Service in Tulcea, - split de la service-ul din C-ta
![]() ![]() ![]() |
Service in Tulcea, - split de la service-ul din C-ta
vic24 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
Desigur, doar compar mere cu mere si pere cu pere. Cu ulei DaciaOil, la Constanta ar fi costat 335 ron, iar la Tulcea 170...
![]() This post has been edited by vic24: 13 Sep 2009, 05:29 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Am sunat azi la Star Service Tulcea ( parca asa se numeste ) sa intreb cat ar costa schimbarea unei distributii la o Solenza 1.4. Ma interesa doar cureaua si rola, fara pompa de apa. Pretul este de 500 de lei pentru constanteni. Foarte amabili la telefon.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Revizia #2. Din nou nota 10 pe linie!
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Reducerea la manopera se mai mentine?
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
koldun |
![]()
|
Lipseste cu desavarsire pt. cei din Constanta!
Succese! This post has been edited by koldun: 21 Oct 2009, 15:39 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Adica nu se plateste manopera nu?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Reducerea la manopera lipseste sau manopera lipseste?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
koldun |
![]()
|
Hai bre ca s-au amestecat! NU se plateste DELOC manopera. Gata!
This post has been edited by koldun: 22 Oct 2009, 12:20 |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
bobo77 |
![]()
|
Atunci inseamna ca au preturile mai mari la piese ca altfel ce cistiga si nu cred ca face nimeni acte de caritate in ziua de azi...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Mai sus am scris ca am sunat la Tulcea sa intreb cat costa sa fac distributia la ei fara pompa de apa. Raspunsul a fost fix 500 de lei.
Am sunat la Constanta si mi-a spus ca vreo 700, dar se poate si mai mult, nu a stiut sa-mi dea un raspuns exact. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Am facut si eu revizia de 1 an-13000km la Star Service Tulcea. Foarte multumit, manopera gratuita, cost 275 lei. Nota 10
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Cand am facut-o eu pe cea de 15 000 km am platit 150 lei. Ce ai schimbat ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Ulei Elf 5w30 - 157.86Lei
Filtru ulei - 28.54 Lei Garnitura rotunda - 9.08 Lei Element filtrant - 47.40 Lei Lichid racire tip D - 25.31 Lei Clips Mentinere(2 bucati) - 6.66 Lei Total: 274.85 Lei Clipsurile de la aparatori au sarit de la gheata/zapada ..... |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
mda..diferenta a facut-o uleiul Elf si lichidul de racire.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Cu daciaoil a facut bobo si toata revizia a costat 180Lei..... Cat este litrul de ulei dacia? de curiozitate....
P.S. Star service are o oferta pentru cei care nu mai au garantie: Schimbul de ulei (ulei+filtru) la 99,9 Lei This post has been edited by BeciAcustic: 1 Feb 2010, 18:03 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
bobo77 |
![]()
|
Dar de ce si lichid de racire? ti-au completat? care-i faza...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Da....m-au intrebat daca vreau sa imi completeze fluidele.... Nu au completat mult.... nici nu se cunoaste cat a pus din bidon ~50-100ml. Masina merge perfect din toate punctele de vedere
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
cei mai buni din Tulcea acolo am facut prima revizie.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cica e 7 milioane distributia (kit distributie + kit accesorii) pentru Solenza din dotare (cu AC si servodirectie) la Tulcea. In jurul datei de 20 mai 2010 o sa ma duc sa o schimb + cateva alte prostii pe la frane si bucse (sau bucsi - cum s-o zice).
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Sa ne impartasesti si noua impresiile....
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Dap. Si voi si pune si scan dupa factura.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Perfect....as vrea sa schimb si eu distributia la ei...am aproape 62.000
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
Iulikk |
![]()
|
Miercuri la 8 dimineata ma duc la Tulcea. Schimbat distributie + kit accesorii si o verificare cap coada la jocuri de directie, amortizoare, frane etc etc... Revin cu impresii atunci.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Am fost marti cu masina cumnatului meu, Logan 1.4 la revizia de 1 an. Schimbat tot ce trebuie la 1 an ... fara nimic in plus = 173Lei. Foarte Multumit!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Iulikk |
![]()
|
Eu am niste troncaneli pe la amortizoare si cand pun frana mi se pare ca franeaza in hopuri (cred ca trebuiesc schimbate discurile). => e de lucru la solenzica din dotare:D .
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Gata si revizia de 60 000.
Am fost multumit, au facut geometria rotilor fara sa le zica nimeni, nimic. Volanul statea cateva grade spre dreapta. 583 de lei... fara kit accesorii, nu aveau pe stoc. Manopera 0 lei. Peste 10 000 km iar la Tulcea ![]() Un MARE MINUS pentru faptul ca nu au si statie ITP... Attached thumbnail(s) DSC02645.JPG ( Size: 393.16k ) Number of downloads: 483 DSC02646.JPG ( Size: 329.73k ) Number of downloads: 489 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
cum dracu`, te programezi la revizie si nu au piesa pe stoc??
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Iulikk |
![]()
|
L-au sunat azi pe tata. Si-au cerut scuze si au zis ca schimba ei kitul de accesorii si suporta TOATE cheltuielile (piese + manopera).
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 21:25 |