![]() ![]() ![]() |
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci, prin deductie logica, rezulta ca tu ai boala pe tine!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu avatar cu strabunic.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Azi, pe drumul spre Cernica, am vazut un Bmw, seria 3 mai veche cred cu numere de IT, din care coborasera doua doamne cu fuste lungi si roz/mov si aduceau crengi de pe marginea drumului si le indesau in portbagaj. Aveau cam pana pe la jumatatea lunetei cred ca nivel deja.
Ma grabeam ca eram in intarziere ca le trageam o poza. Aia o puneam la avatar... S-ar putea sa vedem poza pe vre-un forum mercedes ca erau unii din GL care oprisera si faceau poze... |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Adica Galatiul e fan mercedes?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit pe net o galerie de mecle. Pentru cine s-a plictisit de avatar. Unele din ele au mai fost folsite de cativa useri.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
the fast and furious |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Fiecare sa puna la avatar ce il taie capu si cand vrea muschiu lui . Si nu poze cu fiarele lor. |
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Nu stiu, nu inteleg, nu prefer
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
daca e sa ne luam dupa avatare iote cum interpretez eu avatarele, nu trebuie interpretat mot-a-mot...unele sunt ironii
Victoras - maimute cu lanturi aka manelist killer Alexu7 - kiss my ass Altis - biciclist Stefan - Bestie Lostboy - lenes Merced - Pionier Vis-a-vis - Motocilist Bogdan_90- iote cum arata motoru'... Alydor - dizelist etc Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Unde e rubirca mi se ru P
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Deci ...da.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
In 2007 cand mi-am facut cont pe daciaclub aveam la avatar o imagine cu "click here to enlarge your penis".Dupa cateva luni am primit un pm de la un user care-mi atragea atentia ca suntem pe un forum auto si ca e cam indecent....dincolo de chestia cu libera alegere omul avea dreptate, asa ca am schimbat poza si am pus-o pe asta.Chestia aia cu ochii bulbucati din imagine sunt eu......rupt in gura.
Pe de alta parte mi-e indiferent cine ce avatar are, atata timp cat respecta regulamentul. ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Alydor @ 28 Sep 2010, 15:12) daca e sa ne luam dupa avatare iote cum interpretez eu avatarele, nu trebuie interpretat mot-a-mot...unele sunt ironii Victoras - maimute cu lanturi aka manelist killer Alexu7 - kiss my ass Altis - biciclist Stefan - Bestie Lostboy - lenes Merced - Pionier Vis-a-vis - Motocilist Bogdan_90- iote cum arata motoru'... Alydor - dizelist etc Suma respectelor, Alydor auzi bre da grecu daca ar un caine inseamna ca se linge pe ........ |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Avatarul meu reprezinta viitorul marinei romanesti.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Lostboy |
![]()
|
Eu ... doar asta visez....
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
al meu e de undead
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
al meu reprezinta ...eu in copilarie
![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Lostboy |
![]()
|
@ady - Puteam să jur că te gândești numai la personal!
This post has been edited by Lostboy: 28 Sep 2010, 19:54 |
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lostboy |
![]()
|
Te-ai simțit?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
nu da' parca il manca .....
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
hauleu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mi-am zis ca cine a inventat profilaxia a stiut el ce face...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
l@u |
![]()
|
ce dreaq mai e si aia?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
e de bine
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Lostboy |
![]()
|
Așa o cheamă pe cățelușă. A adoptat-o de la nește rromi.
|
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
Io v-am spus, daca un pricepeti de vorba buna, Manta B va paste...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
l@u |
![]()
|
http://www.archeus.ro/lingvistica/CautareD...uery=PROFILAXIE .....pe dreaq
28 Sep 2010, 21:00: da ce manta asta e smardoiul smardoilor ? This post has been edited by l@u: 28 Sep 2010, 20:00 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
E un hitman cu dacia 1310.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:39 |