Service in Tulcea, - split de la service-ul din C-ta
![]() ![]() ![]() |
Service in Tulcea, - split de la service-ul din C-ta
phara |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 17 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|||
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
@tzeegunoo : de ce ai schimbat distributia? ai km sau probleme ?
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
tzeegunoo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 19 December 08 From: navodari ![]() |
Asa mi-au spus , ca nu au pe stoc macara. Cat despre distributie , am spus mai in urma ca pompa de apa a fost defecta din fabrica( scotea un zornait in jurul turatiei de 1500rpm) , si au schimbat-o impreuna cu kitul de distributie , ca asa se schimba.
|
--------------------
dacia
logan
2008 laureate ph2
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
phara |
![]()
|
bobo cand si cu ce problema ai fost last time la cta de imi spui ca de cand a venit criza nici un service nu e bine aprovizionat? eu ce scrisesem acolo era o parere personala pe care mi am format o in urma a ceea ce am citit pe forum si am intalnit la serviceul din cta pe care l am vizitat acum o saptamana.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
La mine facea referire bobo domnule phara , stie el ce spune cand spune , am fost la Ct sa-mi schimb pompa de servo si nu o aveau pe stoc si au spus ca dureaza 1-2 saptamani pana vine . Asa ca nu mai lauda service-ul din Ct , eu sunt unul dintre acei oameni care nu poate fi acuzat ca simpatizez cu cei din Tulcea dar asa stau lucrurile .
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
phara |
![]()
|
@gabylzr daca nu e specificat eu de unnde sa stiu ca se referea la tine... k doar nu sunt nostradamus: ))
13 Sep 2010, 16:48: apropo ii laud pt ca sunt multumit de ei asa cum sunt si altii precum beciacustic sau sonikel de service ul din tulcea This post has been edited by phara: 13 Sep 2010, 16:48 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(phara @ 12 Sep 2010, 22:23) eu ce scrisesem acolo era o parere personala pe care mi am format o in urma a ceea ce am citit pe forum si am intalnit la serviceul din cta pe care l am vizitat acum o saptamana. Unii isi fac "pareri personale" dupa ce viziteaza 2 service-uri si le compara... nu dupa ce "citesc pe forum" : ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
intreba cineva de ITP , si eu trebuie sa fac ITP la celalalt MCV , am inteles ca au un ``parteneriat`` cu un service nou din tulcea si faci itp-u acolo... totu se rezolva rapid. maine ma duc la ei cu a mea sa schimb rulemn sau ce dracu huruie pe spate , si am niste pierderi de antigel si fluctuatii la liniutele de temperatura...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu te intrebal Sonykel. Te rog sa lasi detalii despre statia ITP dupa ce te intorci.
PS: cred ca si eu ca huruie rulmentii... saracii... ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
la mine nu cred ca e problema de indicator , cred ca problema la mine e ca termostatu deschide prea devreme sau a ramas deschis... adica plecat de la eforie sud pana la eforie nord si tot 2linii aveam si in regim de autostrada imi sta la 2linii doar in forje ajunge la 4... parca-i disel...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sau sonda de temperatura. Ai link pe pm sonykel.Astept detalii pentru ITP si eu, ca vreau cand ma duc in noiembrie sa fac revizia sa impusc doi iepuri.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
La treaba cu ITP-ul am intrebat si mi-a zis ca imi face revizia la masina + o pregatire suplimentara pentru testarea de la ITP apoi imi face o progrmare la o statie ITP agreata de ei unde ma duc si imi face iar testul si asta este tot. Acest lucru l-am intrebat acum 2 luni .... sa vedem ce ii zice si lui sonykel maine.Eu oricum mai am pana in februarie ...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
Bobo, cred ca vom merge impreuna. Al meu expira pe 22 ianuarie, dar nu vreau sa astept ultimul moment.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Mie imi expira ITP-ul pe la mijlocul lui octombrie cand sunt plecat.
Luna asta cred ca merg si eu la Tulcea pentru schimbat distributia si alte verificari. ITP-ul o sa-l fac cand vin, dupa ce o sa expire. Numerele de telefon pentru programari la Star Service sunt 0240.531.215 si 0746.229.871? This post has been edited by cristio_79: 15 Sep 2010, 15:20 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
phara |
![]()
|
iulikk... fiecare e liber sa isi faca parerile personale dupa cum doreste. clar?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
Iulikk |
![]()
|
Da sa traiti!
![]() @cristio_79 eu cand am facut programarea am sunat la 0746.229.871. Pe fix nu stiu daca iti vor raspunde din prima... |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Multumesc!
O sa sun sa cer niste relatii. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Multumesc!
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
sonykel |
![]()
|
chestia cu ITP-ul e mai neoficiala dar daca intrebati acolo , nu telefonic va ajuta cu detalii...
am fost azi la tulcea a fost bine ,nu mai zic ok , ca sa nu ziceti ca ii pup in fund , am fost nemultumit de faptul ca am stat fffff mult am ajuns la 7jumate , la 8 au deschis , la 9 au bagat masina in service , la 10 au urcato pe elevator la 12 sau apucat de ea , la 1 pauza de masa la 4jumate mi-au predat masina. dar si aici au o scuza eu mi-am facut programare ieri la pranz si nu prea au avut timp de mine , deci da am fost favorizat ![]() Scurgerile de antigel si fluctuatile de temperatura s-au rezolvat prin inlocuirea pe garantie a antigelului. Pe spate dupa ceva teste sa constata ca anvelopa dreapta era „stramba„ si cea de pe stanga nu mai are viata lunga , deci dupa 70 de mii de km se pare ca au „decedat„. Mi-au inlocuit cu roata de pe rezerva , remontat pe janta de aliaj , reechilibrat cu plumbi adezivi(ascunsi in spate). remontat anvelopa „uzata„ pe janta de tabla de rezerva , reechilibar in limitele posibile , in total 10 lei plumbii si materialele folosite la mutarea celor 2anvelope... doar ca am plecat cu o problema , nu au putu sa faca diagona clip , cica nu se pot conecta la „calculator„ urmeaza sa afle o rezolvare si sa ma recheme in service. This post has been edited by sonykel: 15 Sep 2010, 20:56 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
cristio_79 |
![]()
|
Am sunat acum pentru a cere cateva detalii:
- schimb distributie 380 lei; - constatare generala 100 lei; - test clip 70 lei. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
Iulikk |
![]()
|
Constatare 100 de lei?? Mie nu mi-au cerut nici un ban pe constatare....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Da, plus ca distributia s-a scumpit cu 90 de lei fata de pretul de acum aproximativ 4 luni, adica vreo 31%, ceea ce mi se pare enorm.
Vroiam sa fac mai multe, mai ales ca trebuie sa fac si ITP-ul in octombrie, dar dupa ce mi-a spus preturile alea, m-am linistit. This post has been edited by cristio_79: 16 Sep 2010, 22:01 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
bobo77 |
![]()
|
Sa nu uitam ca a crescut si TVA-ul de atunci, dar cu 31% mai mult si mie mi se pare cam mult. Oricum te ajunge mai ieftin ca la Ct sunt sigur.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Iulikk |
![]()
|
La CT era 7 milioane atunci, doar distributia, fara accesorii... cel putin asa mi-a spus ala la telefon.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
cristio_79 |
![]()
|
QUOTE(bobo77 @ 17 Sep 2010, 12:14) Sa nu uitam ca a crescut si TVA-ul de atunci, dar cu 31% mai mult si mie mi se pare cam mult. Oricum te ajunge mai ieftin ca la Ct sunt sigur. TVA-ul a crescut cu 5%. QUOTE(Iulikk @ 17 Sep 2010, 12:50) Am sunat si la Constanta azi, 650 lei distributia. Sa vad ce fac pana la urma, macar de era constatarea aia mai ieftina si schimbam tot la ei ce era de schimbat. Cu toate ca nu cred ca am ceva care trebuie schimbat, nu am jocuri, troncaneli, dar vroiam sa merg cu inima impacata la ITP. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 12:59 |