Intrebare rovignieta
![]() ![]() ![]() |
Intrebare rovignieta
gamezcdr |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 June 04 ![]() |
|
||
--------------------
Reanault
Kadjar
1.2 TCE
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Da si matale o cautare p-acilea si te lamuresti!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
gamezcdr |
![]()
|
Am dat, am gasit topicul cu rovinieta dar nu exista raspuns la intrebarea asta. Pe site la www.rovinieta.ro undeva printre randuri "Pentru autoturismele inregistrate provizoriu se vor completa pe bon seria rovinietei si seria sasiului. "
|
--------------------
Reanault
Kadjar
1.2 TCE
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Bun, deci te-ai lamurit
De ce nu putea fi pusa intrebarea in topicul cu rovinieta?? |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
gamezcdr |
![]()
|
Am fost la Petrom si surpriza zice nenea ala imbracat in albastru ca nu-mi trebe. Cica numa dupa ce o inmatriculez imipot cumpara. Nu pun intrebarea pe topicul cu rovinieta ca nu raspunde nimeni. Nu a avut nimeni masina noua cu nr rosii si si-a cumparat rovinieta ? Amenda e 3,5 milioane.....
|
--------------------
Reanault
Kadjar
1.2 TCE
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
te duci la AND cu factura masinii si iti dau aia, la petrom, posta sau alte puncte de vanzare nu pot sa iti dea fara talon. In cluj gasesti AND-ul pe str dunarii nr 26, in alte orase nu stiu.
p.s. daca nu iesi cu masina din oras nu este obligatorie This post has been edited by driver: 24 Jul 2005, 19:46 |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
catalin1paul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 5 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gamezcdr @ 24 Jul 2005, 18:09) Am fost la Petrom si surpriza zice nenea ala imbracat in albastru ca nu-mi trebe. Cica numa dupa ce o inmatriculez imipot cumpara. Nu pun intrebarea pe topicul cu rovinieta ca nu raspunde nimeni. Nu a avut nimeni masina noua cu nr rosii si si-a cumparat rovinieta ? Amenda e 3,5 milioane..... Din cate stiu in perioada cu numere rosii (masina noua) nu ai nevoie de rovignieta, cel putin asa mi-a spus dealerul cand am ridicat masina... Cert este faptul ca in perioada cat am avut numerele provizorii am facut cateva drumuri in afara localitatii si nu m-a intrebat nimeni de "bulina" cu pricina. Sa fi avut eu noroc ca nu m-a oprit, sau intradevar nu ai nevoie? ![]() |
--------------------
Logan
Laureat 1.4
- B12XXX Sa nu uitam!!! "TRAIM IN ROMANIA"
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:56 |