Mitsubishi Lancer Clasic 1.6, Stone grey
![]() ![]() |
Mitsubishi Lancer Clasic 1.6, Stone grey
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Da,identic cu ale noastre. Pretul era mai mult decat ok si cand l-am luat eu raportat la cum e ca masina... Acum e peste stadiul asta...
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Paul, pentru ca driveru e paranoic se pare, daca tu vrei si poti, trimite-mi seria sasiului de pe talon prin PM sa-i dau omului meu sa caute un corp de clapeta d-ala.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ai PM .
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Merced |
![]()
|
Paranoia se vindeca, cica...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu e nici o paranoia. N-am mai coborat ieri in garaj sa iau VINu. In schimb cautasem exact ce imi trebuie, ca poate il ajuta, dar am uitat sa iti trimit PMul
![]() Attached thumbnail(s) LowerThrottleBody.jpg ( Size: 127.68k ) Number of downloads: 678 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
PaulT |
![]()
|
Acum sa vedem daca il gaseste...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Merced |
![]()
|
Baui cu el niste bere si niste absint pana acu vreo juma de ora, mi-a garantat ca daca ma duc maine cu VIN-ul o sa-mi gaseasca piesa, si eveident pretu'. Revin cu detalii maine dupa-masa cand ma intorc de la munca, o sa trec pe la el.
8 Jan 2010, 15:45: Cica nu-i bun VIN-ul, nu-i intra nicaieri. S-o fi strecurat vreo gresala pe undeva? ![]() This post has been edited by Merced: 8 Jan 2010, 14:45 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
driverx |
![]()
|
De asemenea, pe site-ul de unde am luat screenshot-ul nu accepta VIN-ul. E dubios.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Merced |
![]()
|
Cred ca-s contrafacute masinile.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
driverx |
![]()
|
Ok ok. Sa zicem ca as accepta si asta. Dar crezi ca chinejii n-ar fi in stare macar sa genereze ceva VIN-uri valide?
This post has been edited by driverx: 8 Jan 2010, 21:08 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Merced |
![]()
|
Glumeam bre.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca nu merge vinul incercati cu o tuica
![]() Chinezii pot genera orice..pana si oua artificiale, copii de ou de gaina ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Merced |
![]()
|
Evident. Da' nah, cand o tinem in glume d-astea mai mult, vad ca nu ne mai oprim.
![]() Hai sa dau de piesa si vorbim serios dupaia. Totusi nu inteleg un lucru, daca exista posibilitatea ca problema ta sa provina de acolo, de ce nu se remediaza pe garantie? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
driverx |
![]()
|
Ma, masina a fost rezolvata (oarecum) pe garantie. Dar v-ar durea rau capul daca v-as spune cum, asa ca o sa tin doar pentru mine. Pentru toti cei cu "masina merge bine, e normal relanti 2000, asa are si Astra-ul meu" tin sa va anunt ca masina merge ALTFEL acum. NU perfect cum scrie in manual, dar macar e utilizabila.
DAR, sa iti raspund la intrebare. Atata timp cat toata energia ti-o canalizezi spre a nega o problema, a explica prin orice mijloace ca problema n-ar exista, cum PLM sa schimbi o piesa pe garantie? Eu m-am prins de mult care e problema, dar .... degeaba. This post has been edited by driverx: 8 Jan 2010, 22:27 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Merced |
![]()
|
Ar fi trebuit tu sa-ti canalizezi energia in a ii da in judecata.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
PaulT |
![]()
|
Exact,asta trebuia facut. Totusi...spune si tu cum s-a remediat,macar PM ..Ca toti suntem curiosi .
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
driverx |
![]()
|
Are alt corp clapeta, alt TPS si alt ISC. Au venit pachet.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
PaulT |
![]()
|
Si acum e ok?Sau aproape ok?
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Merced |
![]()
|
Si acu ce piesa crezi tu ca provoaca problema, daca alea pe care urma sa le caut le-ai inlocuit?
Zi si tu pe scurt ce crezi ca face problema sa se manifeste inca, chiar daca nu la aceeasi intensitate... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(PaulT @ 8 Jan 2010, 23:09) Aproape ok. Stiam dinainte de schimbare ca sunt probleme de debit de aer in corpul inferior (cel incercuit in poza). Si eu de mult timp eu n-am mai crezut ca e problema de soft ci de hard. Mai exact modul in care a fost prelucrat corpul. Dar n-am avut cu cine discuta. Asa se si explica de ce nu doar masina mea face asa, dar totusi NU toate exemplarele ale acestui model. E mult de scris ce observatii am facut si nu mai am chef. Idea e ca multe indicii duc la o concluzie relativ simpla. Masinile is perfecte, softul destul de bun si el, dar sunt loturi proaste de corpuri clapeta. In cele 984329483294823 observatii facute pe cca 10-15 masini am impartit Lancerele 2008 in doua categorii: prima categorie numita 1500 si cealalta 2000. Exista si o a treia categorie, cea a Lancerelor normale (masina lui PaulT), dar eu nu am avut norocul sa le vad. Doar altele, din alti ani (2006-2007). Cred ca va prindeti de ce le-am dat numele astea ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
PaulT |
![]()
|
Eee,pai daca ma sunai cand ai fost prin Bucuresti vedeai si categoria a treia....O prezentam si la service
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
PaulT |
![]()
|
Un mic update la consum...se duce spre 10,5-11l/100km pe vremea actuala din Bucuresti. Ceea ce nu mi se pare deloc mult. In rest nici o problema. Drivere,tie ti s-a normalizat consumul dupa remediere? |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
driverx |
![]()
|
Nu stiu. Dracu s-a mai uitat. La drumuri luni parca e ceva mai bine cu consumul.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Merced |
![]()
|
Lasa drivere, n-are rost sa mai stai suparat pe asa ceva, ieri dupa o juma de ora de mers serios cu un Logan, s-a trezit ca ar fi bine sa aiba relantiu' 1600rpm.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
PaulT |
![]()
|
Pai daca pe temperaturi din astea ai impresia ca ti-a scazut consumul inseamna ca prin primavara se va simti chiar bine....
Merced-Chiar asa a facut? ![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
PaulT |
![]()
|
Inainte de w/e m-a lovit un dor de plimbare pe undeva pe munte si, pentru ca nu ma atrage deloc valea Prahovei m-am indreptat sambata spre Vidra(Lacul Vidra, dincolo de Voineasa) cu gandul de a petrece o noapte in zona dupa care duminica sa o iau spre Obarsia Lotrului si sa trec pasul Groapa Seaca in drumul de intoarcere spre Bucuresti(prin Petrosani, Tg. Jiu ....etc). Dupa ce am iesit din B facand slalom(nu am vazut iesirea spre A1 in halul asta de cand am permis, adica de vreo 18 ani..... ) am urmat cursul mirobolantei autostrazi spre Pitesti. Dupa Pitesti am urmat drumul clasic spre Rm. Valcea pe Dealu Negru. Avand in vedere ca acum circa 2 luni am mai dat o fuga pana la Voineasa eram relativ la curent cu starea drumului(sau cel putin credeam....) , stiam ca sunt cateva zone cu gropi, tineam minte pe unde sunt... ce mai, eram f linistit... Dar ce am gasit acum este practic indescriptibil..... Kilometri intregi cu gropi, de toate dimensiunile si formele, de toate adancimile, pe toata latimea soselei... Mai rau decat un drum forestier! Am pierdut mai mult de o ora pentru o zona pe care in mod normal o parcurgi in cateva minute... Si asta in conditiile in care traficul era extrem de lejer si aveam toata soseaua la dispozitie pentru a alege trasa corecta(sambata pe la 14:45-15:00).... Abia atunci am inteles de ce se plangeau toti cei care au trecut pe acolo in ultimele 2-3 saptamani... Oricum, toata lumea da vina pe iarna pentru starea deplorabila a soselei.... De unde trag concluzia ca incepand cu circa 2 km inainte de popasul Dealu Negru(pe directia B-Rm. Valcea) NU a fost iarna! De ce? Simplu, pentru ca de acolo pana in Brezoi nu am mai intalnit (aproape) nici o groapa.... Interesant... De la Brezoi pana in Voineasa drumul a fost ok , asa cum il stiam...dar de la Voineasa la Vidra s-a deteriorat aproape complet stratul de asfalt...Din 1996 bat zona aceea macar o data pe an si drumul nu a fost niciodata in halul asta. S-au stricat exact zonele "reabilitate" in ultimii 2 ani(de ce au facut lucrari nu prea inteleg,pentru ca drumul era bun)... Am ajuns intr-un final la vilele de la Vidra mult mai tarziu decat ne asteptam, obositi, flamanzi... Abia asteptam sa ne cazam si sa mancam. La receptie au fost foarte binevoitori, am achitat costul unei nopti dupa care ne-a insotit spre vila nr 4 unde trebuia sa avem camera... Pe drumul spre vila ne spune receptionerul ca ar fi o mica problema... si anume un grup de copii un pic mai galagiosi.. Din aceasta afirmatie am tras concluzia ca e vorba de un grup de copii insotiti, care normal ca sunt mai galagiosi dar care in mod normal pe la 10 sunt in paturi....Nimic mai fals... Cand ajungem langa vila 4 izbucneste in linistea noptii glasul cristalin al lui Guta, sau Salam, sau cine-o fi fost
![]() ![]() ![]() Dimineata la 11:00 ne-am adunat bagajul si ne-am imbarcat...Directia se dorea a fi Obarsia Lotrului , Groapa Seaca ,Petrosani, Bucuresti.... Dupa ce am iesit de pe forestierul ce duce la Vidra am facut dreapta spre Obarsie(distanta 16km)... Drumul in noiembrie era perfect practicabil.... Acum arata ca dupa bombardament....Am mers 2-3 km crezand ca este vorba doar de o portiune....Da' de unde... Devenea chiar mai rau... Am intors(dupa ce am trecut de un "lac" de unde sincer nu stiam daca mai ies cu masina..) si am luat-o spre Voineasa-Valcea-Pitesti -Bucuresti... Dar nu s-a terminat... La intoarcere, imediat dupa popasul Dealu Negru incepea o super coloana de camioane si masini. Motivul? Bineinteles gropile de pe ambele sensuri. M-am intors cam 4 km si am luat-o pe varianta Rm.Valcea -Curtea de Arges. Drumul este relati ok, 2 portiuni cu gropi de max 200 m fiecare(asta pana la intrarea in oras,unde este o portiune de circa 1 km cu gropi...dar sunt gropi care pot fi ocolite, totul fiind sa mergi incet) . Drumul aproape pustiu . Am ajuns la Pitesti cu muult mai rapid decat daca as fi stat pe drumul clasic. Este o varianta de luat in seama pentru cine are drum spre Valcea... In continuare cateva poze de la Vidra, unde se observa cu usurinta urmele"exploatarii rationale a lemnului" care se practica in tara noastra. Eu l-as numi jaf... Pacat de o zona efectiv superba(in '96-2001, cand inca era cat de cat ingrijita statiunea Vidra si nu vedeai 1 copac taiat intre Voineasa si Petrosani, puteai crede ca esti in Elvetia cand stateai in parcarea complexului), care in cativa ani a fost adusa intr-o stare deplorabila. vidra1.jpg ( Size: 254.5k ) Number of downloads: 292 vidra2.jpg ( Size: 188.32k ) Number of downloads: 284 Hotelul abandonat aproape de finalizare in 1989... vidra3.jpg ( Size: 214.43k ) Number of downloads: 283 vidra10.jpg ( Size: 147.9k ) Number of downloads: 279 Vilele... vidra4.jpg ( Size: 190.59k ) Number of downloads: 130 vidra5.jpg ( Size: 182.3k ) Number of downloads: 73 vidra7.jpg ( Size: 154.35k ) Number of downloads: 51 vidra8.jpg ( Size: 129.53k ) Number of downloads: 50 Cladirile in trepte.. vidra6.jpg ( Size: 158.1k ) Number of downloads: 70 P.S. Sunt curios ce dracu' de compozitie au folosit astia la aplicarea covorului asfaltic(de s-a ajuns ca un drum european sa fie facut intr-un an ,iar la inceputul anului urmator sa fie zob...) si daca va fi vreunul obligat sa refaca ceva(aproape sigur nu...) . This post has been edited by PaulT: 3 Mar 2010, 16:23 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 18:14 |