cumparare masina...
![]() ![]() ![]() |
cumparare masina...
Rafi |
![]()
|
||
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
|
||
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|||
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Contract vanzare cumparare, mergi la circa financiara sa si-o scoata din acte actualul proprietar si sa o treci pe numele tau. De aici esti pe cont propriu, si mai ramane decat politia( inmatriculare).
This post has been edited by giany911: 12 Nov 2008, 21:23 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
contractul tot la militie... mai e rar-ul pt identificare...
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Si RCA.. de astea am uitat.
|
--------------------
Dacia
Berlina
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Rafi: 12 Nov 2008, 21:46 |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
giany911 |
![]()
|
Scapi in cam 1 saptamana. O sa fie niste zile in care nu vei putea merge cu masina, daca nu ma insel ( pana iti emite talonul si CIV-ul ).
This post has been edited by giany911: 12 Nov 2008, 21:52 |
--------------------
Dacia
Berlina
|
Rafi |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca pastrezi numerele (esti din acelasi judet cu proprietarul si e de acord sa-ti dea numerele), la politie dureaza aprox. 2 ore. Depui actele, te duci la o plimbare prin jurul sediului politiei, si peste o ora jumate te intorci si ridici noul talon + cartea de identitate.
Poti sa circuli cu masina cand si cum vrei (numerele nici nu le dai jos de pe masina). |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
Rafi |
![]()
|
QUOTE(mk2 @ 12 Nov 2008, 22:00) Daca pastrezi numerele (esti din acelasi judet cu proprietarul si e de acord sa-ti dea numerele), la politie dureaza aprox. 2 ore. Depui actele, te duci la o plimbare prin jurul sediului politiei, si peste o ora jumate te intorci si ridici noul talon + cartea de identitate. Poti sa circuli cu masina cand si cum vrei (numerele nici nu le dai jos de pe masina). asta vroiam sa aud ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Dureaza doua ore chiar daca ceri numere preferentiale
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
exact...poti sa ciruli cu masina. eu cand am luat solenza nu am putut circula 2 ore cu masina pentru ca facusem numere preferentiale si toata treaba s-a terminat intr-o zi.
OFF: pentru scoaterea unei dacii din circulatie nu stiti cum se procedeaza? |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
|
-------------------- |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cartea de Identitate a Vehiculului.
Cu placere ![]() |
--------------------
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(bogdan_dsn @ 13 Nov 2008, 18:47) exact...poti sa ciruli cu masina. eu cand am luat solenza nu am putut circula 2 ore cu masina pentru ca facusem numere preferentiale si toata treaba s-a terminat intr-o zi. OFF: pentru scoaterea unei dacii din circulatie nu stiti cum se procedeaza? OFF: O duci la remat sau o vinzi. Ar mai fi si radierea temporara,dar trebuie sa faci dovada ca ai unde sa o tii si spatiul ala trebuie sa fie proprietate privata. Dar de impozit tot nu scapi. Toate astea se aplica daca masina e pe numele tau,si vrei sa faci totul legal,daca nu.....mai sunt cateva. ON: Rafi,daca ai toate actele in regula(identificare,rca,toate taxele platite) dureaza cam 2-3 ore. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Rafi |
![]()
|
fratilor sunt in pom
![]() vanzatoru accepta sa pastrez numerele,masina este din bucuresti,are ITP facut pana in 2010 in cazut mai trebuie sa trec pe la rar cu ea deci in afara de contractu ala vanzare cumparare care poti sa il faci la dastia ambulanti si sa ma duc la politie sa o trec pe numele meu si sa ii fac talonu mai trebuie altceva ? |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
giany911 |
![]()
|
La politie o sa ai nevoie de RCA pe numele tau. Eu asa imi amintesc.
Observ ca de cand si-au mutat sediul se misca totul mai repede. This post has been edited by giany911: 14 Nov 2008, 15:49 |
--------------------
Dacia
Berlina
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Rafi |
![]() ![]()
|
actele sunt cam gata contracte...platit la financiar..etc maine mai am decat identificarea la R.A.R in voluntari(mai exact unde este ?) la ora 11 si dupa la politie sper sa dea Cel de sus sa termin ca am inebunit cel mai mult a durat sa scoata vanzatorul masina de la financiar pana ia pus stampila aia si ia dat actu ala ca nu are datori la stat a durat 2 zile
![]() ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
Rafi |
![]()
|
nu stiu daca este asa mereu la RaR da azi a fost ft ft aglomerat am fost programat la 11 si am terminat la 2
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
giany911 |
![]()
|
Deci a durat cam 1 saptamana ?
|
--------------------
Dacia
Berlina
|
Rafi |
![]()
|
giany gura de aur
![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
Rafi |
![]()
|
gata am terminat cu masina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Rafi |
![]()
|
|
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 21:35 |