Probleme diverse, Probleme tehnice Dacia Logan
![]() ![]() ![]() |
Probleme diverse, Probleme tehnice Dacia Logan
ionut214 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 22 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV
2019/Evo Life/
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sunt topicuri deschise pentru fiecare probleme in parte, descrise de tine.
In ce oras consumi 12-13? Referitor la pedale este normal si de zgomot ce sa zic loganul sta prost la capitolul antifonat, deci normal... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
ionut214 |
![]()
|
QUOTE(ionut214 @ 22 Nov 2008, 10:32) [B][SIZE=7]Detin o Dacie Logan Laureate 1,4 MPI. Masina are urmatoarele probleme aparute in timp: -pierde lichid de servo... -ledurile de la instalatia de climatizare nu se aprind -pedala de acceleratie si pedala de ambreiaj sunt foarte flexibile..in sensul ca daca tragi in sus de ele se ridica pana in capat -zgomot habitaclu -consum 12-13 in oras... Cine s-a confruntat cu astfele de probleme rog sa spuna care sunt remedierele..daca au mai fost probleme dupa interventia in service. Locuiesc in Galati...tin sa iti spun ca mai am o masina care are tot motor de 1,4 dar cu 109 cp si imi i-a maxim 8... Cat despre lichidul de servo am verificat-o azi si are un furtun defect.Aici am insa o intrebare.Se poate schimba doar furtunul sau trebuie schimbata toata sonda de directie? Trebuie sa cumpar si nu stiu ce sa fac..cum sa cumpar. Mersi pt raspuns |
--------------------
Renault
Clio IV
2019/Evo Life/
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Se poate schimba doar furtunul.
Daca mergi in oras distante mici urmate de pauze (sa zicem mergi 2km si apoi stai o ora) consumul 12-13 este normal. This post has been edited by vi_escu: 22 Nov 2008, 11:33 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
ionut214 |
![]()
|
Nu am gasit nimic despre ledurile aferente instalatiei de climatizare(ventilator,directionare aer si selectare temperatura)...poate sa fie ledul ars sau de la siguranta?...vreau sa fac ceva pt ca seara nu se vede nimic la cele 3 butoane descrise
22 Nov 2008, 12:01: Merg zilnic 20 km dus intors 2 semafoare in drum in rest drum fara trafic intens...deci consumul nu e normal This post has been edited by ionut214: 22 Nov 2008, 12:01 |
--------------------
Renault
Clio IV
2019/Evo Life/
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Legat de "flexibilitatea" pedalelor de acceleratie si ambreiaj: comparativ cu ce alte masini cu acceleratie pe cablu si ambreiaj pe cablu spui ca e anormal?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
cu alte masini dacia logan
![]() This post has been edited by bobo77: 22 Nov 2008, 18:19 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
ionut214 |
![]()
|
Am vazut la alte masine ca pedalele nu sunt deloc ca la Logan...nu m-am uitat la un alt Logan sa vad daca sunt la fel....oricum Dacia e unica in felul ei
![]() ![]() ![]() 22 Nov 2008, 18:49: AR 18 MOS...am cautat insa nu am gasit nimic referitor la ledurile descrise mai sus..tu stii ceva?Cum se remediaza? This post has been edited by ionut214: 22 Nov 2008, 18:49 |
--------------------
Renault
Clio IV
2019/Evo Life/
|
|
migabryel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 31 March 06 From: Suceava ![]() |
in legatura cu "ledurile" (becu) de la climatizare poti gasi raspunsul aici
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=998221 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
1.6mpi 2005
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
FIECARE PROBLEMA IN PARTE SE VA DISCUTA SEPARAT ACOLO UNDE DEJA SE DISCUTA... DACA NU EXISTA, ATUNCI SE FACE TOPIC NOU... AICI SE INCHIDE iar initiatorul sa considere asta un avertisment!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 06:46 |