Problema mare cu incalzirea
![]() ![]() ![]() |
Problema mare cu incalzirea
danono |
![]()
|
||
Ala care intreaba mult Group: Members Posts: 118 Joined: 12 December 07 From: Tg.Mures ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2019
- MS-xx-xxx
|
|||
mitu2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 30 June 07 From: onesti ![]() |
probabil va trebui schimbat acel robinet dar si verificata integritatea instalatiei eventual o spalare cu apa sub presiune pina iese curata apa si o inlocuire de antigel
|
--------------------
pescariador amator
Megane 2 1.6 -16v
2006
- BC 06 AMX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
daca nu-ti vine apa spre robinet, inseamna ca nici n-ai putut aerisi instalatia.
probabil ai furtunele de pe circuit infundate. ar fi o idee sa le schimbi, ca nu-s asa scumpe, sa speli radiatorul (daca tot faci o treaba, fa-o pana la capat), si sa umpli instalatia o data cu apa, sa verifici ca totul merge (inclusiv aerisirea), dupa care s-o golesti, si s-o umpli frumos cu antigel si apa distilata, o reaerisesti, si gata. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
danono |
![]()
|
Ala care intreaba mult Group: Members Posts: 118 Joined: 12 December 07 From: Tg.Mures ![]() |
instalatia nu e infundata :
1. am scos furtunul de la robinet, si am bagat apa pe cele 2 furtune care merg la aeroterma. Apa iasa normal si aeroterma se incalzeste. 2. pe furtunul care vine de la pompa de apa NU VINE APA spre robinet. Daca bag apa insa pe el ea curge in motor. Asta m-a bagat de tot in ceata. |
--------------------
Dacia
Duster
2019
- MS-xx-xxx
|
|
mitu2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 30 June 07 From: onesti ![]() |
posibil infundat acel furtun?
daca ai dat jos robinetul fai o proba vezi trece apa prin el? fa o spalare generala a sistemului si verifica si caloriferul daca e curat atit la interior cit si la exteriorin mod mormal pina la deschidera termostatului ar trebuii sa circule apa si prin calorifer icearca sa desfaci furtunul care vine de la pompa la robinet si sa verifici daca nu optureaza ceva gitul pompei pt furtunu respectiv altceva ... sa nu uiti sa deschizi aerisitorul de sus de pe furtunul care iese din calorifer si sa turezi oleaca motorul pina nu mai iese aer pacolo |
--------------------
pescariador amator
Megane 2 1.6 -16v
2006
- BC 06 AMX
|
|
danono |
![]()
|
Furtunul nu poate fi infundat din moment ce apa curge in motor daca torn in el. Efectiv daca scot furtunul care vine de la pompa de apa spre robinet NU VINE APA.
|
--------------------
Dacia
Duster
2019
- MS-xx-xxx
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai tu ai apa suficienta in instalatie?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
danono |
![]()
|
Normal ca am
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2019
- MS-xx-xxx
|
|
MIRKEA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 25 March 08 ![]() |
ai mare grija nu cumva sa ai garnitura de chiuloasa arsa, si apa ta sa se duca in baia de ulei
sper sa nu fie asta bafta This post has been edited by MIRKEA: 24 Nov 2008, 09:36 |
--------------------
dacia
berlina
2001 injectie
- PH12RNT
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Se mai intampla ca furtunurile sa se sparga pe interior si sa faca un soi de clapeta => permite trecerea intr-un singur sens.
Ideea cu inlocuitul furtunului e foarte buna, la dacie nu exista clapete de sens si alte mascari. Si daca tot inlocuiesti furtunul spala bine si instalatia. Numai bine! |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
danono |
![]()
|
Am fost plecat cateva zile si nu am postat finalul.
Problema s-a remediat prin inlocuirea pompei de apa cu una de fabrica. Se pare ca pompa care era pe masina (turceasca dupa ce scrie pe ea) avea ceva trasee lipsa. Acum merge caldura impecabil |
--------------------
Dacia
Duster
2019
- MS-xx-xxx
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Doamne, ma gandeam la multe, dar la trasee lipsa , Doamne..
|
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
MIRKEA |
![]()
|
salutare tuturor
vin si eu sa va deranjez cu o problema: am o dacie berlina injectie din 2002, de curand am schimbat garnitura de chiuloasa si am pus si un alt radiator de cupru vechi, deoarece cel care era din aluminiu cu capete de plastic, s-a dus. acum insa, indicatorul de la temperatura apei sta undeva la jumatatea distantantei dintre primele doua linii ale indicatorului( undeva la 35-40grade zic eu) si nici caldura in masina nu am cine stie ce( ceva de sa nu mor de frig) ce este de facut oameni buni? sa cumpar un radiator nou, sa fie oare de la termostat(dar pe acesta l-am probat)? |
--------------------
dacia
berlina
2001 injectie
- PH12RNT
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
de obicei termostatul
24 Nov 2008, 13:06: QUOTE(danono @ 24 Nov 2008, 10:32) Am fost plecat cateva zile si nu am postat finalul. Problema s-a remediat prin inlocuirea pompei de apa cu una de fabrica. Se pare ca pompa care era pe masina (turceasca dupa ce scrie pe ea) avea ceva trasee lipsa. Acum merge caldura impecabil trasee lipsa!! ?? poate nu avea acele tevi de racordare dar alea se pot adauga (3 la numar) This post has been edited by bygy007: 24 Nov 2008, 13:06 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
MIRKEA |
![]()
|
multumesc
o sa verific azi |
--------------------
dacia
berlina
2001 injectie
- PH12RNT
|
|
MIRKEA |
![]()
|
eeeeeee..revin
ieri am schimbat radiator(nou), termostat(nou),aerisit (iar) am acul la indicatorul de temperatura a apei in aceasi pozitie: la 30-40 grade caldura in masina intra ceva, dar tot ca pana acum, adica sa nu inghet ma dispera nu mai stiu ce sa mai fac |
--------------------
dacia
berlina
2001 injectie
- PH12RNT
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
schimba termostatul, cred ca ti s-a blocat pe deschis
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Eu zic ca e ceva de la robinet.
Mergi cu masina mai mult de 1 km? Ca daca nu, nu vei avea niciodata caldura in masina. Ca motorul sa se incalzeasca ii trebuie ceva timp, si km. Incearca sa ii pui un carton in fata radiatorului, atunci se va incalzi mai repede si vei avea si caldura. Daca mergi mai mult de 1 km, bun, termostatul tau e blocat pe deschis. Pune si tu mana pe furtunul care duce caldura inauntru , la aeroterma si vezi daca e cald si/sau fierbinte. Daca e fierbinte, ai problema la robinet de caldura. |
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
MIRKEA |
![]()
|
gata, am bagat si carton in fata, acum s-a urcat temperatura de la apa si pe indicator, sta unde trebuie
dar caldura tot nu este. furtunul care intra in masina frige, iar returul este putin cald nu mai inteleg nimik, am mers o zi intreaga cu masina am toate cele noi pe masina :robinet, radiator, termostat sa nu-mi ziceti de aerisire, ptr ca am facut-o in rampa This post has been edited by MIRKEA: 26 Nov 2008, 14:09 |
--------------------
dacia
berlina
2001 injectie
- PH12RNT
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Ba iti zic si de aerisire.
![]() Si iti mai zic si de radiator de incalzire obturat. Sau spart (ajunge sa curga un pic si sa intre aer in loc) |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
MIRKEA |
![]()
|
Paul....cred ca este ceva in neregula:(
o sa scot robinetul si sa infund cu un dop furtunul care pleaca spre pompa de apa eu cred ca totusi nu vine apa la aerisitorul de sus, decat cand ridic borcanul ., atunci vine dinspre furtunul de la pompa:D o sa o fac si pe asta daca este caloriferul din masina, se schimba greu? |
--------------------
dacia
berlina
2001 injectie
- PH12RNT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 04:33 |