nu intra in viteza
![]() ![]() ![]() |
nu intra in viteza
flory_nt |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Rapsodie
|
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Uleiul pe care l-ai pus are caracteristicile prescrise de constructor?Adica 75W-80?
Daca inainte mergea bine,pune-i la loc uleiul respectiv. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Cel mai bine ar fi sa pui ulei recomandat dacia, din cel care scrie in cartea masinii. Daca nu se rezolva viziteaza cat mai rapid un mecanic.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
daca zici ca ai schimbat uleiul din cutie nu are nimic cutia ai pus uleiul gresit, are alta vascozitate si nu e bun. nu mai circula cu masina cumpara elf sau dacia da sa fie 75w80 si problema o sa se rezolve,garantez.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Eu am pus mobil1 75W90 full sintetic si merge f bine.
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Valvoline 75w80 ,am pus eu si merge bine.
|
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
flory_nt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 July 07 ![]() |
Din pacate nu stiu ce tip de ulei a fost pus...nu eu am fost cu masina la service(de fapt la un mester) ci tatal meu,care nici el n-a fost prea atent sa vada daca e bun uleiul pe care l-a pus mecanicul.Cu alte cuvinte s-a mers pe increderea ca stie mecanicul ce face...Din cate stiu nu era ulei Dacia.Nu stiu ce tip era.In ceea ce priveste viteza prea mare la schimbarea treptelor...stiu de asta,dar acum e cu totul altceva.Multumesc pt sfaturi.Dca problema persista cred ca voi schimba din nou uleiul la servis Dacia.Apropo,unde este mai indicat sa se faca reparatiile:la Dacia sau la diverse alte ateliere?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Rapsodie
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
La service Dacia e indicat sa faci orice reparatie,dar doar daca ai bani de aruncat pe fereastra...Du-te la orice atelier mai de doamne-ajuta,dar acum ca stii exact ce ulei iti trebuie,iti cumperi tu uleiul si mergi acolo doar pentru schimbare,ei sa faca doar manopera.Si stai cu ochii pe ei.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand este motorul rece si eu cam am aceeasi problema , in treapta a 2-a intra greu . Dupa ce se incalzeste merge normal . Eu voi incerca cu un tratament ulei cutie .. inca nu m-am hotarat de la ce firma , dar daca acum imi intra greu e clar ca la -15'C nu mai intra deloc .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu nu am avut nici un fel de probleme cu cutia de viteze pana acum.Intra foarte bine si la temperaturi scazute.Uleiul este cel din fabrica si nici nu am de gand sa-l schimb,atata timp cat in carte se specifica clar ca doar se verifica si se completeaza daca este cazul.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am schimbat toate consumabilele si deocamdata nu-mi pare asa rau ca am schimbat uleiul in cutie , pentur ca altfel se comporta masina la viteza si la demaraje , sunt alte zgomote decat inainte , apoi eu , umbland la planetare , oricum trebuia sa-l dau jos .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 28 Nov 2008, 23:37) Eu am schimbat toate consumabilele si deocamdata nu-mi pare asa rau ca am schimbat uleiul in cutie , pentur ca altfel se comporta masina la viteza si la demaraje , sunt alte zgomote decat inainte , apoi eu , umbland la planetare , oricum trebuia sa-l dau jos . Daca nu schimbai planetarele,mai schimbai uleiul,hai fii sincer,si nici nu aveai ocazia sa-ti mai treci un post la,,raboj"...daca nu stii ce inseamna ,,raboj".recomand DEX |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:34 |