O intrebare intrebatoare..., Pt. electricieni si nu numai
![]() ![]() ![]() |
O intrebare intrebatoare..., Pt. electricieni si nu numai
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Am montat-o si totul este ok si cu remote-ul si cu tot dar mai apare o buba... Cand leg tubu pe 200w dupa 5 sec de functionare imi intra in protectie... mentionez ca tubul este unul mic si cam gajaie cand este dat tare .. dc intra in protectie ca este tubul prea mic sau din alt motiv?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ce sectiune ai pus la alimentare, ? ai masurat rezistenta bobinei la difuzor?
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Am fir mare rau nu stiu exact de cat este dar este mare in orice cazsi n-am masurat nimic la difuzor... toata treaba asta se intampla cand este dat volumul la maxim am uitat sa precizez. Diful este pe 4 ohm sigur dar cati w are nu stiu... Este posibil sa fie de la filtru interior al tubului???
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
bygy007 |
![]()
|
ce putere au difuzoarele ( iti spun ca trebuie sa fie de 250-300W cel putin )
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
bygy007 |
![]()
|
ba se poate pe ohmi x1 masori rezistenta bobinei daca este mai mica de o anumita valoare este posibil ca bobina sa fie arsa (spire in scurt) si statia sa intre in limitare pentru a nu distruge finalii , la statiile in punte difuzorul este alimentat si in curent continuu (nu are condesator electrolitic pe iesire care rolul de a separa componenta continua de cea alternativa care ne trebuie noua si e utila) pentru exemplificare atasez o poza
Attached thumbnail(s) IMAG0018.jpg ( Size: 370.43k ) Number of downloads: 22 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
bolidu |
![]()
|
O sa ma sor si rezistenta sa vad pe unde este aparatul de masura..
![]() Ma duc sa masor difu` si sa mai fac si cateva probe poate mai delimitez problema. Numai bine si multumesc tuturor pentru sfaturi ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:26 |