PIESE DE UZINA, lista de producatorii intr-adevar autorizati...
![]() ![]() ![]() |
PIESE DE UZINA, lista de producatorii intr-adevar autorizati...
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Placa de presiune de aluminiu pentru ambreaj de 180 am sanse sa gasesc, indiferent de producator?
Sau numai la cel de 200 s-au facut din aluminiu? Nu este neaparat sa fie de dacie, poate sa fie si pentru alt derivat din gama reno dar sa bata pe volanta de dacie. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
180-placa de presiune din tabla
200-placa de presiune din aluminiu. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
ia ziceti baieti, niste garnituri de cilindii receptori? de care producator?
merci |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
rolast sau straineze:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Rolast-ul s-a inchis de doi ani.
Astazi mi-am luat garnituri pentru pompa circuit simplu:AUTOFREN(Made in Spain).Pret:25 lei.Ca o comparatie,cele romanesti de srl(ARCARM) costa..2 lei!! |
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
the fast and furious |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Ai spus ca le-ai luat de la UNIX . Cunosti pe cineva acolo sau ai facut comanda pur si simplu ?, ca de obicei astia de la piese le dispare amabilitatea cand aud ca vrei piese pt batrana Dacie. Vroiam si eu sa imi iau pt etrieri garnituri tot de la Autofren , am si codul. Nu de alta da sa stiu cum sa actionez. |
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|
deceneu32 |
![]()
|
Am facut comanda,pur si simplu!La un magazin care comercializeaza piese pentru masini straine.Miercuri am dat comanda,ieri mi-a venit,astazi am ridicat-o!Foarte prompti!
Insa sa nu ceri de Dacie,ci de Renault 12(R 1170)!Nu din snobism,dar Dacia nu prea apare pe calculator la stocurile de piese.In occident se fabrica,in continuare,in editie limitata,piese de R 12.Sa stii dimensiunile pieselor(lungimi,sectiuni)! Succes! |
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
yohny |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 105 Joined: 4 April 07 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 Concorde
- -------
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
foarte tare, si ala de dinainte, felicitari.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
planetare scurte reno 12 no avut. Parca nici punte spate cu tamburi mari si autoreglaj. Nici electromotorul ala cu magneti permanenti de tot crapa. Nici pompa aia de stergator de electroarges care tine 2 saptamani. Nici pompa dublucircuit cu bypass, eventual dublucircuit in 3 conducte, care oricum e foarte buna aia romaneasca cu un kit de reparatie de asam
![]() |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
deceneu32 |
![]()
|
Mr. devil,de ce esti subiectiv?Eu pe Oltcit,la spalatorul de luneta,am pompa de ELECTROARGES,din 1986.E la fel ca cea de Dacie.De asemenea,releul de semnalizare si cel de incarcare al alternatorului sunt romanesti,originale,din acelasi an.Iti dau cuvantul de onoare,n-am nici un motiv sa te mint
Prin urmare,nu m-au tinut doua saptamani! ![]() Vad ca esti mare fan ASAM.Ce vezi interesant la chinezariile alea?Doar ca sunt cele mai ieftine de pe piata? |
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
deceneu, poate sunt subiectiv. Nu stiu, hai sa o luam altfel:
aeroterma care nu bate la gauri pt ca e turnata prost si e IMP ca originala. Relee de electroprecizie care sunt bune la vreo 10 actionari, ala chinezesc de scrie connex pe el merge mut si bine. Evident ca ala de conex are 100 ohmi impedanta, ca am cumparat si chinezisme care au tinut fix 20 de secunde si s-au ars bobinele. Pompa de apa baisam care merge la fel de bine ca una de scornicesti si e la jumatate de pret, Si aia baisam e si mult mai bine finisata ![]() Pompa de ulei de scornicesti care e scumpa ca dracu si trebuie sa curat eu resturile de span. Inidicatoare de bord electroprecizia care pica in draci. Ma refer la kilometraj. Restul sunt destul de reliabile. Pana si alea turcesti sunt mult mai bune. Pompe de frana de origine care nu merg si un kit de reparatie de asam imi da o franare mult mai eficienta decat are dacia din fabrica cu 11 triple circuite si originea p****i. Simeringuri de fartec penale care sunt aruncate la gunoi de turcismele de autospeed. Bendix de origine la care ii ascut dintii cu un cutit, dar am pe masina unul master-sport, care a costat 25 de lei si functioneaza impecabil. Tabla da, am un lonjeron conex si unul de uzina, ala de uzina nu are nici urma de rugina iar cel de conex are o urma de rugina superficiala. Ambele au fost schimbate acum 1 an, cand reconstruiam caroseriape daciei mele. Pivoti, discuri de frana, tablarie, nu as mai folosi de asam sau chinezarii. Dar unde e vorba de cauciucuri, etansari, componente electronice fiabile indiscutabil prefer cea mai josnica facatura, decat un gunoi denumit "de origine". te las pe tine sa imi zici de ce robinetul de la caldura, de uamt curge dupa 2 saptamani si a meu, tot de uamt, vechi de vreo 20 de ani, nu curge nici azi. dupa aia ia unul chinezesc, sub emblema asam si sa vezi ca te tine minim 6 luni. Pur si simplu e parerea mea, facuta prin lucrul la rabla personala, prin reparatul rablelor prietenilor si prin reparatul diverselor probleme ale masinilor de vin la service. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
ydaniel |
![]()
|
piesele trebuie alese:)
caci si in ambalaj de uzina se gasesc chinezarii:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
argon |
![]()
|
ce ziceti de piesele astea?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
parca alea de woo-genuine au alte nume.
in fine,normal ca Asam-u are furnizorii chinezi. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 8 Mar 2009, 17:27) Eu am luat de E/P sigur, ca am dat pe el vreo 25 de lei, si arata foarte ok ca si lucratura. Probabil ca la mine e si din ceas, dupa cum spuneam, sau montaj defectuos, ca maimuta din service se grabea, cand l-a bagat pe sub bord n-am scapat fara niste fire iesite de acolo, de nu mai aveam niciun indicator de bord in regula cand am ajuns acasa. ![]() deci cu cablurile de kilometraj electroprecizia m-am lamurit: a functionat (foarte bine, ce-i drept) vreo 400 de km. acum acul e mort. am sa caut altceva. |
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
argon |
![]()
|
daca gasesti, ia cablu Takosan, si nu o sa-ti para rau. Nu mai lua petarde gen EP, sau alea de Timisoara, de fapt nimic romanesc, orice ti-ar zice ydaniel. El isi aminteste de perioada cand EP inca facea produse cat de cat calitative.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
pai takosan merge pe ceas electroprecizia?
cum e facut? ca la cablul pe care l-am scos eu (cel original al masinii), capatul era turnat intr-o parte metalica si aia era facuta in forma patrata. La cel de electroprecizia, cablul de otel multifilar era pur si simplu strans cu ceva gen cleste ca sa ia forma patrata si atat, nu era nimic turnat acolo. Nu cred ca m-am exprimat prea bine, dar cine a vazut cum sunt facute, intelege. This post has been edited by payty: 5 Aug 2009, 19:16 |
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
argon |
![]()
|
sigur nu era de Timisoara? ca alea sunt presate asa pentru economie, in mod normal trebuie profil patrat imbinat cu cablul exact cum zici..
Sunt mai multe tipuri de cablu, cu clema si cu piulita...takosan cu piulita nu cred ca este, totusi cauta poate gasesti cu profilul ala patrat turnat cum ziceai, sunt mult mai bune decat alea 'presate'. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io am de vreo 5000km cablu de Timisoara si merge perfect
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
ydaniel |
![]()
|
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
florin_vily |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 9 May 09 From: Avram Iancu, jud. Bihor ![]() |
kog aprinderea de unde ai luat-o?
|
--------------------
Dacia
CL
1997
- BH 03 WAP o dacia cl ;)
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
de la magazinul de piese auto din orasul meu
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(payty @ 5 Aug 2009, 20:03) deci cu cablurile de kilometraj electroprecizia m-am lamurit: a functionat (foarte bine, ce-i drept) vreo 400 de km. acum acul e mort. am sa caut altceva. Hm. La mine inca merge, am si uitat fazele cand nu "pleca" fara plama, cred ca a mai facut doar cat a fost frig, recent nu-mi aduc aminte. Si sa fie vreo hm, 7000km, ceva de genu' asta. In schimb nu pot spune nici ca-i grozav cablul. Motivul e ca de la o vreme intre 40 si 60Km/h acul are un joc cam mare, mai sus se linisteste. Cu cablu' vechi pana sa pice de tot, cine stie cati ani avea, n-a facut niciodata, urca frumos si fara "tremurici", cu asta a mers frumos doar cateva luni. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ydaniel |
![]()
|
la mine cel de EP merge de vreo 2 ani:)
si la altii ce-i drept:) ceasu de EP+cablu de ep:) nu alde takosan:)) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Cablurile de vitezometru romanesti sunt niste gunoaie.
Cele turcesti sunt excelente. Edit: ydaniel, parca esti o moara stricata. PS: daca nu gasiti turcesti cu piulita, puteti incerca cu un cablu "tipul nou", adica fara piulita, la care eliminati partea ce clipseaza. Pentru cuplarea cu vitezometrul incercati un manson de cauciuc. This post has been edited by Muttley: 20 Oct 2009, 09:58 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
ti-ai gasit cu ce sa compari, Takosan e firma serioasa, lucreaza pentru mari producatori de masini, nu se compara cu alea romanesti de EP facute pe genunchi.
EDIT: am postat deodata ![]() This post has been edited by argon: 20 Oct 2009, 09:58 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bozzo |
![]()
|
![]() Membru amarat...cu statie CB Group: Members Posts: 554 Joined: 17 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Colegii, kit ambreiaj de 200 de la Sachs, Valeo sau Luck?
Ce recomandati si daca ma puteti ajuta cu un cod ceva si de unde pot lua din Bucuresti. Ah si vreau sa schimb lichidul de frana, de care sa iau si cat intra? |
--------------------
Renault Symbol
1.4
2007
- B-XX-HAM Intek M-760 + Sirio ML 145 Wouxun KG-UVD1P
Dacia - aventura continua...in fiecare zi!!! [B]YO3IIX 233-SP-45[/B] |
|
ydaniel |
![]()
|
lichid de frana -recomand chimopar:)dot 4!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 15:24 |