Car of the Year - 2009, OPEL/VAUXHALL INSIGNIA
![]() ![]() ![]() |
Car of the Year - 2009, OPEL/VAUXHALL INSIGNIA
mefmef |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 17 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.6 16V
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pai la cate fabrici au inchis nemtii ... sa le mai aduca si lor putina vanzare.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
mita!frauda!
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
Daca povestea asta nu-i MASLUITA, sīnt EU POPA.
Opel CERSESTE bani la conducerea germaniei si se pare ca se si aproba. E clar ca toata treaba-i UMFLATA rau. Se pare ca la chiestiile astea, cine plateste MAI MULT, iese mai bine indiferent ce spune sititorul sau posesorul, indiferent cīte unitati se vīnd si cīte nu. La succesul ce-l are Dacia pe aici, as fi putut baga mīna-n foc ca cīstiga Dacia titlul. |
-------------------- |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Usor..
Opel/Vauxhall Insignia - 321 Points Ford Fiesta - 320 Points Volkswagen Golf VI - 223 Points Citroen C5 - 198 Points Alfa Romeo MiTo - 148 Points Skoda Superb - 144 Points Renault Megane - 121 Points Ia ...cine ar fi meritat??Nu cumva opel insignia e masina de volum mare care a avansat cel mai mult fata de modelul precedent? |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
E clar, de aia vinde GM participatia la Suzuki, ca sa aiba bani de spaga pentru COTY 2009 si pentru locul 4 la AutoBild.
![]() Nu-mi place Insignia prea mult, dar e o evolutie imensa fata de Vectra-C. Asa ca mi se pare un titlu luat pe merit. Einar, tin sa-ti amintesc faptul ca Renault a avut niste facilitati fiscale deloc de neglijat de la statul roman. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Cred si eu ca e nemeritat titlul.
Cine ar fi meritat? Alfa MiTo. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Masina nu e urata, chiar dimpotriva e un mare pas in fata comparativ cu Vectra, da' mie tot imi da asa o impresie de BMW-ul 5 al saracului...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu Citroen C5 il vedeam cistigator...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
C5 e la fel de departe de versiunea anterioara ca si insignia fata de vectra |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
aphophis, aici is. Eu sustin in continuare ca sunt niste chestii masluite pe-aici. Insignia parca era slab cotata prin diferite teste.
Eu as fi ales MiTo sau C5. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Mito il exclud din stard.
C5 sincer nu cred ca are notorietatea lui Opel in atatea tari.Masinile frantuze sunt privite in multe tari cu destul de multa suspiciune.Sa nu uitam ca C5 e o masina care trebuie sa convinga.NU numai in romania masinile germane au asa un aer de "ciumegeala" |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
mefmef |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 17 October 06 ![]() |
@Arhimede, la asta cu masinile frantuzesti nu prea sunt de acord.
Renault a luat multe "Car of the Year". Cele mai recente - Megane - 2003 si Clio - 2006. Cred si eu ca Insignia a castigat nu ca ar fi neaparat cea mai buna dintre cele 7 ci pt ca aduce un plus fata de generatia anterioara. La fel cum Megane a castigat in 2003 pt ca era total diferit fata de generatia trecuta, pt ca avea un design original, pt ca luase 5 stele la EuroNCAP, prima masina din clasa compacta cu asemenea punctaj. La actuala editie Megane-ul nu a mai adus nimic nou desi toti ziaristii din juriu au recunoscut ca Megane-ul 3 este mai bun decat Megane-ul 2. Astia la Car of the Year premiaza in primul rand inovatia, originalitatea. Parerea mea! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 07:49 |