Românul care s-a născut... hoț, (momente de sinceritate)
![]() ![]() ![]() |
Românul care s-a născut... hoț, (momente de sinceritate)
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Aaaaa.... Sa spun si eu ? da sa nu dati cu "paru" cum ca am facut de ras poporul roman pentru ca nu m-au prins....
![]() Prin anii 1992-93 aveam cam 18-19 ani si m-am hotarat sa plec in germania... Zis si facut ... Dupa multe peripetii am ajuns in Wirzburg un orasel pe la 100 km in Frankfurt am Main... Eram "cazat" in "azil" ca solicitant de azil politic... Ajunsesem acolo intr-o gasca de 4 insi. Si ce am furat? Pai am inceput in momentul in care am fost transportati cu un autocar la vizita medicala ... Nu am inteles de ce aveau sub fiecare scaun cate un bax de bere... NU a mai ramas nimic... noi am crezut ca era pentru noi. Apoi din magazine bautura, mancare, tigari, sapun, pasta de dinti dar nu luam decat strictul necesar pentru consumul propriu. Aveam o geaca de piele maro care avea niste buzunare cu captuseala rupta si cand bagai in buzunare intra direct in captuseala. Cel mai mult am "scos" trei sticle de bautura alcoolica (nu mai stiu ce natie). Ne-am facut pulbere toti patru... ![]() La tigari mergeam in gasca pentru ca erau langa casa... Unu o tinea de vorba pe vanzatoare si alti doi din spate bagau tigarile in pantaloni.... La un moment dat aveam nevoie urgenta de incaltari... Am mers la cumparaturi dar adidasii aveau o chestie de plastic rotunda lipita pe talpa. Ulterior am aflat ca era alarma. Mi-au trebuit 10 minute sa o desfac/rup de pe talpa si asta in mijlocul hypermarketului. Repet nu luam decat ceea ce ne trebuia sa consumam noi. Cand ne era foame mai si mancam prin magazine. La raionul de haine mergeai la cabina de proba cu 4-5 perechi de pantaloni... mai departe va inchipuiti cam cu cate perechi ieseai. Stiu una din auzite cum ca "baietii mari" smulgeau automatul de tigari de unde era legat cu masina... Din pacate noi nu aveam masina. Din nefericire aventura mea in Germania a durat doar 3 luni pentru ca nu am primit azil politic si am fost trimis in tara cu avionul dar apoi am plecat in Grecia. Acolo nu am mai furat nimic pentru ca m-am apucat de munca pentru vreo 2 ani ....Am cules portocale, masline, am fost zugrav, instalator, etc.. La un moment dat invatasem limba destul de bine capatasem increderea patronului de aprozar la care lucram incat acesta ajunsesem sa-mi dea sa vand banane sau cartofi in piata ... Cu aceasta ocazie ii furam pe clienti la cantar si la socoteli, dar banii nu imi reveneau mie ci patronului care era foooaaaaarte multumit... ![]() This post has been edited by nairam: 26 Feb 2010, 09:58 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(nairam @ 26 Feb 2010, 09:50) apoi am plecat in Grecia. Acolo nu am mai furat nimic pentru ca m-am apucat de munca pentru vreo 2 ani ....Am cules portocale, masline, am fost zugrav, instalator, etc.. La un moment dat invatasem limba destul de bine capatasem increderea patronului de aprozar la care lucram incat acesta ajunsesem sa-mi dea sa vand banane sau cartofi in piata ... Cu aceasta ocazie ii furam pe clienti la cantar si la socoteli, dar banii nu imi reveneau mie ci patronului care era foooaaaaarte multumit... ![]() confirm, am fost foarte multumit ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
auzi la nairam...si mai e suparat pe stat ca-l fura:)))
din banii aia ai luat toyo:D |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Grecu' e in continuare foarte inspirat.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate dupa 3 ani de bantuit/golanit prin europa (bulgaria, serbia, turcia, grecia, polonia, ungaria, germania, franta) nu m-am ales decat cu vreo 1000 de USD
![]() ![]() ![]() Hai sa spunem alt fel ... Dand sfaturi cum sa optimizezi cheltuielile cu taxele si impozitele.... (parca suna mai academic) ![]() ![]() Cu alte cuvinte am luat toyota din meseria de paznic.... ![]() This post has been edited by nairam: 27 Feb 2010, 13:24 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
frumoasa povestea lui nairam.dar tot vizaviu e campion...
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
ydaniel |
![]()
|
sus cu povestile!!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Merced |
![]()
|
Mai nou fur meserie.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
îi zice curent, nu meserie.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Nu fur eu ba curent. Inchid si pisiu' cand plec d-acasa.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 15:03 |