Lumina Slaba, Lumina Slaba La Ceasuri
![]() ![]() ![]() |
Lumina Slaba, Lumina Slaba La Ceasuri
engime |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 11 November 08 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Ford 2.0L 131 HP
Mondeo
1998
- GL-03-UIU
|
|||
pavel_daniel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 16 January 08 ![]() |
salut.Trebuie sa umbli la reostatul de reglare a intensitatii care este pe bord ,pe ceasul din dreapta.Ai doua butoane ;cel din stanga pentru km iar cel din dreapta pentru reostat.Rasuceste-l.
|
--------------------
trabant
601
1970
- sj-02 jan
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
eco_ionut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 12 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Sau poate sa fie praf depus pe plasticul din dreptul becurilor care lumineaza bordul. Mie mi s-a intamplat odata dupa o perioadda in care masina a stat la tara in praf.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.5 dCI
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
la mine sa rezolvat,era din acel reglaj despre care spuneti voi......inca un lucru nou invatat pe forum
![]() |
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
MrDevil, cred ca tu nu ai bord cu turometru dupa anul masinii, la tine reostatul respectiv ar trebui sa fie pe cochlia volanului deasupra de maneta de stergatoare, daca nu il ai acolo e posibil ca un electrician iscusit sa fi izolat firele si sa le ascunda inauntru pe motiv ca cica de la ala poti lua foc...
![]() |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(nelu_1985 @ 8 Dec 2008, 22:21) MrDevil, cred ca tu nu ai bord cu turometru dupa anul masinii, la tine reostatul respectiv ar trebui sa fie pe cochlia volanului deasupra de maneta de stergatoare, daca nu il ai acolo e posibil ca un electrician iscusit sa fi izolat firele si sa le ascunda inauntru pe motiv ca cica de la ala poti lua foc... ![]() ![]() ![]() ![]() Al meu acolo e. Cand am schimbat ceasurile, l-am dat jos si mi-a scapat din mana. l-am lipit inapoi cu zuper glue, dar pare-se ca i-am modificat putin cursa. O saptamana m-am enervat ca nu stiam de ce mi-i chior doar becul de faza scurta. L-am demontat inapoi, am tras un pic de picioruse, ca sa isi faca cursa cum trebuie (Trebuie sa mearga perfect pana la minim, pentru ca el practic e un potentiometru pus in serie cu becurile din bord.). Nimic. Dupa care i-am facut o baie cu spray de contacte. Aia o rezolvat problema. Vag offtopic. As vrea sa aflu care o fost geniul care o gandit sistemul de becuri din bord, sa-i spun parerea mea despre el. Am patru becuri frantuzesti, care le montezi linistit cu doua degete, fara nici un efort. Restul, romanesti. Trei degete intr-o pozitie imposibila. Cum prima oara am crezut ca-i becul de vina, am schimbat vreo 4 la rand. Cand am terminat, ma durea mana. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:47 |