Probleme cu firma CONNEX
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu firma CONNEX
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Dyda @ 8 Apr 2005, 08:01) Mai fratilor nu ma intelegeti. Datui E-mail la Connex astia spusera ca nu e mustaria lor,ei ofera numai servicii GSM, cu alte cuvinte ma pasara la Siemens Romania. Am dat e-mail la Siemens si la rindul lor au spus ca nu este mustaria lor,acest model a fost comandat si importat direct de firma Connex- made of China. Domnule Ake pentru a putea fi la obiectul meu spune-mi rogute cine este mirlan in acest caz si cine trebuie sa raspunda Connex sau Siemens ? ( cred ca eu sunt ptr ca am cumparat telefonul ).Fiind vineri astazi, la servici te cam speli pe miini ma-m gindit sa dau un e-mail si pe la nemti.Dar stau f prost cu engleza si nu prea stiu ce adresa sa aleg dupa site-aul lor, poate ma ajutati voi. RESPONSABILITATEA ESTE A VANZATORULUI APARATULUI SI NICIDECUM A RETELEI ! Vezi legea Protectiei consumatorului HG 394/1995. |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Sorry, greseala mea. Sunt cam chior azi.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
michimaus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 7 October 04 ![]() |
eu am avut o problema asemanatoare cu un ericsson t28.
a fost de ajuns sa-i amenint pe cei de la firma de unde l-am luat cu OPC ul si mi-au dat banii inapoi pe el.conform cu certif de garantie al t28-ului daca sta mai mult de 10% din durata garantiei in service firma e obligata sa mi-l schimbe sau sa-mi dea banii inapoi. in concluzie trebuie citit ce scrie pe certif de garantie.daca fac figuri opc-ul ii calmeaza imediat. |
-------------------- |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Si nu atat OPC-ul cat pomenirea lui
![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
michimaus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 7 October 04 ![]() |
pai asta ziceam si eu.daca au facut pe ei numai cat au auzit as fi vrut sa vad ce atutudine luau face off cu un inspector opc
|
-------------------- |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
O atitudine simpla: ii umpleau sacosa si buzunarele!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
SilviuB |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 13 Apr 2005, 00:20) Ceea ce discutam aici, despre telefoane sunt chestii minore (oarecum) si inspectorii opc nu se risca la spagi si alte alea pt telefoane sau similare. Spagile grase se iau la treburi murdare in care sunt implicate sume mari. Sa va dau un exemplu : Seful care a fost la opc suceava pana in urma cu 2 luni si-a luat in timpul mandatului 1 buc passat, 1 buc audi 80, 1 buc bora, si-a construit ditamai garajul cu usa electrica si alte minuni si probabil ca si-a construit si casa de vacanta. This post has been edited by SilviuB: 13 Apr 2005, 07:53 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lady V. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 6 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(free_fiber @ 3 Feb 2005, 13:58) Probleme la telefoane cumparate din magazin apar mai ales daca ati cumparat de la ARSIS - cele mai proaste telefoane se gasesc acolo. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- gri perla You got a fast car/I want a ticket to anywhere/Maybe we make a deal/Maybe together we can get somewhere.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 09:05 |