Incident, Oare am procedat bine???
![]() ![]() ![]() |
Incident, Oare am procedat bine???
thunder |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|||
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
ma mir dragoane ca politistul a reactionat..
odata mergeam pe aviatorilor, seara si se luau niste jeep-uri la intrecere si tot facea tete-a-queue-uri...peste cativa zeci de metri dupa curba de la ambasada chinei dau de un politist si-i povestesc.. mi-a multumit cu juma de gura, io am plecat dar in retrovizoare l-am vazut foarte temator si parca tin minte ca nu a luat-o in directia unde trebuia sa dea de aia... |
-------------------- |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
frumos, dragon.. bine ai facut
eu era sa o patesc grav acum vreo 2 zile.. dupa ce am luat o prietena de acasa, sa mergem la film, intram pe prelungirea ghencea, spre stad. steaua.. si. la nici 1 minut de mers (eu mergeam destul de incet, era urat pe jos.. daca aveam 40 km/h e bine).. se apropie de mine, din contrasens, un matiz, care mergea cu super viteza, si nu-si tinea banda, ba era pe mijloc, ba pe banda mea.. injur, incetinesc si trag de volan.. trece de mine si ma uit in oglinda dupa el.. derapeaza, ii fuge spatele, se rastoarna si se urca pe o masina parcata.. intorc, si surpriza.. masina a revenit pe roti.. si a demarat de acolo bine inteles ca mi-a sarit tandara.. inconstienti, dom'ne.. sa fuga de la locul accidentului, .. sa ma loveasca frontal pe mine.. mama lor.. ajung matizul (care o luase pe raul doamnei, unde nu era mazga pe jos).. dau sa depasesc, mi se baga in fata... am profitat de o portiune mai larga de drum, am depasit si am oprit in fata matizului.. unde ... stupoare.. era femeie vorbesc frumos, ii explic ca nu are nici o sansa daca da cu matizul peste mine, ca nu scapa neomorata daca imi atinge masina.. si ii explic cum sa traga pe dreapta, ca eu sun la politie femeia, care ori era drogata, ori bauta,.. coboara din masina, si incepe sa se roage de mine, ca nu a vrut si n-o sa mai faca.. scot telefonul, dau sa formez, cand trece pe langa noi o solenza de politie.. culmea, la volan, un "coleg" de forum (un baiat cu o nova de BZ) .. opreste, ii explic cum sta treaba, la care se enerveaza femeia,.. ca cine sunt eu sa zic ca a lovit masini parcate si ca de ce o opresc.. in fine.. dupa ce am mers sa vada domnul politist "locul accidentului", eu am plecat.. oricum.. de acum incolo .. ma feresc de matizuri rosii conduse de femei ![]() a, .. si sunt sigur ca am procedat cum trebuia.. This post has been edited by claus: 4 Feb 2005, 14:14 |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
jeffe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Ai procedat mai mult decat corect, bravo pe toata linia.Totusi, trebuia sa ramai in calitate de martor.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2007 Mk3
- B-51-WMx ignorance is bliss
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Pai nu le-am facut noi cașchetele alea de vinzatori de inghetata, ci madam Schroter
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Alta Ieseanca Schroteroaica asta!
This post has been edited by costi: 4 Feb 2005, 16:15 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(claus @ 4 Feb 2005, 16:03) pai,.. nu puteam ramane in calitate de martor, ca aveam de ajuns la film.. oricum, mi-a notat datele in carnetel, in caz de e nevoie de ceva Pai sa ne spuna si noua ce i-a facut nebunei aleaia! ![]() ![]() Eu nu inteleg cum a mai putut sa continue, dupa ce s-a rasturnat (am inteles eu bine?! - adica s-a dat peste cap?!) cu masina, si s-a urcat pe alta! ... Eu d-abia mai puteam sa merg dupa ce l-am pocnit in cenzurat pe unul anul trecut ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
A la Exclusive
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Mai, in situatii de genul celei cu papucul, cred ca era normal ca soferul papucului sa circule incet pe partea dreapta cu avariile cuplate. Atunci era clar ca masina are o avarie iar daca ruleaza cu o viteza suficient de mica nu prea are cum sa puna in pericol siguranta circulatiei. In acest caz nu trebuia anuntat politaiul pentru ca oricum ar fi vazut si singur...
Daca in schimb soferul respectiv circula fara avarii sau cu o viteza prea mare pentru conditia lui, atunci gestul de a semnala politzaiul e ok. Mai mult, stiu pe cineva care venit din Germania dupa ani de stat acolo a anuntat politaiul ca cineva dintr-o masina vecina ce statea la stop a aruncat PET-ul de cola pe jos....Asta DA civilizatie! Inutil sa spun ca politaiul respectiv a inceput sa rada... ![]() |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Ai procedat f bine dragOn. Daca ar fi mai multi soferi ca tine si politisti ca cel pe care l-ai intalnit (din pacte pe multi politisti nu ii intereseaza si aspectele legate de siguranta circulatiei, ci doar sa stea cu radarul ascuns, ca deh, iese banu') am avea un trafic mai sigur.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
e foarte bine ce a facut omul! mai ales ca sunt multi care isi gasesc masinile lovite in parcare! cred ca ar trebui marite amenzile in cazul asta...
|
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu ma insel, parasirea locului accidentului e infractiune, nu are nici o legatura cu amenda pe care ai lua-o pentru ca esti vinovat de accident.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
atunci reformulez: oricare ar fi sanctiunea pt un accident de genul asta ar trebui marita!
|
--------------------
DACIA
BREAK 1988
|
|
claus |
![]()
|
din cate tin minte.. daca nu sunt victime, poti sa declari accidentul in 48 de ore.. parca..
oricum,.. multi oameni de rahat in tara asta.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
SOR |
![]()
|
pai da... dar ar fi mai bine daca s`ar prinde 2-3 in flagrant si arsi la sange de catre politie! ca asa ar avea grija jmecherii care iau curbe pe stradute aglomerate cu frana de mana etc etc... cazuri cunoscute! ca nu au facut accident asta nu e un motiv:) timpul nu e trecut niciodata!
|
--------------------
DACIA
BREAK 1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:49 |