Unde se lipeste rovigneta pe parbriz
![]() ![]() ![]() |
Unde se lipeste rovigneta pe parbriz
Bihomoldoveanul |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|||
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pai oricum deja au inceput politistii sa opreasca " infractorii " printre care cu mandrie ma numar si eu
![]() |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
N-au decat sa ma opreasca, eu nu lipesc "abonamentul RATB" - pardon: "abonamentul RATT" pe parbriz, pe luneta, pe nicaieri ! Am zis !
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-a venit o idee pt astia care nu vreti sa lipiti uratenia pe geam. O bagati intr-o pungulita si cand iesiti din oras o prindeti de parbriz cu una - doua ventuze dinalea mici.
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
michimaus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 7 October 04 ![]() |
sau cu elastic la oglinda pe post de oborizant.
|
-------------------- |
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
lipirea rovinietei este obligatorie.
am gasit in ordinul mlptl 1433/2002, modificat prin ordinul mtct 2230/2004, urmatoarele: Art. 9. — (1) Rovinieta prev„zut„ Ón anexa nr. 1a) sau ecusonul din anexa nr. 1b) va fi aplicat, obligatoriu vizibil, pe partea interioar„ a parbrizului vehiculului, astfel Ónc‚t s„ poat„ fi verificat. (2) Responsabilitatea privind p„strarea Ón stare bun„ a originalului rovinietei valabile ºi a copiei documentului care atest„ plata tarifului de utilizare, Ónso²it de anex„, dac„ este cazul, revine Ón exclusivitate conduc„torului auto.“ nu stiu insa ce sanctiune se poate aplica daca nu ai lipit... |
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodatã ceva pentru prima oarã!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
@afh: refa si tu textul tau, parca e in ungureste scris
![]() Nu ma deranjeaza sa-mi sparga parbrizul (CASCO si e zgariat) da sa nu-mi ia timbrul ala filatelic din colt, ca eu n-am nici un act la mana in afara de el care sa ateste ca s-a achitat taxa (masina e pe leasing si n-au binevoit aia sa-mi dea ceva la mana in afara de o copie de factura fiscala ce atesta ca s-au cumparat 25 de vinete de la...) @michimaus: mie daca mi-ar batai aia acolo as crapa de nervi s-o vad tot timpul |
--------------------
.
.
.
|
|
bogdan_i |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-am lipit-o, am fixat-o intre suportul oglinzii si parbriz. Din cate vad din lege, nu spune "va fi lipt", ci "va fi aplicat", asa ca eu zic ca ma incadrez in litera legii.
Singura chestie ar fi aia cu furatul, dar... Ce ziceti? |
--------------------
RENAULT
Symbol
- b-45-...
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Ma eu am o propunere. Si assa de cand a venit frigul, o parte dintre noi ne luam bateriile in casa, hai sa luam si parbrizele sa fim siguri ca ne fura nimeni abtipildul.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Intrebarea mea este: trebuia sa desfac si partea alba?
Sau numai chestia aia, prima? Ca la mine rovigneta era formata din 3 straturi: 1 transparent, 2 rovigneta propriu-zisa si 3 o tipla alba. Am scos 1 si 3 si am lipit 2 pe parbriz da' nu are contrast, adica de afara nici nu se vede ca o am. Daca lasam si 3...era mai bine dar acum nu o mai pot lipi! IN PANA MEA! DACA IMBECILII ASTIA NU AU SCRIS NIMIC PE EA! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Gata, dom'le ! Mi-am "pus-o" pe geam. SUS,Asarbane. Mai in stanga, chiar in colt!
Multumiti acum? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Eu o tin in talon, poate si datorita faptului ca pe chitanta nu scrie decat nr de inmatriculare al masinii, nu si marca sau altceva; asa ca daca mi se nazare la vara sa vand masina, oricum numerele mi le pastrez impreuna cu rovigneta...
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
La mine pe chitanta tot asa e. Doar nr masinii. Dar m-am gandit ca pe rovigneta e capsata data la care ai cumparat-o. Si n-o sa se potriveasca...
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Parca Garcea o sa se uite la toate amanuntele astea!
![]() ![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
BodyLove |
![]()
|
Si daca totusi se uita? Sau observa din intamplare..Lasa,vorba lui Costi: cand vand masina i-o pun in carca aluia si eu o sa-mi cumpar alta.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
|
|
Wolfman |
![]()
|
OK, bine si asa. Oricum pe parbriz nu "mi-o pun" nici mort! Vreau sa ramana curat ca la iesirea din fabrica...
|
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
FotoGabi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 5 January 05 ![]() |
QUOTE(BH07ATX @ 2 Feb 2005, 21:32) O pui acolo unde te deranjeaza cel mai putin cind te uiti pe parbriz. Si pentru ca nu are rost sa inventam focul inventat de zeci de ani de traditii in vignete occidentale, eu zic ca pe partea drapta sus (sau jos) e cel mai bine. Cel mai invizibil loc(pt.sofer) al vingnetei este in spatele oglinzii!Stand pe scaunul soferului pui vingneta intrasa fel sa nu o vezi cand conduci!Asa am pus-o la Opel! Pa si pe curand ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- HD 06 KGA Toti care au un aparat foto se cred fotografi!!!
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
sa o ia naibi de rovinieta ca am incerat sa o deslipesc ca sa o lipesc pe parbriz ,si am dezmembrat-o ,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Eu prefer sa o tin in talon, cat despre lipirea pe parbriz scrie prin regulament ca nu ai voie sa lipesti pe parbriz anumite chestii, printre care si "permis de libera trecere" ... si pana la urma rovignieta ce e ? Nu cumva un "permis de libera trecere" pe drumurile nationale
![]() PS: la cate gauri are rovignieta ti-e si frica sa o scoti din plasticu ala, ca cine stie, din una obtii mai multe ... evident ... bucati ![]() |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
hai sa ma bag si eu..
am la partea de sus a parbrizului o banda de aia verde, asa e facut el, cu rol de parasolar, se vede prie ea totusi.. si am lipit-o pe suprafatza inverzita.... nu se vede nici prea prea nici foarte foarte |
-------------------- fan VAG!
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(thunder @ 10 Feb 2005, 01:44) Daca garcea are ceva de spus, nu ma intereseaza. Legea ma obliga sa detin rovignieta si tot in lege scrie ca te amendeaza daca nu o deti. Atat, nu poate sa-ti dea amenda ca nu o ai lipita. PS: la cate gauri are rovignieta ti-e si frica sa o scoti din plasticu ala, ca cine stie, din una obtii mai multe ... evident ... bucati ![]() Da' nu e mai usor sa nu te certi cu ala. Daca vede ca o ai nici nu te opreste (daca nu ai facut altceva) Ce e asa tragic in a lipi bazaconia aia pe parbriz. Ca doar nu are un metru patrat si opreste vizibilitatea. |
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Bai ce topic "pervers"
![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
gamezcdr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 June 04 ![]() |
ORDONANTA nr. 51 din 23 iulie 2004 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 15/2002 privind introducerea tarifului de utilizare a retelei de drumuri nationale din România
Articolul 6 alineatul 3 (3) Este obligatorie pastrarea rovinietelor la bordul vehiculului, pe toata perioada de parcurs sau de stationare în România, fara discontinuitate, si prezentarea lor organelor de control definite la art. 9." NU E OBLIGATORIE LIPIREA PE PARBRIZ DACA GARCEA VREA SA V_o LIPEASCA IL TRAGETI DE MANA SI RECITATI CE SCRIE SUS. |
--------------------
Reanault
Kadjar
1.2 TCE
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu in prima faza am lipit-o pe parbriz in coltul din dreapta sus. Dupa care mi-a venit sa-mi dau palme ca mi-am luat un parasolar ce se lipeste pe parbriz si nu aveam cum sa-l pun peste rovigneta ca ar fi insemnat sa pastrez rovigneta aia acolo pana scoteam parasolarul. Mi-am blestemat zilele pentru nefericita inspiratie si, la sfatul unui membru (din pacate nu ii mai tin minte numele, dar ii adresez mii de multumiri) m-am apucat sa o dezlipesc. Cu apa si sapun iese foarte usor. Dupa ce am uscat-o am pus-o in talon, langa chitanta si acolo a ramas de atunci.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am lipit-o chiar sub oglinda retrovizoare, in partea de sus pe mijloc, dinauntru nu se vede si prin urmare nu deranjeaza, de afara se vede perfect.
Am mai vazut dobitoci(dc sunteti pe aici scuze) care au lipit-o pe geamul lateral stanga in dreptul capului lor, imi pare rau ca nu am facut poze. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:09 |