DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Incident, Oare am procedat bine???

thunder
post 3 Feb 2005, 22:42
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Pitesti

QUOTE(mephistone @ 3 Feb 2005, 23:16)
tipul a vazut ca am dacie veche si ca eram incepator si a hotarat el,nespalatu,sa ma puna la punct

Vorba unui fost profesor "Cel mai destept cedeaza". De multe ori faci prostii pentru ca te enervezi mai mult decat e cazu si nu cedezi. Toti facem greseli mai ales ca incepatori, dar cel mai important este ca trebuie sa invatam din ele.

Acum revenind la topic, felicitari dragOn. Din pacate nu mereu gasesti politie pe drum ca sa mai scapam de inconstienti, cretini si multi alti.

Intr-o seara, pe la 11, la cativa km de la iesirea din Valcea spre Pitesti vad ceva mare mare in fata mea la cateva sute de metrii. Ma uitam ca bou si nu reuseam sa-mi dau seama ce e. Cand am ajuns suficient de aproape am vazut. Un camion vai de capu lui, cu o remorca din aia platforma cu un buldozer pe ea, plin de noroi si fara nici o lumina ... pozitie, faruri ceva ... nimic. Ce poate fi in capul unor idioti ... pei daca vi cu 80-90km/h si il vezi prea tarziu, te face praf, tu cu o dacie si el cu 100 tone de otel. L-am depasit, claxonat, injurat ... dar din pacate nu am vazut pe drum nici o masina de politie si nici nu sunt genu care sa sara la gatu oricarui fraier de pe strada. Nu sti niciodata peste cine dai.

--------------------
Opel Astra H 2006 - B-50-WSE
Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bobo
post 4 Feb 2005, 12:01
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti

ma mir dragoane ca politistul a reactionat..

odata mergeam pe aviatorilor, seara si se luau niste jeep-uri la intrecere si tot facea tete-a-queue-uri...peste cativa zeci de metri dupa curba de la ambasada chinei dau de un politist si-i povestesc.. mi-a multumit cu juma de gura, io am plecat dar in retrovizoare l-am vazut foarte temator si parca tin minte ca nu a luat-o in directia unde trebuia sa dea de aia...

--------------------
+
claus
post 4 Feb 2005, 14:12
Post #33

private spice

frumos, dragon.. bine ai facut
eu era sa o patesc grav acum vreo 2 zile..
dupa ce am luat o prietena de acasa, sa mergem la film, intram pe prelungirea ghencea, spre stad. steaua.. si. la nici 1 minut de mers (eu mergeam destul de incet, era urat pe jos.. daca aveam 40 km/h e bine).. se apropie de mine, din contrasens, un matiz, care mergea cu super viteza, si nu-si tinea banda, ba era pe mijloc, ba pe banda mea.. injur, incetinesc si trag de volan.. trece de mine si ma uit in oglinda dupa el.. derapeaza, ii fuge spatele, se rastoarna si se urca pe o masina parcata..
intorc, si surpriza.. masina a revenit pe roti.. si a demarat de acolo
bine inteles ca mi-a sarit tandara.. inconstienti, dom'ne.. sa fuga de la locul accidentului, .. sa ma loveasca frontal pe mine.. mama lor..
ajung matizul (care o luase pe raul doamnei, unde nu era mazga pe jos).. dau sa depasesc, mi se baga in fata...
am profitat de o portiune mai larga de drum, am depasit si am oprit in fata matizului.. unde ... stupoare.. era femeie
vorbesc frumos, ii explic ca nu are nici o sansa daca da cu matizul peste mine, ca nu scapa neomorata daca imi atinge masina.. si ii explic cum sa traga pe dreapta, ca eu sun la politie
femeia, care ori era drogata, ori bauta,.. coboara din masina, si incepe sa se roage de mine, ca nu a vrut si n-o sa mai faca..
scot telefonul, dau sa formez, cand trece pe langa noi o solenza de politie.. culmea, la volan, un "coleg" de forum (un baiat cu o nova de BZ) ..
opreste, ii explic cum sta treaba, la care se enerveaza femeia,.. ca cine sunt eu sa zic ca a lovit masini parcate si ca de ce o opresc..
in fine.. dupa ce am mers sa vada domnul politist "locul accidentului", eu am plecat..
oricum.. de acum incolo .. ma feresc de matizuri rosii conduse de femei
smile.gif

a, .. si sunt sigur ca am procedat cum trebuia..

This post has been edited by claus: 4 Feb 2005, 14:14

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
jeffe
post 4 Feb 2005, 14:46
Post #34

Membru incepator

Ai procedat mai mult decat corect, bravo pe toata linia.Totusi, trebuia sa ramai in calitate de martor.

--------------------
Ford Mondeo 2007 Mk3 - B-51-WMx
ignorance is bliss
+
AIX
post 4 Feb 2005, 14:51
Post #35

quite a regular

QUOTE(claus @ 4 Feb 2005, 14:12)
cand trece pe langa noi o solenza de politie.. culmea, la volan, un "coleg" de forum (un baiat cu o nova de BZ) ..
*

Vedeti mai, voi una-doua - cap de creta in sus, cap de creta in jos. Sa va fie rusine. laugh.gif

--------------------
. . .
+
paulp
post 4 Feb 2005, 14:59
Post #36

Bagator de seama!

From: Iasi

Pai nu le-am facut noi cașchetele alea de vinzatori de inghetata, ci madam Schroter 243.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
claus
post 4 Feb 2005, 15:03
Post #37

private spice

QUOTE(jeffe @ 4 Feb 2005, 14:46)
Ai procedat mai mult decat corect, bravo pe toata linia.Totusi, trebuia sa ramai in calitate de martor.
*

pai,.. nu puteam ramane in calitate de martor, ca aveam de ajuns la film..
oricum, mi-a notat datele in carnetel, in caz de e nevoie de ceva

--------------------
+
costi
post 4 Feb 2005, 15:03
Post #38

Membru autentic

Alta Ieseanca Schroteroaica asta!

This post has been edited by costi: 4 Feb 2005, 16:15

--------------------
DSN/SLZ
+
Valentine
post 4 Feb 2005, 15:09
Post #39

Old Timer

From: California

QUOTE(claus @ 4 Feb 2005, 16:03)
pai,.. nu puteam ramane in calitate de martor, ca aveam de ajuns la film..
oricum, mi-a notat datele in carnetel, in caz de e nevoie de ceva
*

Pai sa ne spuna si noua ce i-a facut nebunei aleaia! mad.gif Cu asemenea personaje pe strazi ti-e si frica sa mai iesi din parcare smile.gif

Eu nu inteleg cum a mai putut sa continue, dupa ce s-a rasturnat (am inteles eu bine?! - adica s-a dat peste cap?!) cu masina, si s-a urcat pe alta! ... Eu d-abia mai puteam sa merg dupa ce l-am pocnit in cenzurat pe unul anul trecut smile.gif Oricum bine ai facut Claus! happy.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
paulp
post 4 Feb 2005, 15:11
Post #40

Bagator de seama!

From: Iasi

A la Exclusive wink.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
Bogdan_F
post 4 Feb 2005, 16:13
Post #41

Membru autentic

Mai, in situatii de genul celei cu papucul, cred ca era normal ca soferul papucului sa circule incet pe partea dreapta cu avariile cuplate. Atunci era clar ca masina are o avarie iar daca ruleaza cu o viteza suficient de mica nu prea are cum sa puna in pericol siguranta circulatiei. In acest caz nu trebuia anuntat politaiul pentru ca oricum ar fi vazut si singur...

Daca in schimb soferul respectiv circula fara avarii sau cu o viteza prea mare pentru conditia lui, atunci gestul de a semnala politzaiul e ok.

Mai mult, stiu pe cineva care venit din Germania dupa ani de stat acolo a anuntat politaiul ca cineva dintr-o masina vecina ce statea la stop a aruncat PET-ul de cola pe jos....Asta DA civilizatie! Inutil sa spun ca politaiul respectiv a inceput sa rada...sad.gif

--------------------
Ford Fiesta 1.4 TDCi 2006
+
SYL
post 5 Feb 2005, 01:03
Post #42

doc

From: IF, Balotesti

Ai procedat f bine dragOn. Daca ar fi mai multi soferi ca tine si politisti ca cel pe care l-ai intalnit (din pacte pe multi politisti nu ii intereseaza si aspectele legate de siguranta circulatiei, ci doar sa stea cu radarul ascuns, ca deh, iese banu') am avea un trafic mai sigur.

--------------------
Dacia Duster 1.33 TCe 4x4 (2024)
+
SOR
post 5 Feb 2005, 10:57
Post #43

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

e foarte bine ce a facut omul! mai ales ca sunt multi care isi gasesc masinile lovite in parcare! cred ca ar trebui marite amenzile in cazul asta...

--------------------
DACIA BREAK 1988 - B 17 CFZ
CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
+
Bihomoldoveanul
post 5 Feb 2005, 11:29
Post #44

Membru autentic

Daca nu ma insel, parasirea locului accidentului e infractiune, nu are nici o legatura cu amenda pe care ai lua-o pentru ca esti vinovat de accident.

--------------------
Dacia Solenza Scala 1.4 MPI
+
SOR
post 5 Feb 2005, 11:38
Post #45

Membru autentic

atunci reformulez: oricare ar fi sanctiunea pt un accident de genul asta ar trebui marita!

--------------------
+
claus
post 5 Feb 2005, 13:13
Post #46

private spice

din cate tin minte.. daca nu sunt victime, poti sa declari accidentul in 48 de ore.. parca..
oricum,.. multi oameni de rahat in tara asta..

--------------------
+
SOR
post 5 Feb 2005, 13:20
Post #47

Membru autentic

pai da... dar ar fi mai bine daca s`ar prinde 2-3 in flagrant si arsi la sange de catre politie! ca asa ar avea grija jmecherii care iau curbe pe stradute aglomerate cu frana de mana etc etc... cazuri cunoscute! ca nu au facut accident asta nu e un motiv:) timpul nu e trecut niciodata!

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 13:49
Forum Renault