troncanit
![]() ![]() ![]() |
troncanit
lazargabi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 15 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001 rapsodie
|
|||
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Bieletele antiruliu le-ai schimbat?
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
lazargabi |
![]()
|
Da , am schimbat tot,bascule cu totul,pivoti,bielete!Sa fie oare de la amortizoare ca ele au ramas cele originale,din 2001 si 150 000 km??
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 rapsodie
|
|
cata_28 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 27 October 06 From: bucuresti ![]() |
mai mult ca sigur sunt amortizoarele ,vezi de unde vine sunetul adica de pe fata sau din spate si schimbale pe rind (fata odata si spatele odata) poate o nimeresti si schimbi numai 2 .
aaaa si ar mai fi chestiile alea de cauciuc care tin tobele pe dedesup daca se rup, tobele au joc mai mare si la denivelari cam troncane !!! This post has been edited by cata_28: 11 Nov 2008, 22:01 |
--------------------
dacia
supernova
2001
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Probabil amortizoarele fata...daca nu, tabla capotei. Asta daca vine troncanitul din fata...
This post has been edited by CristiRzR: 11 Nov 2008, 23:42 |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
lazargabi |
![]()
|
Am schimbat arcurile si amortizoarele spate..si cauciucurile alea de la tobe....intr-adevar,cred ca de la amortizoarele fata se aude.
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 rapsodie
|
|
tud. |
![]()
|
![]() Membru Fondator Group: Members Posts: 429 Joined: 13 August 06 From: Bucuresti ![]() |
eu am schimbat astazi amortizoarele pentru prima oara si parca nu mai troncane asa tare(sau asta o fii in capul meu)...,daca ai amortizoarele si vrei sa te ajut sa le schimbi,da-mi un mp
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
lazargabi |
![]()
|
Multumesc mult Tud,dar am prieten care are un service auto si mai bn l-e schimb la el,ca nu o sa ma coste mare lucru,mai ales ca nu prea ma pasioneaza mecanica,cat ai dat tu pe amortizoare,si de unde le-ai luat?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 rapsodie
|
|
danny62 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 13 June 08 ![]() |
Bucsile de la amortizoare se gasesc si separat ?
|
--------------------
nova GTI
nova GTI
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 07:54 |