Probleme PM
![]() ![]() ![]() |
Probleme PM
solidconvert |
![]()
|
||
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Reciteste regulamentul.
Trebuie sa ai minim 25 de posturi pentru a trimite PM. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pentru a preveni spamul, adica userii care-si fac cont si trimit tot felul de mizerii pe PM, cum a spus colegul R19/16v iti trebuie minim 25 de posturi... Hai ca nu mai ai mult
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
25 de posturi la faci in 5 minute la statistici...cam putin, trebuia mai mult
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 31 Jul 2008, 22:57) Legat de postari, ca sa nu mai deschid un topic nou, care e diferenta intre postarile la cafenea si cele de la clipuri (de exemplu), sau intre cele de la cafenea si cele de la bursa? |
--------------------
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
postarile de la cafenea nu se contorizeaza
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Stiu, tocmai de aia intreb. Cu ce sunt mai "de ajutor" postarile de la bursa sau clipuri fata de cele de la cafenea?
|
--------------------
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca intrebarea lui se referea la faptul ca nici alea n-au relevanta pentru partea tehnica a forumului.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Mercic... m-am lamurit acum. O sa postez mai des de acum inainte. Pana acum m-am multumit sa citesc ce au postat ceilalti
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
nu se incurajeaza goana dupa posturi
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
dar goana dupa primele 25 de posturi?!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
scopul scuză mijloacele....sau nu?!?!?
|
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(argon @ 1 Aug 2008, 12:27) Aia ii incurajata. Macar asa vezi repede care rezista pe forum si care nu. De exemplu pronosticurile mele pentru userul oroles2 http://www.daciaclub.ro/index.php?showuser=41195 sunt .... rezervate. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
cât de repede poate lua cineva ban?
|
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
wildserb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 31 May 07 ![]() |
sunt de acord ca trebuie oprit spamul dar faptul ca nu poti trmite PM fara 25 de posturi e o greseala parerea mea adica sunt useri care nu prea se pricep la masini si decat da umple forumuri de posturi tampite mai bine lassati pm libere blocat cumva la nr de useri trimis sau sa fie ceva de genu cum e cand iti faci cont pe freemailuri un set de cifre+litere deformate care tre sa le introduci ca sa trimita pm
|
--------------------
dacia
logan
2005/laureat
- tm 20 yug
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Stateam eu odata linistit pe forum si dintr-o data parca venise uraganul, sareau statisticile cat colo. Cine vrea poate, in cinci minute, fara sa se mai planga.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Am si eu o problema. Am trimis In repetate randuri mesaje pe PM, mai ales la Bursa si mesajele nu au ajuns la destinatie. Stau si astept zile intregi un raspuns si de fapt mesajele mele nu ajung la destinatar. Pana la urma ne gasim tot la telefon. Ce se intampla?
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
sadi |
![]()
|
poate destinatarul are inboxul plin sau poate nu scrii nimic in subiect
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
|
|
Cozminelu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 26 February 06 ![]() |
e o aiureala cu cele 25 de posturi - ma chinuiesc sa le realizez chiar acum, doar ca sa pot lua legatura cu cineva pe Bursa,...
![]() This post has been edited by Cozminelu: 27 Nov 2008, 17:21 |
--------------------
Renault
Megane
2003 Dynamique Megane II Hatchback 1.6 16V
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' ce are daca postezi in topic?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
ct-03-tvy |
![]() ![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
si eu sunt nemultumit de primele 25 de postari
|
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Daca nu iti convine, nu te tine nimeni cu forta.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:47 |