Suntem oameni sau animale?, Ce uameni...
![]() ![]() ![]() |
Suntem oameni sau animale?, Ce uameni...
Executron |
![]()
|
||
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Ei vin de unde pleaca
![]() Nu stiu, dar am impresia ca a inceput nebunia in magazine... ![]() |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
QUOTE(Executron @ 15 Nov 2008, 20:11) De la COADA VACII ! Astia-s analfabetii cu 2 clase ca trenu si alea facute la F.F. care pe vremea PCR-ului (ACUM 20 DE ANI DE CĪND STA ACOLO) au facut permisul pe brīnza / praz / tzuica sau fiind femeie a dat si ia acolo o felie de p***a. |
-------------------- |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
exista si tampiti.
cred ca o bagam la origini rapid de tot.... babaciune sau bunaciune? ce era? sa stiu ce injurii se puteau adresa |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Nici una nici alta. Pela 35-40 de ani asa...Frustrata cred.
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Lipsa acuta de ceva....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mi-ai adus aminte de o idioata asemanatoare, acum vreo trei ani parca, s-a enervat ca un prieten de-al meu care conducea un Clio n-a fortat trecerea la un semafor, apoi s-a incadrat gresit ca sa vina paralel cu el sa-l "mustreze". Ce-a putut sa spuna n-o sa uit toata viata. Omul atunci avea lamai in geam, abia ce incepusem sa luam permisele toti de prin clasa. Deschide aia geamu; si striga "Ba putza tu unde ai facut scoala de soferi? Nu te-au invatat ca se trece si pe galben?"
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Merced: 16 Nov 2008, 00:33 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca solutia ar fi suspendarea carnetului acestor tipare de femei timp de 3 zile la fiecare 28 de zile.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Executron, dai voi cum erati pozitionati fata de intersectia cu strada aia secundara?
|
-------------------- |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(EinarN @ 15 Nov 2008, 22:18) De la COADA VACII ! Astia-s analfabetii cu 2 clase ca trenu si alea facute la F.F. care pe vremea PCR-ului (ACUM 20 DE ANI DE CĪND STA ACOLO) au facut permisul pe brīnza / praz / tzuica sau fiind femeie a dat si ia acolo o felie de p***a. e heiii! citi oameni cu studii foarte foarte superioare vrei sa iti arat ca se comporta mai ceva decit analfabetii ? prostia si bunul simt nu au legatura cu numarul de clase pe care le face unul sau altul. EXECUTRON - tu chiar nu stii inca ( virgula ) ca cele mai periculoase animale sint oamenii ? iar dintre acestia , femeile ii depasesc cu mult pe barbati ? ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Corect,animal mai pacatos decat femeia nu exista!care este...
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
...greu de zis de unde vin...
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
ce ma enerveaza rau pe mine de imi creste glicemia la specimenele astea ca dupa ce ca sunt prosti mai si semnalizeaza.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:09 |