Bielete antiruliu., o modificare ieftina si eficienta.
![]() ![]() ![]() |
Bielete antiruliu., o modificare ieftina si eficienta.
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
animalu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 20 January 07 From: Timisoara ![]() |
este cineva din timisoara care stie exact cum se fac bieletele astea?k am inteles in mare cum sta treaba...as avea nevoie de mai mult ajutor va rog
![]() |
--------------------
Dacia
Dacia 1310
'89 TLX
- TM10UOV Membru de 2 lei
|
|
popasan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 17 September 06 ![]() |
Cam asa ceva
![]() Attached thumbnail(s) Imag006.jpg ( Size: 185.03k ) Number of downloads: 1194 |
--------------------
DACIA
1410 Sport
1984 - No.281
|
|
stc_ctln |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 27 December 08 From: Bucuresti ![]() |
salut
incapator incepator,dar nevinovat. Masina vine din fabrica cu asa ceva?(macar unele proaste) |
--------------------
Dacia
1310 LI
2000
- B-21-AIR Dacia 1310 LI 1397cmc 2000
Cu turometru,geamuri electrice,inchidere si aeroterma functionala. Cred ca e Full:D |
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
am gasit un fabricant http://www.retiro.ro/ro/index.php?id=10014&lang=ro
Am si o intrebare, masina nu are nimica daca am tipul vechi si pun cel nou, guita ce-i de la ITP ? |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu.
de retiro nu am auzit:) e posibil sa le livreze si in ambalaje de uzina:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
radu_ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 6 August 07 From: ARAD ![]() |
bielete antiruliu "tip nou" am luat si io, 12lei bucata
|
--------------------
Mercedes-Benz
c200
1995
- /////AMG
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
De cine sunt fabricate, ai o poza ?
|
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
radu_ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 6 August 07 From: ARAD ![]() |
is cele din link-u pus de tine, de cine is facute nu stiu, or fost in punga cu scris rosu
Attached thumbnail(s) 25.jpg ( Size: 15.06k ) Number of downloads: 1179 |
--------------------
Mercedes-Benz
c200
1995
- /////AMG
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
am si eu o intrebare eu am masina de 1 an jumate si v-am tot vazut discutind de spre aceste bielete ca le schimbati des eu am schimbat multe piese la masina dar astea nu, cum se comporta cind sunt uzate sau cum stiu eu cind sa le aschimbate ?
This post has been edited by cristianrobert: 17 Jul 2009, 14:06 |
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
MS.05.GEF |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 7 April 10 ![]() |
vad k nu a fost de ceva timp folosit topicul acesta dar as vrea sa intreb si eu aceleas chesti ca si userul de mai sus,cum simt daca sunt uzate bieletele?eu am cv arcuri de pe un gordini atata am putut salva de la un batran care si-o dat masina la fier vechi...arcurile sunt destul de tari,dar totus se inclina masina in curbe,poate sa fie de la bielete?....si daca ma putetzi sfatuii cu cv arcuri puse in spate,ca in spate mi`s foarte moi arcurile si nu de mult au fost schimbate si deja am pus pe sub ele tampoane de cauciuc....pot sa pun arcuri de fata cu spire taiate?(cate spire trebuie taiate?)...as fi recunoscator dak mar ajuta cineva!....Bafta in continuare:)
This post has been edited by MS.05.GEF: 7 Apr 2010, 22:57 |
--------------------
Dacia
1310
1987
- MS.05.GEF ~Instalez alarme si inchideri centralizate pe Dacii ~
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
in legatura cu bieletele antiruliru masina se balanseaza mai mult in curbe si cu o inspectie vizuala vezi daca e dusa bucsa din interiorul ei acolo unde iese surubul ce intra si in teu/telescop
Arcuri poti sa pui de fata linistit si tai 1 spira jumate din ele |
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
stc_ctln |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 27 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Moa ce slab sunt,undeva mai sus am intrebat daca masina vine din fabrica cu bielete:)) eram mic si slab,
La mine se auzea trosnea cand se lasa sau se ridica masina de bot.sau la viraje cand se intampla acelasi lucru. EU le-am schimbat prima oara cu dealea tip nou cica,ca in poza de mai sus,si s-au rupt cam in 3 saptamani cand am dat cu bara intr-o groapa.si dupaia le-am schimbat cu unele care au si intaritura(cred ca tip vechi) si nu am mai avut probleme si nici nu a mai trosnit masina. |
--------------------
Dacia
1310 LI
2000
- B-21-AIR Dacia 1310 LI 1397cmc 2000
Cu turometru,geamuri electrice,inchidere si aeroterma functionala. Cred ca e Full:D |
|
CT 06 THH |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 115 Joined: 31 August 09 From: constanta ![]() |
Salut! imi poate spune si mie cineva daca o bieleta dinaia model nou ar rezista la doua bare antiruliu pt ca as vrea sa imi mai pun una si nu am unde sa fac altele la strung:)
|
--------------------
Dacia
1300
1980
- CT 06 THH
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
pai dc nu pui una mai groasa dc te joci aiurea sau vrei tu sa risti,pune una si tu de papuc dieesel si e suficient si cu bielete tip nou si nu ai treaba ,nu te complica aiurea,parerea mea
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
CT 06 THH |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 115 Joined: 31 August 09 From: constanta ![]() |
as pune una mai groasa da momentan nu am decat una de 19mm si una de 19 mm..merge cea de papuc fara alte modificari?
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1980
- CT 06 THH
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pare-se ca nu: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...00&hl=antiruliu
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
CT 06 THH |
![]()
|
am pus ieri 2 bare una de 17 si una de 19 cu bieletele model nou:) sa speram ca supravietuiesc daca cedeaza:P
|
--------------------
Dacia
1300
1980
- CT 06 THH
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Eu am de papuc , tocmai am schimbat bucsele si a trebuit sa iau bucse de papuc diesel ca cele "normale" aveau diametru interior mai mic decat bare de pe masina .Asa am luat masina.
Edit : Acum nu stiu daca bara e de papuc , doar are acelas diametru . This post has been edited by CGDBZ: 22 Sep 2010, 22:05 |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:14 |