deschidere portbagaj, la telecomanda:D
![]() ![]() ![]() |
deschidere portbagaj, la telecomanda:D
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
QUOTE(B-33 -SAC @ 22 Jan 2009, 14:39) Stiti ce nu inteleg eu?De ce dracu sa se ridice singur?Nu e destul ca se deschide,din telecomanda,buton?Mare lene au unii.... nu este vorba de lene ![]() daca tie nu ti se pare ca ar arata frumos ca sa se ridice singur.....asta este.... dar mie mi se pare ca ar arata foarte frumos.... orcum .... gusturile nu se discuta ![]() sanatate |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
...pina si la avion usa o deschide o stewardesa...si este plin de tehnica.
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
ostilu84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 16 December 07 From: Dragasani , Valcea , Romania ![]() |
vin si eu cu o intrebare , nu stiu cat de on topic este . Am pe solenza o alarma maat mai ciudata , care are ca optiune si deschiderea portbagajului din telecomanda (ma rog , a yalei) . Ideea este ca eu as vrea sa ii fac un buton pentru deschiderea portbagajului din interior , folosind cumva instalatia alarmei . Intrebarea pe care v/o puneti este fireste , de ce ? Pentru ca aceasta alarma ciudata nu imi deschide portbagajul decat dupa ce o armez si dezarmez . Dupa care apas luuuung un buton si gata . Astept cu interes sugestii .
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- VL-43-*** Sa te fereasca Dumnezeu de cei care au doar convingeri si nici o indoiala! (Tudor Octavian)
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
iei un plus permanet il legi la un buton si la firul care se duce la acuatorul de la portbagaj
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
ostilu84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 16 December 07 From: Dragasani , Valcea , Romania ![]() |
Asta mai presupune montarea vreunei diode pe traseu ? adica acel curent aplicat actuatorului sa nu mearga aiurea la alarma in mometul apasarii butonului si sa o zapacesc
22 Jan 2009, 21:26: Off topic > Si la voi tot asa greu intra-iese cheia din incuietorile usii si portbagajului ? Eu cand o scot pun degetul pe o parte a yalei de teama sa nu iese cu totul . Exista vreo solutie de ungere ? Stiu ca iarna trecuta am bagat in yala de la usa o solutie de dezghetat si am observat ca mergea mai bine . This post has been edited by ostilu84: 22 Jan 2009, 21:26 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- VL-43-*** Sa te fereasca Dumnezeu de cei care au doar convingeri si nici o indoiala! (Tudor Octavian)
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ostilu84 @ 22 Jan 2009, 21:23) Asta mai presupune montarea vreunei diode pe traseu ? adica acel curent aplicat actuatorului sa nu mearga aiurea la alarma in mometul apasarii butonului si sa o zapacesc <span class='edit'>22 Jan 2009, 21:26:</span> Off topic > Si la voi tot asa greu intra-iese cheia din incuietorile usii si portbagajului ? Eu cand o scot pun degetul pe o parte a yalei de teama sa nu iese cu totul . Exista vreo solutie de ungere ? Stiu ca iarna trecuta am bagat in yala de la usa o solutie de dezghetat si am observat ca mergea mai bine . Spray wd-40 am dat eu chiar azi si mere super acum.... |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
crick |
![]()
|
QUOTE(ostilu84 @ 22 Jan 2009, 21:23)
Asta mai presupune montarea vreunei diode pe traseu ? adica acel curent aplicat actuatorului sa nu mearga aiurea la alarma in mometul apasarii butonului si sa o zapacesc Iata doua scheme ;vezi care te ajuta :una este cu releu exterior de comanda,cealalta fara. Attached File(s) |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
ieri mi-am facut si eu deschiderea din telecomanda.
Alarma avand iesire speciala pe + pentrua ctuator portbagaj am tras fir de la unitatea centrala la actuator, - l-am luat de pe caroserie. Merge perfect. Singura intrebare este cum reusesc sa trec cablul de prin hayon ca momentan in firul trece doar prin interior de la butuc pana la coltul stanga al geamului, iar pe partea din stanga geamului nu am reusit sa trec firul astfel incat sa il scot in plafonul masinii, ca sa il cobor pe stalp si sa il aduc la unitatea centrala care e undeva sub volan. Stafuri? Idei? Poze? Multam' |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.700 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
eu m`am chinuit putin dar am scos`o la capat pana la urma fix pe unde trec celelalte cabluri. iei o sarma de bobinat de 1mm sectiune si o bagi dinspre gaurica de langa balamale pana ajunge jos la gaurile mari (decupajele hayonului). o scoti pe acolo, legi cu banda de izolat cablul ce vrei sa`l treci pana la alarma si pe urma tragi de sarma de bobinat. acolo trebuie sa`l treci prin garnitura de cauciuc, deplasezi putin plafonul in zona aia ca sa ai acces. poti sa dai si protectia de plastic jos ca sa poti sa il pozezi mai bine. de acolo cobori pe langa spatar si in continuare cu restul cablurilor de`a lungul pragului pana unde doresti tu
![]() spor la treaba. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
sa traesti sefu'. elementul lipsa se pare ca era sarma de Cu.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
mi-a venit mie o idee
![]() ![]() ![]() ![]() nu am o poza sa desenez ...poate o sa fac cand mai tarziu..da ideea aia ar fi in mare parte pe haion capatul pistonului sa fie fix iar un pic mai jos pistonul sa aibe o bucata de sina . This post has been edited by abc: 9 Feb 2009, 10:50 |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(abc @ 9 Feb 2009, 10:37) mi-a venit mie o idee ![]() ![]() ![]() ![]() nu am o poza sa desenez ...poate o sa fac cand mai tarziu..da ideea aia ar fi in mare parte pe haion capatul pistonului sa fie fix iar un pic mai jos pistonul sa aibe o bucata de sina . ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(abc @ 9 Feb 2009, 18:02) bine man gata plang ![]() cam nebuneasca ideea dar....merge ![]() si abc revine in forta dupa ce n-a mai postat de ceva timp,el vrea sa recupereze timpul pierdut ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
abc |
![]()
|
nu man stai chill...si nu vreau sa postez ce am pierdut ca nu am de ce...
asta a fost si ramane ideea mea..nebuneasca de ce ? gandeste-te ca pistonul sa poata ridica sa poata sa se deschida ii trebuie spatiu si de aia am zis sa fie pusa pe glisant ... |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 22:42 |