Chiar este nevoie de un topic nou?, probleme tehnice ale masinilor
![]() ![]() ![]() |
Chiar este nevoie de un topic nou?, probleme tehnice ale masinilor
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ingerasu, ai inteles foarte bine despre ce este vorba. Nu cred ca ai nevoie de lamuriri suplimentare. Hai sa n-o dam in diverse. Si mie-mi place caterinca si tie.
Nu stiu de ce, da simt io-n pipi ca tu nu esti chiar novice. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 11 Dec 2008, 23:49 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
in fine nu o mai lungim, am primit si raspunsurile si va multumesc
This post has been edited by Ingerasu: 12 Dec 2008, 07:09 |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
La comentariul "cu foloseste functia search" m-am tot abtinut. Pentru ca functia search a site-ului astuia e de toata jena. Ca sa gasesc ceva pe forum, de obicei, ma duc la prietenu' gogu si caut: site:daciaclub.ro si ce oi avea de cautat. Asa reusesc sa ma apropii de ce caut.
Sa pomenesc cate topicuri sunt pentru incalzire dacia 1300? Si asta in conditiile in care sistemul de incalzire de la 1300 o fi prost, dar e simplu. Singurul mod de a scapa de minunea asta ar fi sa incepem sa folosim wiki-ul ala care sta si aduna praf si sa incepem sa-l completam. Is curios cine completeaza sectiunea aprindere electronica fara sa fie excomunicat =)) |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
revin cu o noua intrebare
![]() |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu ai facut(corect) aersirea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca aveai Dacie iti ziceam, dar chiar nu stiu pe unde se face la Rover.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
ce ziceti de acest site? face reclama si pe daciaclub. Or fi adevarate preturile sau nu? http://www.pretbomba.ro (scuze, acuma am vazut ca is doar probleme tehnice ale masinilor, daca e vreo problema il sterg.)
This post has been edited by Ingerasu: 1 Feb 2009, 02:26 |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
E ȚEAPA!
metoda de tepuire consta in "buying the dollar" Pe scurt: cineva scoate la licitatie "1 dolar"(sau produs), primul vine si liciteaza cu banul jos,(prin acele credite care le cumperi) sa zicem 1cent, urmatorul baga 2centi, urmatorul 50centi, si urmatorul 99 de centi (vanzatorul tocmai a incasat 99+50+2+1) deja si-a scos banu de pe ceea ce voia sa vanda incat e posibil sa il vanda chiar cu mai putin decat valoarea lui. In practica ceea ce e pe siteul ala e teapa, pentru ca nimeni cu castiga licitatia aia cu un pret substantial mai mic decat in magazin, si daca chiar castiga careva probabil e de-al lor Chestia intervine in licitare. Dupa ce licitezi 100euro pt o camera video de 1000euro, daca nu mai vrei sa licitezi tocmai ai pierdut 100 de euro, de aceea e teapa ca daca mai licitezi mai vine unu peste tine si tot asa ajungi sa o cumperi la pret de magazin (si ar fi bine) sau chiar peste, ca doar daca deja ai ajuns la pragul de pret de magazin si ai bagat 1000euro.. (la fel cum au bagat inca 3 ca tine de ex) evident ca mai pluszi peste ei sa nu pierzi ce ai bagat pana atunci Practic ma indoiesc ca a castigat ceva vreo licitatie. ca doar se joaca credite, care pot fi puse artificial de catre cei mai aproape de server pentru "cine trebuie" pentru a intretine licitatiile si a creste suspansul la E poveste veche si e teapa! This post has been edited by Asi: 1 Feb 2009, 12:11 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Pfuuu ce site ....bomba.
Deschideti licitatii terminate. Deci cineva a reusit sa cumpere: HDD 160GB - extern ........ 23,77 lei Aparat foto Sony 7,2 MP......4.85 lei Nokia N 95...........................1.81 lei TV LCD Philips 81 cm............4,49 lei etc De unde le iau astia fratilor, ca le pot vinde la preturile astea. CHIAR NU SE VEDE ? Teapa? |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 1 Feb 2009, 10:07) Pfuuu ce site ....bomba. Deschideti licitatii terminate. Deci cineva a reusit sa cumpere: HDD 160GB - extern ........ 23,77 lei Aparat foto Sony 7,2 MP......4.85 lei Nokia N 95...........................1.81 lei TV LCD Philips 81 cm............4,49 lei etc De unde le iau astia fratilor, ca le pot vinde la preturile astea. CHIAR NU SE VEDE ? Teapa? nu cumva e vorba de postere cu produsele respective ? cel cu hdd-ul presupun ca e in relief , ca e cam scump. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
mersi de rapspunsuri, ma gandeam eu ca ceva nu ii in regula
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
ca sa te convingi faci cont acolo si primesti niste puncte cu care sa licitezi. daca vrei mai multe, cumperi.
dar, esenta este ca nu pierzi nimic. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai si cumparatul ala de mai multe puncte...cu ce cumpar, nu cu bani reali? ca doar nu se astepta nimeni ca in realitate, cu punctele alea de inceput date moca, sa castigi mai mult de-o scobitoare uzata.
Hm, credeam ca ne-am trezit la realitate dupa Caritas si FNI. Sistem piramidal, bani pentru toti, casa pierde -clientul castiga etc etc. Daca tot e pe bune, sa zica nene unde pot sa ma duc sa iau lucrurile cu banu jos. Ca nici macar la magazinele alea de la Financiar, care vand bunurile confiscate de politie, deci moca pe fata la cheltuieli de obtinere, nu-s preturi asa mici. Promit ca-i dau dublu pe HDD, ba nu, triplu, ca tot e avantajos. Iar aparate din alea Sony promit ca ma duc cu sacu, pe toate le iau, numa' sa zica de unde. Sau, daca vreau sa licitez si totusi nu ma aleg cu nimica, sa nu-mi ia banu' deja licitat pana atunci...de ce sa retina o suma pentru care nu primesc nimica-n schimb, fie el bun sau serviciu, ca doar nu m-am dus la curve sau n-am jucat la ruleta...eu unul stiam ca garantia aia de licitatie se restituie pierzatorilor si se retine doar castigatorului, ca un fel de avans pentru bunul achizitionat, urmand dupa aia sa dea doar diferenta. Deci...teapaaaaaa. Si inca din aia cu ochi si sprancene. This post has been edited by ATM: 1 Feb 2009, 19:52 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
cu ce pot sterge/spala farurile? au praf si noroi in ele, am inteles ca cu apa se matuieste oglinda? alte idei?
This post has been edited by Ingerasu: 22 May 2009, 10:15 |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
daca ai pamant in ele....cu altele noi.
tie iti creste gazon in faruri si ti-e teama sa nu ti se matuiasca? This post has been edited by tribunul: 22 May 2009, 10:24 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Paul Gabriel |
![]()
|
imi erau crepate aripile interioare si a intrat praf , nu pamant
![]() This post has been edited by Ingerasu: 22 May 2009, 10:32 |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:00 |