Partea Electrica
![]() ![]() ![]() |
Partea Electrica
bomba_11980 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 29 October 07 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- IS-**-*** Stima si respect detinatorilor de masini marca - DACIA -
|
|||
soulraven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
verifica tensiunea din instalatie si vezi sa ai undeva intre 13.6 si 14.4(ideal). daca nu ai tensiunea asta insemna ca ai probleme la incarcare. verifica releul de incarcare si alternatorul si puntea din el.
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Bateria e de vina. Verifica daca mai are apa. Alternatorul poate sa fie bun, dovada cresterea la turatie, dar bateria nu acumuleaza-placi uscate sau sulfatate( veche).
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
spor la citit , citeste postul asta si urmatorul
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
intreb aici daca tot e vorba de electrica.
nu stiu de ce, dar de o vreme incoace, cand ma dau jos din masina si ating usa (ca s-o inchid, evident) ma electrocuteaza destul de bine. initial am crezut ca de la haine, statica, etc., dar nu conteaza ce port. ba, mai mult, am observat seara ca atunci cand bag cheia in usa, face o mica scanteie. unde sa ma uit? presupun ca e un scurt pe undeva, nu? sau ce naiba o fi ca ma dispera. am ajuns sa inchid usa cu cotul ![]() |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
se mai intampla cand vine frigu sa patineze cureaua, se aude cumva un scarait la accelerari bruste la ralanti?
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(C.C. @ 21 Nov 2008, 13:39) intreb aici daca tot e vorba de electrica. nu stiu de ce, dar de o vreme incoace, cand ma dau jos din masina si ating usa (ca s-o inchid, evident) ma electrocuteaza destul de bine. initial am crezut ca de la haine, statica, etc., dar nu conteaza ce port. ba, mai mult, am observat seara ca atunci cand bag cheia in usa, face o mica scanteie. unde sa ma uit? presupun ca e un scurt pe undeva, nu? sau ce naiba o fi ca ma dispera. am ajuns sa inchid usa cu cotul ![]() schimba husele sau hainele sau ia o sirma deizolata leag-o de inchetura miinii si de carcasa masinii , asta cit stai in masina ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Daca ti-aduci aminte, sau esti prea tanar, turismele Lada, pentru ca cine avea, era mandru p-atunci, Ii mai punea si o curea la spate, care atarna de asfalt. Ei, aia facea descarcarea electrostatica cand se oprea masina. Asa o fi? Mi se pare cam lunga , rezistenta electrica mare. Nu-i nimic , si pe mine ma curenta , cand ieseam, atingeam cu urechea si vedeam blituri in fata ochilor, dar daca nu le-am luat in seama, s-au plictisit si au disparut (incarcaturile).
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 17:01 |