Problema ciudata, Sariti cu idei!
![]() ![]() ![]() |
Problema ciudata, Sariti cu idei!
ionut.tanase |
![]()
|
||
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
|
||
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|||
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Regleaza culbutorii
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
O sa-i comunic. Crezi ca de la asta ar putea fi? Marturisesc ca si eu i-am spus ca ar putea sa fie culbutorii prea stransi insa nu m-a luat in seama zicandu-mi ca i-a reglat la mecanicul lui ...
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
jews |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 23 June 07 ![]() |
verificare supape sa nu fie cumva ciupite sau mai rau ,arse
|
--------------------
Dacia
1310L
1998
- PH-09-BVD
|
|
schumi_86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 20 September 08 From: Constanta City ![]() |
Si eu la fel zic supapele.Se stie ca GPL-ul are reputatia de a "manca" motoarele,acum depinde si de cat timp merge vecinul tau cu GPL si mai ales in ce maniera de condus.
|
--------------------
Dacia
1310
1988,berlina
- CT-00-ZMP
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Despre vechimea instalatiei GPL ... cred ca o are de vreo 4 ani timp in care a facut muuuulti km iar despre maniera de condus .... nu mai zic nimic (o rupea pe vremuri insa de ce cva vreme merge oarecum mai linistit).
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
yonutz85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 20 September 07 From: Craiova ![]() |
Supape...scaune...
Sau segmentii sparti. Exact aceeasi problema am avut-o si eu de cateva ori. La mine de fiecare data cand am desfacut motorul am gasit segmentii facuti bucatele. Simptomele erau aceleasi: la ralanti nu reuseam sub nici o forma sa o fac sa mearga rotund,in turatie era ok. La mine stiu cauza: mers sportiv(mai exact morti pe paine) pe gazolina ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1997
- DJ03RZR Dacia: still better than the bus!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:50 |