Justitia Romana, nici nu stiu daca e de ras sau de plans ...
![]() ![]() ![]() |
Justitia Romana, nici nu stiu daca e de ras sau de plans ...
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Bine ca ai mai dezgropat un topic.
L-au dat afara pe luckero si ne-am ales cu dacis.. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Mai conteaza? Ei apara legea viitoare, incalcand-o pe cea curenta..
|
--------------------
...
..
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Ce stiu sigur este ca nu au voie sa exprime opinii politice in public. In rest, de protestat stiu ca au dreptul. Poate ma insel.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
neumann |
![]()
|
Practic, de-asta au iesit la protest, sa isi poate exprima opiniile politice in mod privat, intre ei.
|
--------------------
...
..
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 18 Dec 2017, 15:24) O opinie politica inseamna sa enunti explicit o optiune partizana (pro sau anti) in raport cu un candidat sau un partid, sau o doctrina, sau o ideologie politica. Atat. Restul este drept garantat de Constitutie la opinie. In plus, intr-un mod contrariant pentru fanii PSD, la aceste proteste s-a tacut. O liniste bubuitoare! ![]() De zilele viitoare am inteles ca ies in robe. Si s-ar parea ca ies si avocatii. Bine, Bolcas si Nicolae nu cred ca vor protesta. This post has been edited by dacis: 18 Dec 2017, 15:38 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE In plus, intr-un mod contrariant pentru fanii PSD, la aceste proteste s-a tacut. O liniste bubuitoare! Poate erau atunci proteste de sustinere a modificarilor? De unde stim ce vroiau, daca au tacut? Imi place cum toti infractorii si incompetentii isi creeaza o imagine de mari aparatori ai legii, in timp ce ei insisi incalca legea. Despre justitie, sa nu uitam ca suntem in UE in toate domeniile, mai putin Justitie, care e invocata pentru MCV, pentru neintrare in Schengen si pentru neacordare vize de catre SUA. Poate, zic, poate pentru asta protesteaza tacutii aia, mai stiu si eu? |
--------------------
...
..
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 18 Dec 2017, 15:42) suntem in UE in toate domeniile, mai putin Justitie, care e invocata pentru MCV, pentru neintrare in Schengen si pentru neacordare vize de catre SUA. Aici chiar sunt perfect de acord cu tine:. justitia noastra inca rateaza prea multi corupti, pe care nu-i ancheteaza si nu-i pedepseste exemplar. Pentru asta o fi luptand Ciordache in Parlament? This post has been edited by dacis: 18 Dec 2017, 15:46 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
neumann |
![]()
|
Pai rata de condamnari pe la DNA era pe la 3%. O sa vedem dupa daca va creste sau va scadea, deocamdata nu stim.
Mai exista si altceva in afara de coruptie, justitia nu e masoara prin prisma unei singure infractiuni din Codul Penal. |
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.734 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu mai pot magistratii de modificarile la legile justitiei. Ei ies de teama prevederilor privind tragerea la raspundere a magistratilor.
|
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.520 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(neumann @ 18 Dec 2017, 16:42) Imi place cum toti infractorii si incompetentii isi creeaza o imagine de mari aparatori ai legii, in timp ce ei insisi incalca legea. Ce-mi plac argumentele astea trantite pe post de adevaruri absolute... Mai incearca neumane cate un fact check pe fituica primita de la partid, nu se poate sa fie asa greu. http://www.factual.ro/declaratii/magistrat...-sa-protesteze/ |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.793 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
El "decat" citeste de pe cartonasele primite. Nu e singurul, din pacate.
|
--------------------
Opel/Mazda/Mercedes
Crossland X / CX-30 / SLK200
2019 / 2020 / 2002 Discipline equals freedom
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.182 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(neumann @ 19 Dec 2017, 12:03) Pai rata de condamnari pe la DNA era pe la 3%. O sa vedem dupa daca va creste sau va scadea, deocamdata nu stim. Codruta te contrazice! http://cursdeguvernare.ro/rata-de-succes-a...n-instanta.html Help: Zilele trecute am vazut un document unde erau versiunile noi si cele vechi de la legile ce se vor modificate. Aveti idee unde mm e doc ala? This post has been edited by dizzy: 19 Dec 2017, 16:36 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 19 Dec 2017, 16:20) Ce-mi plac argumentele astea trantite pe post de adevaruri absolute... Mai incearca neumane cate un fact check pe fituica primita de la partid, nu se poate sa fie asa greu. http://www.factual.ro/declaratii/magistrat...-sa-protesteze/ Vrei sa zici ca protestul e "tehnocrat" si nu are legatura cu.. celelalte proteste politice. E un protest - o insula de liniste intr-o mare de zgomote. Am inteles. Si marmota.. Nefiind vorba despre o lege deja adoptata, ci de propunerea unui partid, cu atat mai mult protestul este politic. Ca este impotriva doctrinei si nu a unui act cu valoare juridica. 19 Dec 2017, 18:15: QUOTE(dizzy @ 19 Dec 2017, 17:32) Codruta te contrazice! http://cursdeguvernare.ro/rata-de-succes-a...n-instanta.html Help: Zilele trecute am vazut un document unde erau versiunile noi si cele vechi de la legile ce se vor modificate. Aveti idee unde mm e doc ala? A explicat Klaus la un moment dat cifrele, si de ce 90% asta declarat de Kovesi e extrem de umflat. Cred ca printre explicatii era si faptul ca multe dosare se soldeaza cu NUP. This post has been edited by neumann: 19 Dec 2017, 17:15 |
--------------------
...
..
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 19 Dec 2017, 11:03) QUOTE(dizzy @ 19 Dec 2017, 16:32) Ba chiar si parohia din justitie a cultului Antena3 te contrazice, evident, in stilul lor caracteristic: STATISTIC, DNA E CEL MAI INCOMPETENT PARCHET – Procurorii anticoruptie se lauda in ultimul bilant cu o rata de achitari de 7,6%. Fata de media nationala (1,6%), cifra avansata de DNA este catastrofala. Cele 973 de condamnari si 96 de achitari definitive din 2015 indica, in realitate, un procent chiar mai rusinos: 9,8%. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 19 Dec 2017, 16:20) Ce-mi plac argumentele astea trantite pe post de adevaruri absolute... Mai incearca neumane cate un fact check pe fituica primita de la partid, nu se poate sa fie asa greu. http://www.factual.ro/declaratii/magistrat...-sa-protesteze/ NU sunt inscris in vreun partid, si cu atat mai putin primesc vreo fituica de undeva. Se pare insa ca parerile mele nu sunt in concordanta cu "politica editoriala" a forumului, de vreme ce un moderator denigreaza in acest fel. Ar fi interesant sa stim si noi de unde vin banii pentru forum. Cand m-am inscris, era un proiect personal Alex & Alex V, i-am cunoscut pe amandoi. Nici urma de bucatzele si alte oase. Ulterior am inteles ca a fost vandut pe la ceva firmulitze de piar. |
--------------------
...
..
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 19 Dec 2017, 15:20) Jupane Bucatel, ca tot ai vorbit de adevaruri factuale, nu se poate face un update la regulament prin care colportarea de "fake news" sa determine "ejacularea" celor care mint cu nerusinare. Pentru ca dreptul la opinie este sacrosanct, dar si obligatia de a nu minti este cam la fel. ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
neumann |
![]()
|
Repet, cu dosarele netrimise in judecata sau care nu sunt admise, cum ramane?
19 Dec 2017, 18:28: QUOTE(dacis @ 19 Dec 2017, 18:22) Jupane Bucatel, ca tot ai vorbit de adevaruri factuale, nu se poate face un update la regulament prin care colportarea de "fake news" sa determine "ejacularea" celor care mint cu nerusinare. Pentru ca dreptul la opinie este sacrosanct, dar si obligatia de a nu minti este cam la fel. ![]() Vrei sa iti faci seppuku? Pentru asta ce ai folosi, Tachi, Wakizashi, sau Tanto? This post has been edited by neumann: 19 Dec 2017, 17:28 |
--------------------
...
..
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.520 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(neumann @ 19 Dec 2017, 18:21) NU sunt inscris in vreun partid, si cu atat mai putin primesc vreo fituica de undeva. Se pare insa ca parerile mele nu sunt in concordanta cu "politica editoriala" a forumului, de vreme ce un moderator denigreaza in acest fel. Ar fi interesant sa stim si noi de unde vin banii pentru forum. Cand m-am inscris, era un proiect personal Alex & Alex V, i-am cunoscut pe amandoi. Nici urma de bucatzele si alte oase. Ulterior am inteles ca a fost vandut pe la ceva firmulitze de piar. Cristinel, te suspectam de o urma de coloana vertebrala, nici chiar sa te dai lovit fara sa incerc sa te pleznesc. ---- @dacis. Nu-i rea ideea. Daca vrei, fa o propunere la probleme administrative. Te-as ruga insa sa fie una care sa nu scrie doar "ar fi bine sa", ci una clara, cu norme de aplicare, cum se indentifica si decide ca fake news a fost postat din greseala si nu cu rea intentie, samd. This post has been edited by bucatzel: 19 Dec 2017, 17:43 |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
|
|
neumann |
![]()
|
Am inteles, deci e secret cui apartine domeniul daciaclub.ro sau cine e in spatele forumului..
|
--------------------
...
..
|
|
bucatzel |
![]()
|
Pai tu ai zis, o firmulitza de piar. Detinuta de un concern farmaceutic (de ce crezi ca era acceptat sa se invite unii pe altii la medicamente pe topicuri politice). Al carui actionar majoritar e un grup investitional, care se zice ca ar avea legaturi si cu Soros. Sau Trump, nu mai stiu exact, ca era neclara circulara, avea si colturi....
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
|
|
neumann |
![]()
|
Eu cand citesc un ziar, sau un site de stiri, ma uit cine e patronul.
M-am uitat la cine e domeniul, dar firma respectiva nu figureaza la registrul comertului. Oricum, divagam. Totusi, daca forumul face politica cuiva cu bani (sau sarac dar cinstit) ar fi bine sa o spuna. Repet, acuzatiile astea ca as fi postac nu-mi suna a bine. Hotzului de hotz i-e frica. Eu am discutat fatza in fatza cu Alecsii pe cand eram 20 de useri. |
--------------------
...
..
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.734 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
Si ce, pe Klaus nu l-au facut postac PSD sau ceva?
|
--------------------
...
..
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.182 Joined: 11 February 04 ![]() |
6, fuge Dragnea!
Attached thumbnail(s) 25555634_1769906329709841_730392026_n_1_.png ( Size: 1.12mb ) Number of downloads: 190 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bucatzel |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 20 Dec 2017, 00:04) Pe mine m-o ratat vreo circulara conform careia trebuie sa facem propaganda pentru PRM, PPDD, PNG, JPG, GIF, sau oricare alt partid. Ma indoiesc ca ma poti acuza de vreo partinitate, cata vreme din 3 useri activi preponderent pe topicuri politice si linistiti temporar de mine, 2 sunt contra si unul pro. tustrei linistiti pentru ca nu sunt in stare sa dialogheze civilizat, nimic altceva. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
|
|
neumann |
![]()
|
Nici eu nuj de unde legenda asta ca as fi postac sau as avea "fituica de la partid". Ultima data cand am votat la Prezidentiale era Iliescu vs CV Tudor (spoiler alert: am votat cu Iliescu atunci). Am mai votat ulterior pe la locale, dar cred ca de maxim 2 ori, cand se nimerea sa fiu prin zona. Nu-mi placea ca-mi lipeau aia kkt-uri pe buletin.. Ar trebui sa ma duc sa votez mai pa la ora inchiderii, sa-i vaz p'aia pe unde scot camasa daca apar deja ca votat in lista, ca am io o vaga banuiala ca cineva pune botu la borcanu cu miere.
|
--------------------
...
..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 16:24 |