Transport frigider, Cum sa il transport, pe verticala sau orizontala ??
![]() ![]() ![]() |
Transport frigider, Cum sa il transport, pe verticala sau orizontala ??
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Recomand! Victoras ai legatura.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Minel @ 28 Nov 2008, 15:06) QUOTE(Micutzu_BH @ 2 Dec 2008, 15:42) La fel ca cel nou, dar nu-ti mai bati capul cu zgirieturile. Le duceti linga al lui Dragoselu, en gros le dati mai usor. Uite, cumpara studentii, ca sa faca business cu bere rece, in camine. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Unii se chinuie sa faca rost de frigidere ieftine pentru studenti, iar "domnii" studenti le vand pe 2 lazi de bere! Nu sa-i lasi sa umble prin tot caminul sa puna in congelatorul altora, o bucata de carne?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Era vorba de carne de porc sau de vitel sau pasare... pentru ciorbita de la pranz... ca doar n-or manca numa' hamburgeri si pizza stimabilii studenti...
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nici nu vreau sa ma gindesc citi elevi ti-au umplut frigideru' de carne....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dragoselu |
![]()
|
Ma voi suferiti de unele stereotipuri gresite despre profesori... Io am frigiderul plin ochi de carne de care vrei, in viata mea nu am luat de la gura elevului vreo punga de carne... Urasc sa primesc cadouri gen articole de portelan, bibelouri scumpe, pahare de cristal, pungi de cafea sau carne, meseria de profesor mi-o fac din placere...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 22 Jun 2011, 00:30) Ma voi suferiti de unele stereotipuri gresite despre profesori... Io am frigiderul plin ochi de carne de care vrei, in viata mea nu am luat de la gura elevului vreo punga de carne... Urasc sa primesc cadouri gen articole de portelan, bibelouri scumpe, pahare de cristal, pungi de cafea sau carne, meseria de profesor mi-o fac din placere... ![]() Da cum naiba, tie iti place tot ce-i ieftin, se stie. Alea scumpe iti crapa in mana. |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 22 Jun 2011, 00:30) Ma voi suferiti de unele stereotipuri gresite despre profesori... Io am frigiderul plin ochi de carne de care vrei, in viata mea nu am luat de la gura elevului vreo punga de carne... Urasc sa primesc cadouri gen articole de portelan, bibelouri scumpe, pahare de cristal, pungi de cafea sau carne, meseria de profesor mi-o fac din placere... ![]() Nesimtirea asta chiar nu are limite? Vrei sa ma apuc sa caut posturile in care descriai cum ai acceptat sa dai nota de trecere unui elev pentru un pachet de cafea? |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Mie mi-a trecut o ruda din Galati pe doua portocale si-o punga cu sticksuri.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 22 Jun 2011, 02:25) Nesimtirea asta chiar nu are limite? Vrei sa ma apuc sa caut posturile in care descriai cum ai acceptat sa dai nota de trecere unui elev pentru un pachet de cafea? Citeste cu atentie, tocmai nu am acceptat pachetul de cafea! ![]() <span class='edit'>22 Jun 2011, 04:33:</span> QUOTE(Markos @ 22 Jun 2011, 02:37) Ce ruda aveti prin Galati? O fi vorba de Domnul Kum? ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 22 Jun 2011, 03:42 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Domnul Kum a spart cancelaria si si-a modificat notele in catalog. Asa a terminat scoala generala.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
corbex |
![]()
|
Normal ca pe bune! S-a imbatat la Lepsa si a spus tot. Trebuie sa-l mai imbatam o data sa ne spuna cum a terminat liceul. Mare mirare ca acolo sa nu fi spart fatza directorului!
This post has been edited by corbex: 22 Jun 2011, 08:26 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 22 Jun 2011, 00:30) ...Io am frigiderul plin ochi de carne de care vrei... Stim ma! ![]() 22 Jun 2011, 16:17: QUOTE(corbex @ 22 Jun 2011, 09:22) Normal ca pe bune! S-a imbatat la Lepsa si a spus tot. Trebuie sa-l mai imbatam o data sa ne spuna cum a terminat liceul. Mare mirare ca acolo sa nu fi spart fatza directorului! Baciule, daca mai dai din casa vreodata, o sa uit ca ai parul alb si o sa tenjur! ![]() Ce naiba... Uite de-aia n-o sa va mai povestesc nimic de-acum! ![]() This post has been edited by kum: 22 Jun 2011, 15:17 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dar ce ai cu bietu` mos. Nu trebuie sa zica el nimicutza. Tre doar sa postezi cu manutele alea doua si ne prindem noi singurei
![]() Citat din educatori in viata:in viata mea nu am luat de la gura elevului vreo punga de carne... ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
Carnea i-o transmit elevii de buna voie, chiar cu entuziasm.
![]() This post has been edited by corbex: 22 Jun 2011, 18:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(bion @ 22 Jun 2011, 19:26) Dar ce ai cu bietu` mos. Nu trebuie sa zica el nimicutza. Tre doar sa postezi cu manutele alea doua si ne prindem noi singurei ![]() ... Suptil! Asa il stiam io pe badia! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:47 |