Service in Tulcea, - split de la service-ul din C-ta
![]() ![]() ![]() |
Service in Tulcea, - split de la service-ul din C-ta
tzeegunoo |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 19 December 08 From: navodari ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2008 laureate ph2
|
|||
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Cu 100 lei il schimbai si pe acesta si stateai linistit. Tot din oferta Star face parte si pretul asta.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Si eu am schimbat un burduf de planetara la Star Service Tulcea dar mi-a pus ulei nou.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Dar l-ai platit, nu?
PS: e vorba de oloi. This post has been edited by Iulikk: 25 Nov 2010, 20:36 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Nu am platit nimic......totul a intrat pe garantie.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
tzeegunoo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 19 December 08 From: navodari ![]() |
Mie nu mi l-au schimbat. L-au golit intr-o galeata si dupa aia , din aceeasi galeata l-au turnat la loc folosind o pompa cu manivela. Daca l-ar fi schimbat ar fi aparut in devizul final.In schimb , au schimbat planetara cu totul , nu doar burduful.
This post has been edited by tzeegunoo: 26 Nov 2010, 10:16 |
--------------------
dacia
logan
2008 laureate ph2
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Azi am facut revizia la Tulcea. Revizia de 2 ani la logan 1.6 laureate.
Piese: Ulei Dacia premium - 96,42 Filtru ulei - 38.09 Garnitura rotunda - 11.05 Element filtrant - 62.74 Filtru habitaclu - 34.43 Manopera: 0 Total: 242,73 Lei Au verificat tot ce trebuia plus unele zgomote reclamate de mine..... Ca de fiecare data se mentine sloganul: FOARTE MULTUMIT! |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si km cati ai?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
24.000km
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Vasi_82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 January 11 ![]() |
@BeciAcustic
Vad ca esti din C-ta... prietene, crede-ma nu te inteleg... adica esti dispus sa consumi beniza la greu, sa adaugi km masinii tale si sa te supui riscului de accident , pentru ce?! pt cativa zeci de lei manopera? orice ai zice tu, conditiile service-ului din Constanta sunt net superioare celui din Tulcea, iar diferenta de pret nu-i mare deloc. Iti spun cu cat le-am schimbat eu ultima data langa Carrefour: Ulei Dacia premium -Tulcea 96,42 ....................Cta 108 ron Filtru ulei -Tulcea 38.09 ....................Cta 35 ron Element filtrant -Tulcea 62.74 ....................Cta 58 ron ----------------------------------------------------------------------- Total Tulcea 197.25 .................. Cta 201 ron Garnitura rotunda? la ce te referi? Filtru de habitaclu zici ca la Tulcea e 34.43 ron, dar la Cta e 31 ron, ca m-am interesat mai demult ![]() Manopera e vreo 60 ron in Constanta, dar se merita.... iti privesti relaxat masina din fotoliu, citesti un ziar, bei o cafea si nici n-apuci s-o termini bine ca vine la tine inginerul de la receptie sa-ti explice ce s-a facut... de verificat zgomote reclamate... asta oricine o face... |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 16v
2007/ Prestige
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Fiecare isi intretine masina cum crede...am mai adus atatea argumente pentru a alege Star Service Tulcea... nu imi mai bat gura.... eu in service la Olteanu nu mai calc....PUNCT.
Marius o sa fac o poza maine cand ajung la garaj.....acum am vazut ce ai postat mai sus.... Filtrul este Motrio si trebuia neaparat schimbat deoarece ala care era pe masina era foarte foarte murdar....~10.000km |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
Am scris si la topicul dedicat, reiau si aici:
Doar ce am venit de la Star Service Tulcea. Revizia a treia, la 2 ani si jumatate, 46.000 km, le-am facut cam la 15.000, din precautie. Deci: ulei dacia 5w30 - 3l - 86 ron filtru ulei - 38 ron garnitura - 13 ron filtru aer - 63 ron bujie - 4 buc - 96 ron colier plastic - 1 ron manopera - ![]() total - 295 ron Minusuri - uleiul este mai nou.... vrac. si vrac pun la toate (inclusiv renaulturi). au butoi din care pompeaza in niste bidoane din plastic. in fine. Plusuri - restul toate ![]() Bujiile le-am cerut eu schimbate, dupa documentari pe net din care reiese ca per global se recomanda schimbarea lor la 45.000, indiferent de marca masinii. Le-am spus ca vreau sa schimb lichidul de frana, dar... au spus ca nu il schimba daca nu trebuie. Au verificat continutul de apa din lichid, si au spus ca nu are modificari si nu il schimba. la fel cu antigelul - concentratie ok, ambele lichide "le vom schimba abia peste un an, prin aprilie" - nu stiu cum au determinat data... ![]() Placutele de frana au uzura 30% ![]() Per total: MULTUMIT DEPLIN !!! @vasi_82 - daca urmareai forumul.....ai fi inteles mai multe..... si ai fi facut tot posibilul sa eviti sa stai in fotoliile de la carfur, sa bei o cafea, si sa-ti iei masina predata in scarba, zgariata, cu treaba facuta de mantuiala. crede-ne ca nu suntem nebuni..... sa ne ducem izmene pe calator la tulcea. chiar la acelasi pret, cine tine la masina si nu vrea sa fie carpa celor carora ar trebui sa le fie stapan (dpdv al CLIENTULUI) merge la tulcea. Apropo de cafea: nu mai au automatul sus la Star Sevice.... no more coffee ![]() This post has been edited by vic24: 3 Feb 2011, 16:18 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
vic24 |
![]()
|
dar cum or fi determinat ei prezenta apei si in ce cantitate este in lichidul de frana ? mentionez ca au spus ca se ia proba din borcanas, apa fiind prezenta in aceeasi concentratie ca si pe circuit (am intrebat eu expres daca e aceeasi concentratie)
![]() This post has been edited by vic24: 3 Feb 2011, 18:12 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cand aflii vic24 sa scrii si aici, eu cred ca-i doar vrajeala sau marketing cum vreti. Cred ca mai de graba au considerat ca daca la ph1 se face asa, de ce sa nu tina si la ph2 adica sa schimbe la 4 ani. Oricum daca schimbai totul ca in cartea de intretinere, costul era mai mare dar se echilibra un pic cu cel al reviziei de 4 ani cand trebuie sa schimbi distributia si acum se adauga si acestea care nu le-ai schimbat la aceasta revizie.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
vic24 |
![]()
|
fix ca sa echilibrez costurile am dorit sa le schimb acum. dar daca au spus ca le lasam pana in aprilie 2012, tot e bine. asta pentru ca la distrubutie ma voi duce la 60.000, prin octombrie. si atunci schimb fluidele la revizia 5, in aprilie la anul. ca veni vb de distributie: le-am spus ca probabil voi dori sa schimb pompa de apa atunci. mi-au facut ca si cu fluidele: daca arata in regula, nu o schimbam. zic eu: pai am auzit cazuri cand nu s-a schimbat si a picat la 80.000. raspuns: se va cerceta atent, daca nu are nicio urma, nimic, time si peste 120.000, si nu e nevoie sa schimbam.
in alta ordine de idei, la antigel au umblat sigur, pentru ca aveam nivelul la aproape min si acum constat ca il am la max, si e mai verzui. deci au completat, desi nu au trecut nimic pe factura. This post has been edited by vic24: 4 Feb 2011, 06:26 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
tzeegunoo |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia
logan
2008 laureate ph2
|
|
vic24 |
![]()
|
oare antigelul pus moca dauneaza pompei de apa ?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
tzeegunoo |
![]()
|
Nu...a mea era din lotul cu buleli la pompa de apa.
![]() This post has been edited by tzeegunoo: 4 Feb 2011, 13:01 |
--------------------
dacia
logan
2008 laureate ph2
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(vic24 @ 3 Feb 2011, 19:10) dar cum or fi determinat ei prezenta apei si in ce cantitate este in lichidul de frana ? mentionez ca au spus ca se ia proba din borcanas, apa fiind prezenta in aceeasi concentratie ca si pe circuit (am intrebat eu expres daca e aceeasi concentratie) ![]() Poate asa ![]() Sau cu asa ceva This post has been edited by cristio_79: 5 Feb 2011, 10:25 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
bobo77 |
![]()
|
Interesant cristio_79 dar am niste retineri sa cred ca folosesc asa ceva, desi m-as bucura sa foloseasca.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu am schimbat lichidu de frana dupa... 7 ani. Nu am simtit nici o imbunatatire a franei...
PS: a schimbat cineva discurile de frana la Tulcea? Mi-a zis nenea de la ITP ca cica discurile au un sant foarte urat pe interior.... |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
vic24 |
![]()
|
wooow... deci testere din acelea cromatografrice nu cred nici eu sa aiba... dar unul electronic gen cel prezentat... de ce nu ?
This post has been edited by vic24: 6 Feb 2011, 07:30 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Trofin Liviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu chiar daca nu mai am Dacie merg tot la ei. E mai dificil ca trebuie sa faca comanda pentru mine dar profesionalismul mecanicilor e cel mai important. Dar nu ar fi profesionalism daca Gabi Lungu directorul nu ar sta cu saua pe ei. Bravo Gabi pentru tot ce ai reusit!
|
--------------------
Renault
Megane
2007
- Cl-02-xxx
|
|
Iulikk |
![]()
|
Am sunat la Tulcea pentru a cere o oferta pentru cateva piese. Deci avem asa:
Discuri frana: 250 lei bucata Placute frana: 125 lei setul. Total ~600 de lei. Schimb ulei: 99 lei. Voi suna maine si la "concurenta" sa vedem la ce pret ar ajunge draciile astea. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
vic24 |
![]()
|
ai mai intrebat? ca unii suntem curiosi / interesati......
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
Iulikk |
![]()
|
Da, am intrebat, dar am uitat sa scriu aici. Schimb de discuri + placute = aproximativ 750 lei. Ma scuzati, dar am uitat
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
vic24 |
![]()
|
multumim
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 06:55 |