeaza. |
|
bashtalu |
![]()
|
bieletele le ridic maine, am comandat de import, raman celelalte de achizitionat
multumesc de info |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Piesele de conex par a arata bine,dar nu au durata de viata mare+nu au nici o cota corecta.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
alinworm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 844 Joined: 27 December 09 From: Bucuresti/Buzau ![]() |
aceeasi parere aveam si eu ....cand nu stiam cu ce se mananca conex am luat 2 aripi care veneau ca naiba pe dacie. Le am aruncat direct , de atunci nici nu vroiam sa aud de conex. Tot pe vremea aia am luat si 2 tobe intermediara si finala tot de conex si s au potrivit la fix. Culmea si saxofonul a venit f bine si l am comparat cu cel vechi si era identic pana si la suduri. E posibil ca cei de la conex sa fi facut tobe pt uzina dacia? Aceeasi poveste si cu ASAM cu robinetul de caldura.
![]() |
--------------------
Dacia/Skoda
1300/Octavia
1977/2004
- BZ77UAP DACIOARA 1310
|
|
KeO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 441 Joined: 30 March 06 From: Sibiu ![]() |
Conex n-a fost furnizor pentru Dacia, dar au cumparat matrite, scule etc, de la fabrica, dupa scoaterea din productie a anumitor modele.
Denumirea completa si corecta este Tess Conex. Nu confundati cu Conex Distribution, care distribuie piese auto. Deasemenea, Asam s-a ridicat ca un producator de buget, cu piese de foarte slaba calitate, insa, in ultima vreme, au ridicat calitatea produselor, ramanand la acelasi nivel de pret. Oricum, incep sa devina "scumpi" in gama de buget, intrucat au aparut alti distribuitori cu repere la preturi mai mici ca Asam. |
--------------------
Dacia
1300
1982
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
Am montat si eu acum un an saxofon TES CONEX si a venit perfect...fata nici un ciocan, etc.
Faza este ca se ia fasii milimetrice din el ! Altceva pe piata nu am gasit. O finala de toba tine fix 2 ani in care folosesti masina. Am montat finala cand am facut itp-ul acum 2 ani...si in decembrie anul asta expira ...finala are mici fisuri care se aud doar daca bagi capul sub masini. Totusi vad ca de vro 7 ani nu mai intr un loc ruginieste toba..adica la gatul de iese spre punte, cred ca acolo se strange apa ori arunca prea tare roata. Intermediara are cam 1.5 ani dar nu prea arata bine... |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
Referitor la evacuare, sunt niste domni prin bucuresti care fac custom asa ceva, la preturi accesibile, dati un search pe forum pt ca s-a mai discutat.
Cat despre piese si mai exact din categoria filtrelor, am fost la unix sa-mi iau un filtru de benzina man si unul de aer unix, o punga mai mare pentru filtrul de aer si una mai mica cu 10 filtre de benzina man la incridibilul pret de 6 lei ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
alinworm |
![]()
|
si filtrul de aer cat a fost?
|
--------------------
Dacia/Skoda
1300/Octavia
1977/2004
- BZ77UAP DACIOARA 1310
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
16 lei
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Cum adica ? A fost inaltimea (172.5) prea mare ?
|
--------------------
Dacia
1310
|
bashtalu |
![]()
|
filtrul de aer trebuie sa intre perfect in carcasa respectiva, cel de Mann este cam 50 de lei
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(Adrian_Boy @ 4 Jul 2013, 09:05) am fost la unix sa-mi iau un filtru de benzina man si unul de aer unix, o punga mai mare pentru filtrul de aer si una mai mica cu 10 filtre de benzina man la incridibilul pret de 6 lei ![]() ![]() ![]() Baftosule ! Pe mine au incercat azi sa ma "trompeze", imi dadeau 1 filtru "mann" (de fapt era unix, si ala mic) la 6 lei ("nu se egzista, domnu', e prea eftin 10 buc., e o gresala; n-avem asa ceva"). Mi-am bagat p_la, am luat doar de aer (unix), iar decantor si filtru normal din alta parte, evident mai ieftin. |
--------------------
Dacia
1310
|
pojarel18 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 29 April 08 ![]() |
Stie cineva daca pompele de apa Dolz si Metteli sunt de calitate? Are cineva pe masina asa ceva?
Si inca o mica intrebare: Pompele de apa de pe motoarele 1.3 sunt la fel ca cele de pe 1.4? Multumesc. |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1999
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
Doltz dupa 4 luni a inceput sa curga si sa aiba joc, in conditiile in care sa folosit antigel de calitate
POmpa de 1,3 1,4 1,6 sunt identice This post has been edited by vladut88: 10 Jul 2013, 14:06 |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
pojarel18 |
![]()
|
Multumesc pentru raspuns. Am mai vazut la UNIX pompa SKF si METELLI...de acestea nu stie nimeni nimic?
Este si pompa HEPU dar pretul este cam mare pentru bugetul meu. |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1999
|
|
maho |
![]()
|
Ia Pulsor/Scornicesti, ca-s bune, si nu foarte scumpe. Fabrica inca mai lucreaza.
|
--------------------
Dacia
1310
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.070 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai pus ochii pe SKF, eu zic sa nu mai stai pe ganduri. Nu poti lua ceva mai bun.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
pojarel18 |
![]()
|
Am mers pana la urma pe SKF. Multumesc pentru raspunsuri.
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1999
|
|
the fast and furious |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|
bashtalu |
![]()
|
eu am pus ferodo sl 114 dar vezi ca e o mica smecherie. sunt moi, adica se cam tocesc repede dar depinde si ce discuri ai si au un tamburus pe spate care trebuie polizat astfel incat pistonasul sa calce normal pe placuta. am patit-o cu placutele vechi si mi-au blocat ambele pistonase de a trebuit sa inlocuiesc etrierii cu tot cu pistoane.
ca si idee, cele de solenza se potrivesc, cauta ferodo premier eventual, trw, etc. ceri pt solenza spor! |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
the fast and furious |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Din astea moi ca textura si caut. Astea de pe masina sunt TRW GDB 148 fara insertii metalice si au fost puse impreuna cu niste discuri ATE si alese tocmai pt a se duce ele in detrimentul uzurii discurilor. Au fost bune cu o frana destul de elastica cu masina foarte incarcata dar si-au facut treaba. Astea de solnita Ferodo FSL 114 cam cat costa ? TRW urile mele au costat vreo 80 lei , cam mult, dar la vremea cand foloseam zilnic masina nu ma uitam la costuri. PS: alea in ambalaj de uzina de cine erau produse ? |
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 17:51 |