10 insi banati, alti useri sunt privilegiati
![]() ![]() ![]() |
10 insi banati, alti useri sunt privilegiati
j.d |
![]()
|
||
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
sper sa vada un moderator chestia asta de aici. Cred ca numai pt faza de mai sus , cu dezvaluirea unor detalii despre jd , si omul ar merita macar o saptamana pauza. Poate ai fost nedreptatit, poate nu, insa pana la marlania de mai sus... e cale lunga. frate, faptul ca ati fost abuzat nu va da dreptul sa va bateti joc de niste insi..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai am primit informatii secrete de la sri... printre cei banati exista si persoane care participa la intalnirile reno.ro.
PLUS: Daca tin bine minte ALEX s-a autosuspendat cu putin timp in urma, doar pentru a aplica in cea mai mare strictete regulamentul. Singurul motiv din care am postat "smilie"-urile a fost din cauza ca oricum credeam ca va fi sters topicul, deci nu era prea mare durerea ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
ce e cu cearta asta aici? de ce au luat unii ban si nu a luat si altu??? pai ati dat report inainte sa va apucati de prostii? se pare ca nu. atunci va spun ca aici nu e ca pe piua asa ca respectati regulamentul si respectati si ceilalti membrii de pe forum.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
De ce tot timpul se pune problema "uite capra vecinului nu e moarta" decat sa va vedeti de ale voastre ?
Topicul pentru care eu i-am banat pe toti a fost o mizerie in care toti v-ati batut joc, cu buna stiinta. E o diferenta intre a face un off-topic, chiar si repetat, de genul "ati vazut noul accord" intr-un topic despre Laguna, si altceva in a sfida regulamentul forumului printr-un topic numai cu emoticonuri care si la Cafenea ar fi fost penibil, ce sa mai vorbim de arie tehnica ? Daca nu primeam un report de la un coleg moderator, probabil ar fi continuat pana dimineata in mai multe pagini, pentru ca nimeni altcineva nu s-ar fi obosit sa dea un report. A fost o sfidare clara a regulamentului. Ati primit 3 zile ban ca a doua oara sa nu se mai intample. Nu e chiar asa de mult, zic eu. Cat despre colegul j.d., daca scria in topicul vostru ar fi primit aceeasi pedeapsa, pentru ca in acel topic am sanctionat identic si pe un membru pe care-l cunosc personal, si imi e prieten. Dar ce spui tu cu rasul chiar nu am vazut. Nu sunt singurul moderator la Megane, nu le vad pe toate, asta e... Data viitoare cand vreti sa moara si capra vecinului, dati un report. Va asigur ca orice problema o vad, o sanctionez in mod egal, indiferent ca e vorba de un necunoscut, un prieten, un coleg moderator sau chiar eu ![]() Stiu ca era inchis topicul dar m-am simtit dator cu o explicatie, sa nu ziceti ca sunt baiat rau. Eu zic sa nu va mai plangeti, sa intelegeti ca nu a fost nimic personal, si pe viitor sa fiti putin mai atenti, si totul va fi ok. O zi buna, Alex. ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th June 2025 - 06:20 |